CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: amir_izwan

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

    [Copy link]
Post time 31-12-2018 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 5-10-2018 01:43 AM
Kerja tu cover je kot.. i rasa dia escort girl la.

I pun pikir yg sama
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-12-2018 02:35 PM | Show all posts
eskrim bukan paddlepop
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama dh tak balik jengok anak. Anak dh study abroad kan?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:19 PM | Show all posts
royaldanish replied at 12-10-2019 09:48 PM
Lama dh tak balik jengok anak. Anak dh study abroad kan?

Takjumpalah ig anak dia ryan rafel
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 13-10-2019 02:19 PM
Takjumpalah ig anak dia ryan rafel

Rasanya dh takde cuols.. sheols sepatutnya balik kl july aritu tapi last minit business trip tu vegas.

Lama dh sheols tak update psl anak last dulu cuma bgtau ex hub nak hantar anak study abroad lepas hari raya kan?
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
apa ig sheols?
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
orglama replied at 18-10-2019 12:06 AM
apa ig sheols?

queen_sl7 ni ig sheols
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 10:51 AM | Show all posts

tq...hebatz minah ni...following 2 org je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-10-2019 11:10 AM | Show all posts
orglama replied at 18-10-2019 02:51 AM
tq...hebatz minah ni...following 2 org je

ken barbie yg komplen hidung tiruan jatuh tu kawan sheols ni jugak

selama ni tunjuk bilik htl je si liah ni, lately je ambik gambar dalam bilik tido sheols

memula sampai dubai dulu fishy sgt keja sheols office dalam bilik hotel


Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 11:17 AM | Show all posts
royaldanish replied at 18-10-2019 11:10 AM
ken barbie yg komplen hidung tiruan jatuh tu kawan sheols ni jugak

selama ni tunjuk bilik htl j ...

i belum dpt stalk lagi, blm approved
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 11:19 AM | Show all posts
orglama replied at 18-10-2019 03:17 AM
i belum dpt stalk lagi, blm approved

nanti cuols stalk lepas sheols approved..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 03:24 PM | Show all posts
Kesian dia..sampai bila lah nak keje camtu.dia ni bukan dari family kaya pun.rugi tak jaga rumahtangga yg dulu.tapi mungkin dia pun nak bebas
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
orglama replied at 18-10-2019 11:17 AM
i belum dpt stalk lagi, blm approved

I dh request lama. 2yrs kot. Blom approve. Padahal i pakai acc i btol bkn fake acc
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 04:46 PM | Show all posts
i tgok first page ingat sape...lol...lain betul skrg
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 30-10-2019 04:38 PM
I dh request lama. 2yrs kot. Blom approve. Padahal i pakai acc i btol bkn fake acc

sama la..i pun x diapprove
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 30-10-2019 07:24 AM
Kesian dia..sampai bila lah nak keje camtu.dia ni bukan dari family kaya pun.rugi tak jaga rumahtang ...

Ingat tak dulu dkt blog sheols bgtau bapa sheols Dr hehe
Bapak sheols pegawai kastam biasa je kat kl. 2nd husband tu dulu sheols betul2 sayang end up kecundang jugak bila ex fil tawarkan duit utk tinggalkan ex hub
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-10-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Nothing much pun her IG. Gambar lingere. Gambar sexy. She in States at the moment. Ada satu kawan dia nama Sarah Jane tu ye I curious, sbb she terang2 cakap sex hostess & kadang2 datang KL. fuyoo ada sex party ke kat key ell ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 05:35 PM | Show all posts
sleepyfish replied at 30-10-2019 05:17 PM
Nothing much pun her IG. Gambar lingere. Gambar sexy. She in States at the moment. Ada satu kawan di ...

haa Sarah Jane tu terang2 kan tulis, pakaian both of them pun lebih kurang...dia pulak dok up business meeting je...
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 05:43 PM | Show all posts
royaldanish replied at 30-10-2019 05:05 PM
Ingat tak dulu dkt blog sheols bgtau bapa sheols Dr hehe
Bapak sheols pegawai kastam biasa je kat ...

dia kawin 2 kali ke?

ingatkan sorg je .. yg dpt anak lelaki tu je
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 06:11 PM | Show all posts
royaldanish replied at 30-10-2019 05:05 PM
Ingat tak dulu dkt blog sheols bgtau bapa sheols Dr hehe
Bapak sheols pegawai kastam biasa je kat ...

Dlm blog dia cite lebattt jaaa...terbongkar smua salah laku dia bila I duk pi baca kat beutifulnara komen.kan dulu2 boleh komen as anon..sape yg geram tu masing2 bukak citelah.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 03:01 AM GMT+8 , Processed in 0.139950 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list