CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: amir_izwan

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

    [Copy link]
Post time 30-10-2019 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 30-10-2019 05:05 PM
Ingat tak dulu dkt blog sheols bgtau bapa sheols Dr hehe
Bapak sheols pegawai kastam biasa je kat ...

Her 1st ex laki sapa u? I igt remy bdk mmu tu her 1st ?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-10-2019 06:28 PM | Show all posts
Meiizu replied at 30-10-2019 06:11 PM
Dlm blog dia cite lebattt jaaa...terbongkar smua salah laku dia bila I duk pi baca kat beutifulnar ...

wah...i terlepas pandang beautifulnara tu..apa yg d bongkarkan? i still dlm followers list dia..rasa2nya mcm korang speku tu jg..2 keja..but now i berminat apa yg d bongkarkan kat beautifulnara tu..

btw..ex dia ada share  gambar OKT tgh mengulum.. ..skali dgn crita2 lain jg la...
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 06:51 PM | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 30-10-2019 06:28 PM
wah...i terlepas pandang beautifulnara tu..apa yg d bongkarkan? i still dlm followers list dia..ra ...

Alaaaa lama dah..zmn tu baca komen kat beutifulnara meme best,zmn blogger
Apa nama soc med remy?
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 30-10-2019 10:11 AM
Dlm blog dia cite lebattt jaaa...terbongkar smua salah laku dia bila I duk pi baca kat beutifulnar ...

Masa kluar kat bnara tu iols blom tau kewujudan forum hehe

Yg tumpahkan teh pun kawan sheols juga..

Birkin pink tu bukan ori
Pengotor.. tapi kat blog canang satu dunia tukar panties dlm sehari berapa kali..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
airisa replied at 30-10-2019 09:43 AM
dia kawin 2 kali ke?

ingatkan sorg je .. yg dpt anak lelaki tu je

Kalau tak silap dulu sheols tak habis study

Kawen dgn lelaki iban (kalau tak silap) kerja offshore (dkt russia kot) masa tu sheols duduk kat korea. Sesapa yg offshore kat russia memang selalu transit korea.

Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 30-10-2019 10:16 AM
Her 1st ex laki sapa u? I igt remy bdk mmu tu her 1st ?

Kalau tak silap bangsa iban juga kerja offshore gaji 6 angka kot setiap 24 hari dpt haha agitew
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 30-10-2019 10:28 AM
wah...i terlepas pandang beautifulnara tu..apa yg d bongkarkan? i still dlm followers list dia..ra ...

Macam2 kawan sheols bongkar masa tu..

Birkin pink sheols tak ori
Rumah kotor..
Rambut kat tandas tak buang
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
orglama replied at 30-10-2019 08:55 AM
sama la..i pun x diapprove

La sheols tak approve ke?

Nak iols tlg tepek

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-10-2019 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 30-10-2019 07:01 PM
La sheols tak approve ke?

Nak iols tlg tepek

thanks uols...dia ni keje apa?
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by royaldanish at 30-10-2019 01:32 PM
orglama replied at 30-10-2019 01:12 PM
thanks uols...dia ni keje apa?


Awal2 sheols sampai dubai dulu memang mencurigakan kerja sheols ambik gambar meja & letak macbook atas meja tapiiii ketara sangat meja tu kat bilik hotel! Sheols claimed ‘office’

Lepas tu selalu kluar dgn lelaki2 arab yg memang org have2 betukar ganti tapi sheols blurred kan muka deyols..

Berbulan2 lama nya ‘office’ kat hotel tu tiba2 sheols keja jual property pulak



Dlm tahun ni mcm blom lagi sheols jumpa anaknya.. dulu selalu meratib rindukan anak la.. shared sc whatsapp dgn remy pasal anak.. skrg ni yilekkkk

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 30-10-2019 09:30 PM
Awal2 sheols sampai dubai dulu memang mencurigakan kerja sheols  ambik gambar meja & letak mac ...

property apa sheols jual tu?
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
orglama replied at 30-10-2019 01:34 PM
property apa sheols jual tu?

The heart of europe ni mcm Atlantis, The Palm Dubai tu.. floating banglo pun ada juga
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 30-10-2019 06:28 PM
wah...i terlepas pandang beautifulnara tu..apa yg d bongkarkan? i still dlm followers list dia..ra ...

X paham psl gmbr yg ex share tu? Gmbr kat mana?
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
vasepecah replied at 6-10-2018 09:34 AM
Ade sekali sorg pak arab upload vid dia ni nyonyot eskrim pak arab tu..... Tapi kejap je pastu delet ...

Pak arab tu ke upload? Upload kat mana chuols? Cane chuols bleh tgk?
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 05:33 AM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 30-10-2019 06:28 PM
wah...i terlepas pandang beautifulnara tu..apa yg d bongkarkan? i still dlm followers list dia..ra ...

Ex dia yg remy ke u? Dia share kt mana? Sbb tu ke dia divorce dlu ?
Remy tu remarried dgn pesen2 bangsa steph ni jgk blk pastu. Ke kwn steph jgk kan?
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 01:47 PM | Show all posts
Meiizu replied at 30-10-2019 06:51 PM
Alaaaa lama dah..zmn tu baca komen kat beutifulnara meme best,zmn blogger
Apa nama soc med remy?
...

maksud i, i masi dlm followers list steph ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-10-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 30-10-2019 09:33 PM
Ex dia yg remy ke u? Dia share kt mana? Sbb tu ke dia divorce dlu ?
Remy tu remarried dgn pesen2 ...

Kawan steph jugak.. sheols yg rekomen kan kat remy..

Lepastu canang bgtau wife remy tu tak suka sheols pulak
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 02:04 PM | Show all posts
peko_lolo replied at 30-10-2019 10:28 PM
X paham psl gmbr yg ex share tu? Gmbr kat mana?

ex bf dia dulu share gambar dia tgh kulum icecream..dr tatu tangan tu mmg dia la..ada lg gambar d bali kat ig..tp dah tiada kot skrg..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 02:07 PM | Show all posts
royaldanish replied at 30-10-2019 09:30 PM
Awal2 sheols sampai dubai dulu memang mencurigakan kerja sheols  ambik gambar meja & letak mac ...

maybe mula2 sampai dubai xde kerja...sampai sana baru nak cari2 kot..dpt la jd penjual properties..based komisen jg la kot if dpt jual..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 02:09 PM | Show all posts
babynina30 replied at 31-10-2019 05:33 AM
Ex dia yg remy ke u? Dia share kt mana? Sbb tu ke dia divorce dlu ?
Remy tu remarried dgn pesen2 ...

ex bf dia yg arab tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 03:17 AM GMT+8 , Processed in 0.145957 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list