CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: amir_izwan

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

    [Copy link]
Post time 11-2-2011 06:23 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2011 06:24 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2011 06:25 PM | Show all posts
CDt to FB Stephanie
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2011 12:20 PM | Show all posts
Reply 7# Blancpunkt


    tak nmpak ker? acu tgk pic yg dgn Burn AF tu, cam nk kluar je teteks dia..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2011 12:26 PM | Show all posts
wahhhh..apa tips dia stay selim melim after branak ek? sangat selim
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2011 12:53 PM | Show all posts
wau! aku x expect dia nih muslim ..
erm rosak2 ....
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2011 10:52 PM | Show all posts
http://ryanraffael.blogspot.com
Boleh tgk blog khas buat anak dia...gambar dia menyusu anak pun dia letak...tatoo masih ada...terbaru masa krismas bercuti sekali dgn adik2 ipar lelaki ...elok je berbikini kt kolam..huhuhuhu...byk gambar dok bercium dgn laki..elok ler tu letak kat blog tentang perkembangan anak dia. Muka dia biasa jer...bukan kategori jelita.  Korang nilaikan ler bagus ker tak blog nih.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2011 11:09 PM | Show all posts
for a mother, i think shes hot!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-2-2011 11:26 PM | Show all posts
kalo takat tertonjol2 sana sini, mantap keee???
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 01:59 PM | Show all posts
Post Last Edit by lilydandelion77 at 14-2-2011 14:06

dia ni hot mama lah kiranya..now dah convert islam dulu mmg christian..
aku pernah baca blog lama dia dulu...mmg selamba derk je dia carutanz si haflin tu..

very loud perempuan ni...i think as a mum, mmg hot gila..cuma you dah convert to islam..pepahamlah cara hidup org islam kan..
just doakan for her...

one thing good about her..dia ada anak susuan..time tu mak budak tu bz ke apa ke and this baby menangis so dia yg waktu tu masih ada susu ketet, tlg bagi susu ibu..jadilah beliau ibu susu kpd budak iteww.
kalau anak susuan dia sakit..dia mesti sedih...syg mcm anak sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 02:24 PM | Show all posts
Islam rupanya....
Muka biasa2 je...
Tapi respect la jugak sebab dah jadi mak orang pun, badan cantik lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 03:17 PM | Show all posts
model ke dia nie?sedey je aku tgk muka dia....{:2_67:}
pape pun xleh lawan la ngan stephanie chai...jauh lagi cun kot....
gadis kacukan sarawak+itali...
korang knl dia...dia penah brlakon drama gak kat 8tv....
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 03:53 PM | Show all posts
penah tgk minah ni dlu kt drama ape tah..blakon ngn syamsul yusof 2..xsangka dh kawen n ade anak..muka not bad la tp dlu tgk lg kurus kot....cian tgk lifestyle dia..patutnye sang suami 2 kenala bimbing dia since dia ni mualaf tp tgk suami dia pn 2x5 je....huhhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2011 05:37 PM | Show all posts
Amacam? Ada mantap??

Lagi gambar panas dan mantap Stephanie Liah di

[ Last edit ...
amir_izwan Post at 23-4-2009 02:19



Mummy Stephanie LiahCelaka punya media M,kisah aku pun ko nak terbitkan hari ini?!Aku dah xberlakon dah woii,sibuk nak tulis pasal life aku kat R**.banyak lagi artis baru gatal nak naik,ko up kan lah diarang.#$%^&*(29 minutes ago · Like ·   
Sheols terasa dengan kenyataan Metro, RAP today


SOSEHSOSEH: Aksi panas di parti liar




KALAU SS sebut nama pelakon ini, mungkin ramai tak kenal. Sebabnya, adalah berlakon siri popular tapi bukanlah watak utama, jadi cerita mengenai dirinya tidaklah hangat, maklumlah, pelakon tambahan saja.
Tapi cerita mengenai dirinya di luar tabir nampaknya lebih hangat. Maklumlah, model tinggi lampai dan penampilan pula seksi. SS berpeluang menyaksikan gambar-gambar panasnya bersama kawan disebarkan di Internet.

Kalau selama ini gambar artis berhibur di pusat hiburan dengan pakaian seksi dan air haram sudah biasa SS tengok.

Tapi ini gambarnya di majlis liar khusus untuk rakan sekepala dengan hanya berbikini, siap dengan pelbagai aksi yang membuatkan orang melihatnya menggeleng kepala.



Kalau tidak silap SS, lokasinya di bilik hotel dan SS bimbang apabila sudah begitu penampilannya ditambah pula minum air haram, mungkin mereka boleh pergi lebih jauh walaupun semuanya hanya wanita.


Tidak cukup dengan itu, ada pula gambar mereka bergembira bersosial dalam majlis dinamakan parti buih. Seram sejuk SS mengingatkannya, bimbang tsunami melanda lagi kerana manusia bebas melakukan maksiat.

Ada rakan berkata, tidak kisahlah kerana dia bukan orang Islam tapi ada pula rakan yang kata, model ini sudah berkahwin dengan lelaki Muslim. Kalau begitu, tentulah menjadi saudara baru dan kehidupan juga berbeza dengan sebelum ini.

Tapi kalau kehidupan lama belum mampu ditinggalkan, ia sesuatu yang malang sekali kerana suaminya gagal membimbing isterinya ke jalan lebih baik.

Mungkin juga gambar itu ketika zaman jahiliahnya dulu dan ada yang mengambil kesempatan menyebarkannya di Internet.

Kalau itulah situasinya, SS hanya tumpang simpati kerana memang biasa berlaku kawan yang bangga membuka aib orang dengan menyebarkan gambar itu

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2011 05:41 PM | Show all posts
Celaka punya media M,kisah aku pun ko nak terbitkan hari ini?!Aku dah xberlakon dah woii,sibuk ...
astalavista44 Post at 22-2-2011 17:37


sepupu ira raziah rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2011 05:46 PM | Show all posts
sepupu ira raziah rupanya
kukulangau Post at 22-2-2011 17:41



    iyer kot .. sepupu terpisah jauh!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2011 05:50 PM | Show all posts
model ke dia nie?sedey je aku tgk muka dia....
pape pun xleh lawan la ngan stephanie chai.. ...
scarecrow Post at 14-2-2011 15:17



    yang nie lak stephanie chai kan??
lagi cun arrr .. muke mat salih siket



ader iras scha siket



Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2011 06:48 PM | Show all posts
yang nie lak stephanie chai kan??
lagi cun arrr .. muke mat salih siket



ader iras ...
samshik Post at 22-2-2011 17:50


biasa je rupa dia..ada rupe parker posey pun ye..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2011 06:58 PM | Show all posts
hehehhe siap ade VSOP n champagne lagik hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2011 09:29 AM | Show all posts
biasa je rupa dia..ada rupe parker posey pun ye..
nour2001 Post at 22-2-2011 18:48



    dah seiras ngan orang lain lak.. huhu.. bukan macam si Soraya Dean kah?? yang berlakon dalam cter buli afdlin shauki tu kan??? ala.. minah blur jadi sekretari ..yang nak kena temankan bos die  "main" si  Patrick Teoh tu!!! hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 04:18 PM GMT+8 , Processed in 0.083035 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list