CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: amir_izwan

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

    [Copy link]
Post time 24-4-2009 08:49 PM | Show all posts
harap seksi badan aja, tapi muka tak cun....
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 24-4-2009 09:07 PM | Show all posts
Originally posted by BSundayB at 24-4-2009 20:49
harap seksi badan aja, tapi muka tak cun....



kan????tp dlm blog dia siap kata kecantikan dia B+ tnpa mekap...kalau kai mkpa pla jd A-...
sbr je laaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2009 09:33 PM | Show all posts
ape kene mene minah ni dgn cari?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2009 09:35 PM | Show all posts
yg satu tu je yg mantop...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2009 10:46 PM | Show all posts
tak cun pun minah ni...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2009 11:26 PM | Show all posts
bukan islam pun dia tu...biarkan...yg aku heran..artis2 islam nih
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2009 11:40 PM | Show all posts

Reply #120 pinktriangle's post

MUSLIm LEW...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2009 11:49 PM | Show all posts

Balas #110 sunshine66\ catat

dan aku akan anggap engkau ni lelaki.heh.

its so obvious, even the blinds could tell.

[ Last edited by  malygos at 24-4-2009 22:53 ]
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-4-2009 12:28 AM | Show all posts
pewiiiiit..muka cam melayu

model ke socialist mcm paris hilton tu?

gambar no. 2 tu mcm dah nak nipple slip je
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 02:56 AM | Show all posts
xlawa sgt le
hehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 08:56 AM | Show all posts
tak kenal pon.....




Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 09:17 AM | Show all posts
die ni jadik 'kay' dalam cite air mata maria.....gelpren samsul yusof tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 09:24 AM | Show all posts
body lawa... muka biasa jer....
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 09:37 AM | Show all posts
gambar 1k kemungkinan
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 10:20 AM | Show all posts
tersembul keluarr
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 11:38 AM | Show all posts
gila mantap..haha
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-4-2009 01:45 PM | Show all posts
mantap tu mmg mantap..
tapi siapa die nih..?
model mana?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 02:52 PM | Show all posts
ok.ok.. body mmg aku tak lawan laaa... tang ketet aku kalah... tp muke aku rase nyer lagi lawa dari dia kot....

haahhahahhha
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2009 03:36 PM | Show all posts
rajin gak aku gi blog dia td
oo dah kawen rupanya
anak sorang
hubby dia muslim dan dia sendiri ckp dlm blog, hubby dia azankan anak dia ms lahir kat ummc
to me, gkn b4 kawen dia agak sosial sket.biasalah tu kan
dia pun ckp dia suke party
lps kawen ni lama2 kang berubah le tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-4-2009 07:43 PM | Show all posts
Originally posted by premierleague at 25-4-2009 15:36
rajin gak aku gi blog dia td
oo dah kawen rupanya
anak sorang
hubby dia muslim dan dia sendiri ckp dlm blog, hubby dia azankan anak dia ms lahir kat ummc
to me, gkn b4 kawen dia agak sosial  ...


Rajin ko baca blog dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 05:04 PM GMT+8 , Processed in 0.096892 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list