CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: amir_izwan

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

    [Copy link]
Post time 30-10-2019 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 30-10-2019 06:28 PM
wah...i terlepas pandang beautifulnara tu..apa yg d bongkarkan? i still dlm followers list dia..ra ...

X paham psl gmbr yg ex share tu? Gmbr kat mana?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-10-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
vasepecah replied at 6-10-2018 09:34 AM
Ade sekali sorg pak arab upload vid dia ni nyonyot eskrim pak arab tu..... Tapi kejap je pastu delet ...

Pak arab tu ke upload? Upload kat mana chuols? Cane chuols bleh tgk?
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 05:33 AM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 30-10-2019 06:28 PM
wah...i terlepas pandang beautifulnara tu..apa yg d bongkarkan? i still dlm followers list dia..ra ...

Ex dia yg remy ke u? Dia share kt mana? Sbb tu ke dia divorce dlu ?
Remy tu remarried dgn pesen2 bangsa steph ni jgk blk pastu. Ke kwn steph jgk kan?
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 01:47 PM | Show all posts
Meiizu replied at 30-10-2019 06:51 PM
Alaaaa lama dah..zmn tu baca komen kat beutifulnara meme best,zmn blogger
Apa nama soc med remy?
...

maksud i, i masi dlm followers list steph ni...
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 30-10-2019 09:33 PM
Ex dia yg remy ke u? Dia share kt mana? Sbb tu ke dia divorce dlu ?
Remy tu remarried dgn pesen2 ...

Kawan steph jugak.. sheols yg rekomen kan kat remy..

Lepastu canang bgtau wife remy tu tak suka sheols pulak
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 02:04 PM | Show all posts
peko_lolo replied at 30-10-2019 10:28 PM
X paham psl gmbr yg ex share tu? Gmbr kat mana?

ex bf dia dulu share gambar dia tgh kulum icecream..dr tatu tangan tu mmg dia la..ada lg gambar d bali kat ig..tp dah tiada kot skrg..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 02:07 PM | Show all posts
royaldanish replied at 30-10-2019 09:30 PM
Awal2 sheols sampai dubai dulu memang mencurigakan kerja sheols  ambik gambar meja & letak mac ...

maybe mula2 sampai dubai xde kerja...sampai sana baru nak cari2 kot..dpt la jd penjual properties..based komisen jg la kot if dpt jual..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 02:09 PM | Show all posts
babynina30 replied at 31-10-2019 05:33 AM
Ex dia yg remy ke u? Dia share kt mana? Sbb tu ke dia divorce dlu ?
Remy tu remarried dgn pesen2 ...

ex bf dia yg arab tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-10-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 31-10-2019 02:09 PM
ex bf dia yg arab tu..

Ada ke ig dia u? Ni bf arab yg kt dubai ke ?
I igt dlu dia ada bf arab anak ikan rasanya student kt cyberjaya

Ni zmn b4 dia dok sana dlu
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 30-10-2019 05:05 PM
Ingat tak dulu dkt blog sheols bgtau bapa sheols Dr hehe
Bapak sheols pegawai kastam biasa je kat ...

ngape ex fil dia tawarkan duit?
mmg ex in laws dia tak suka dia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 31-10-2019 11:56 AM
ngape ex fil dia tawarkan duit?
mmg ex in laws dia tak suka dia ke?

A’ah ex in laws tak suka sheols..  malu dpt menantu mcm tu agaknya..

Tawarkan duit utk tinggalkan remy..
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 01:14 AM | Show all posts
babynina30 replied at 31-10-2019 02:21 PM
Ada ke ig dia u? Ni bf arab yg kt dubai ke ?
I igt dlu dia ada bf arab anak ikan rasanya student ...

wowww..anak hekan pun ada ka? i x tau pula..anak hekan during marriage?

yup ex dubai tu..lupa dah ig dia..i x follow sbb asyik up gmbar 'kaya2' je..rimas i
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 30-10-2019 04:38 PM
I dh request lama. 2yrs kot. Blom approve. Padahal i pakai acc i btol bkn fake acc

I request haritu.. sekejap je.. next day dia da approve.. tapi macam boring je.. so i unfollow dia.
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 06:26 AM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 2-11-2019 01:14 AM
wowww..anak hekan pun ada ka? i x tau pula..anak hekan during marriage?

yup ex dubai tu..lupa d ...

Tak. Bf  ank ikan tu zmn dia lps divorce b4 gi dubai. Pastu clashed
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 06:27 AM From the mobile phone | Show all posts
eddlyna replied at 2-11-2019 01:20 AM
I request haritu.. sekejap je.. next day dia da approve.. tapi macam boring je.. so i unfollow dia ...

Sama. I pon dlu penah follow. Ni dia baru approved i blk  lol
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 31-10-2019 01:59 PM
Kawan steph jugak.. sheols yg rekomen kan kat remy..

Lepastu canang bgtau wife remy tu tak suka ...

Ohh kawan steph ke? I macam dengar wife baru remy tu stewardess? Ke I salah dengar haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-11-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 13-10-2019 10:42 PM
Rasanya dh takde cuols.. sheols sepatutnya balik kl july aritu tapi last minit business trip tu ve ...

Study abroad? Ryan tu umur brapa dah?
Remy doing well la now eh. Kawan I gosip masa zaman dengan steph credit card remy ni manjang max sebab layan steph nak shopping
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
aunty_onion replied at 2-11-2019 07:27 AM
Ohh kawan steph ke? I macam dengar wife baru remy tu stewardess? Ke I salah dengar haha

A’ah kawan sheols juga, yup stewardess. Sheols bgtau tu bff
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
aunty_onion replied at 2-11-2019 07:30 AM
Study abroad? Ryan tu umur brapa dah?
Remy doing well la now eh. Kawan I gosip masa zaman dengan ...

Tak pasti umur Ryan berapa.
Liah penah uploaded msg dgn Remy
Liah tanya kenapa hantar jauh sgt? Kalau kat London dekat sikit sheols nak jumpa Ryan

Memang betul lagipun sheols bukan nya kerja dulu kan melepak je kat pavi lepastu mlm clubbing.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak. I pun follow Ig dia. So daring. Rupanyaaaaaaa..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 08:53 AM GMT+8 , Processed in 0.141173 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list