CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: amir_izwan

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

    [Copy link]
Post time 29-4-2017 03:55 PM | Show all posts
Dengar khabar sekrang busy dengan "bisness" do Dubai uolss...

Pada masa yang sama ada gak ura2 cakap dia ni pelacur kelas atasan...Escort girl gitu...

Kejap di Dubai, Kejap d India, Esok di Mexico...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-4-2017 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
hasyahana replied at 13-2-2011 10:52 PM
http://ryanraffael.blogspot.com
Boleh tgk blog khas buat anak dia...gambar dia menyusu anak pun dia ...

tak leh open blog tu
open for invited readers only
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2017 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
ayukpingu replied at 29-4-2017 03:55 PM
Dengar khabar sekrang busy dengan "bisness" do Dubai uolss...

Pada masa yang sama ada gak ura2 c ...

Yup. Ada dgr yg escort tu.
Skrg dah quit kerja exclusive PA company beauty product tu kan.

Skrg biz estate. Walaupunnnn  
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh lah
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
weirdwaniey replied at 23-4-2009 02:26 AM
muka biasa je.
arap body je pun.
sapo minah ni?

    
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
ayukpingu replied at 29-4-2017 03:55 PM
Dengar khabar sekrang busy dengan "bisness" do Dubai uolss...

Pada masa yang sama ada gak ura2 c ...


Confirm kejo escort. Asyik nk melawa je keje apa lg dia nk buat. Keje tu paling senang bg perempuan yg mls keje mcm dia  
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 3-8-2015 11:51 AM
sheols gigih menjual ubat puki kan?akak ada follow IG sheols kejap namun banyak post jual ubat puk ...

         dah itu je mampu dia jual nk tunjuk dia pandai jaga p***
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
ayukpingu replied at 29-4-2017 03:55 PM
Dengar khabar sekrang busy dengan "bisness" do Dubai uolss...

Pada masa yang sama ada gak ura2 c ...

Kalau betul, kesian nya..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2017 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Setakat lemak 50 sen apa yg mantapnya
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 03:13 PM | Show all posts
Mantap giler boobies dia. Dah buat implant, fat transfer bagai....boobs tahap Kimk.
Butt pun bubblebee sebijik kimk. FB and IG steph dh deactivated agaknya...x leh share pic
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2017 05:58 PM | Show all posts
skullcandy replied at 13-6-2017 03:13 PM
Mantap giler boobies dia. Dah buat implant, fat transfer bagai....boobs tahap Kimk.
Butt pun bubble ...


Masih ada ig dia. cuma tak byk gbr sexy da








This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2017 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Chesire_Epilog replied at 17-6-2017 05:58 PM
Masih ada ig dia. cuma tak byk gbr sexy da

Muka dia sekarang dah sebijik macam ifa raziah
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2017 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa ig dia?

Siapa bf dia skrg ?

Remy dgn bini baru aman2 je ye? Dh ada baby baru ke remy?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 04:41 PM | Show all posts
Edited by Chesire_Epilog at 19-6-2017 04:43 PM
babynina30 replied at 18-6-2017 02:57 PM
Apa ig dia?

Siapa bf dia skrg ?

@queen_sl7
- So far dia single sekarang







Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 05:25 PM | Show all posts
naik balik benang si steph ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 11:40 AM | Show all posts
Chesire_Epilog replied at 17-6-2017 05:58 PM
Masih ada ig dia. cuma tak byk gbr sexy da

Untungla ada duit leh buat major overhaul body n muka.

Tak pyh workout mcm weols ni hurmm. Nak jugak body mantap camtu kikikiii

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2017 01:04 PM | Show all posts
skullcandy replied at 21-6-2017 11:40 AM
Untungla ada duit leh buat major overhaul body n muka.

Tak pyh workout mcm weols ni hurmm. Nak ...

Haha kan. Asal ade duit boleh je alter body mcm barbie
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2017 06:38 AM | Show all posts
skullcandy replied at 21-6-2017 11:40 AM
Untungla ada duit leh buat major overhaul body n muka.

Tak pyh workout mcm weols ni hurmm. Nak ...

kalau ikut hukum islam.. boleh ke buat fat transfer?

kalau boleh. nk jugak buat
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2017 09:24 AM | Show all posts
flipolivio replied at 26-6-2017 06:38 AM
kalau ikut hukum islam.. boleh ke buat fat transfer?

kalau boleh. nk jugak buat

A'ah kan...nak buat jugak. Hrs rajin menabung ni br tcapai impian.
Nak body persis Baywatch babes
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Komenkoranggg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 03:10 AM GMT+8 , Processed in 0.137204 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list