CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: amir_izwan

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

    [Copy link]
Post time 10-5-2021 08:41 AM | Show all posts
apa latest ig dia ni ?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-5-2021 08:19 AM | Show all posts

queen_sl7
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 11-5-2021 08:19 AM
queen_sl7

Hidup lagi minah ni ek? Entah berapa byk btg dah dia sedut pun tak tau lah. First masa mula dia nk terjah masuk bidang model msia dulu pernah la sekali dia sedut totey sorng pelakon btl2 depan mata pak karim. Masa tu pak karim pun satu bilik dlm tu. Selamba je dia blowj depan kawan2. Memang sexs maniak budak stephanie nih.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
PakKarim replied at 12-6-2021 04:06 PM
Hidup lagi minah ni ek? Entah berapa byk btg dah dia sedut pun tak tau lah. First masa mula dia nk ...

Uih.. mendoniaaa kat UAE dah
Keja dgn real estate company
Recently baru pindah rumah

Awal2 dulu masa kat sana office memang sgt mencurigakan nampak sgt dlm bilik htl.. kluar melepak dgn pak arab. Skrg lama dh tak upload melepak dgn pak arab.

Katanya dh tak caya dgn perkahwinan. Sayang sgt eh sheols dgn remy.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 04:17 AM From the mobile phone | Show all posts
PakKarim replied at 13-6-2021 12:06 AM
Hidup lagi minah ni ek? Entah berapa byk btg dah dia sedut pun tak tau lah. First masa mula dia nk ...

pehh.. sape pelakon tu pak karim?? tumpahkan teh sikit...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 04:20 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 13-6-2021 02:24 AM
Uih.. mendoniaaa kat UAE dah
Keja dgn real estate company
Recently baru pindah rumah

penah tgok live sheols ckp dia dah x nak kawen lebih selesa hidup dgn kwn2.. nk dok dubai x nak balik msia dah katanya.. nampak sheols peramah jer layan followers tapi iols rengsa dgr slang fake london sheols..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 12-6-2021 08:20 PM
penah tgok live sheols ckp dia dah x nak kawen lebih selesa hidup dgn kwn2.. nk dok dubai x nak ba ...

Memang nampak ramah tapi kalau tgk betul2 cara sheols jawab nampak sombong.. pura2 tak tau pulak tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 13-6-2021 09:46 AM
Memang nampak ramah tapi kalau tgk betul2 cara sheols jawab nampak sombong.. pura2 tak tau pulak t ...

agak la bila ada org ckp melayu dia boleh reply x paham bahasa melayu tu.. mcm la dari kecik dok dubai terus bodo bahasa melayu.. padahal dekat dubai sana pak arab pandang ko mcm maid pinoy jer..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2021 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 13-6-2021 09:53 AM
agak la bila ada org ckp melayu dia boleh reply x paham bahasa melayu tu.. mcm la dari kecik dok d ...

Itu lah cuols.. hidup penuh penuh dgn tipu2.. adala followers iban sheols tanya pasal tak rindu ke lauk ni lauk tu? Dgn bangganya sheols jawab what is that??? Choiiii bapak pangkat biasa2 je kat gomen
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 06:35 PM | Show all posts
Aiyo! Muka mcmni pon model kaaa! Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 13-6-2021 05:53 PM
agak la bila ada org ckp melayu dia boleh reply x paham bahasa melayu tu.. mcm la dari kecik dok d ...

Dia masa sblm alter yes lawa.. pastu menggemok cam hape je bdn dia… kisah dia tragis jugak kalu ingat2 balik…

Yg xleh tahan photoshoot xpakai top tu.. dh la gemok masaetu.. abis hot la tu bagi dia.. dia islam kan.. terkapai2 sheols
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
PakKarim replied at 13-6-2021 12:06 AM
Hidup lagi minah ni ek? Entah berapa byk btg dah dia sedut pun tak tau lah. First masa mula dia nk ...

Dia BJ sepa pakarim??  Bg clue ka..i ada pic dia bj bf arab dia..nak swap gosip meh la pm
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 12:48 AM | Show all posts
haifawehbe replied at 13-6-2021 05:53 PM
agak la bila ada org ckp melayu dia boleh reply x paham bahasa melayu tu.. mcm la dari kecik dok d ...

pernah nampak dia dok balas komen cakap sarawak ke bahasa mana ntah (iban kot)...  rasanya masih boleh tu...
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2021 06:04 PM | Show all posts
selain daripada krisis moral dan adab
bagi aku, dia ok je

aku suka semangatnya
sangat positif

tapi kadang2 aku terfikir bila dia dah tua nanti
bila dah tak cantik nanti...
dia akan positif ke lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:35 PM | Show all posts
dah balik malaysia for good kah Steph ni?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:01 AM | Show all posts
Ya lah.. i wonder juga dia balik Malaysia for good ke. Maybe orang dah taknak dia kat sana. Tapi tengok dia dressing depan anak, oh my... Apa2 pun i suka tgk dia menari.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-1-2022 03:06 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 15-1-2022 01:01 AM
Ya lah.. i wonder juga dia balik Malaysia for good ke. Maybe orang dah taknak dia kat sana. Tapi ten ...

tu la pelik jugak tgok dia x balik2 dah dubai.. dulu sheols x habes2 bandingkan dubai dgn malaysia.. sheols bangga hidup sana dgn ramai kwn2.. alih2 dok sini terus.. dia x tahu ke dubai ni amalkan kasta versi ereb.. ko muka asian mmg dipandang sepi jer melainkan ko kaya raya..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:26 PM | Show all posts
haifawehbe replied at 16-1-2022 03:06 AM
tu la pelik jugak tgok dia x balik2 dah dubai.. dulu sheols x habes2 bandingkan dubai dgn malaysia ...

ahaha iyerrr sis, kasta arab tu angkoh kejadiannya.
Sajala iols tanya sbb kan boarder dah bukak, tapi steph nya ado jur sini

dah tak kerej sana kah. gituler, xpela tunggu jela perkembangan selanjutnyaah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2022 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
ms awal2 dulu sweet je muka dia ni
ada dia penah berlakon dlm drama siri air mata maria,jd gelfren samsul usop
maria tu lak Diana Danielle.main heroin drama ni.
lps tu dah alter sana sini terus rupa mcm arbok padahal dulu sweet dan lawa i tgk
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2022 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
lilydandelion77 replied at 14-2-2011 01:59 PM
Post Last Edit by lilydandelion77 at 14-2-2011 14:06

dia ni hot mama lah kiranya..now dah convert ...

Nak jadi ibu susuan kena budak yg disusui tu 3 x kenyang. Klu sekali x jadi. Lps nyusu kan budak kenyang dia tdo. So 3x proses tu dikira 3x kenyang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 10:06 AM GMT+8 , Processed in 0.183438 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list