CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: amir_izwan

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

    [Copy link]
Post time 7-9-2012 10:53 PM | Show all posts
rbmy posted on 7-9-2012 10:16 PM
xde dah agama tu. dia tutup kot..

its under 'about' in her fb pg...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-9-2012 02:30 AM | Show all posts
sue_liah posted on 7-9-2012 11:13 AM
apakah kamu rasa sya ni berfikiran sgt dangkal hingga kamu rsa sya snggup menfitnah?
tidak kah fi ...
tak payah la konar2 kata tulis secara general kalau di hati kamu ingat stephanie masa menaip ayat itu.

sebelum kamu minta orang lain berfikir positif, elok la kamu ceramah diri sendiri dulu.

generalisasi. perkara ni la yang slalu buat aku menyampah dengan poremer holier than thou di sini. prft. seperti ayat ini;
ye la biasanya muallaf ni cenderung kembali ke agama asal klau blaku pceraian



Last edited by chazey on 8-9-2012 02:37 AM

Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2012 02:31 AM | Show all posts
billionman78 posted on 7-9-2012 04:48 PM
mantap lagi si kilafairy

kalau setakat push up bra kirim salam lah.

Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2012 02:32 AM | Show all posts
kukukatablog posted on 7-9-2012 02:51 AM
Remy Ryzal tu kump anuendo* (aku x reti eja) ker?

oh...baru tahu.

chubs si remy ni dulu. sekarang ni nampak jantan sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2012 08:51 AM | Show all posts
tu dia ada yg merasakan dia lebih baik dari org lain
sampai niat di hati aku.. tau pula dia menilik dengan fikiran bandarnya

kalau menyampah ko layan pulak board gosip.. yg rata2 kat sini menulis mencerca si step ni lebih teruk dari aku
(termasuk kau kah...oopss)

menuduh & mengandaikan bukan2 setakat tgk gambar Kat blog je ...bole pula
ntah2 thread ni dr awal pun x baca..baca pun lompat2 x tau citer sbenar,tp nak myibuk punya pasal
tuduh pula org lain menfitnah..

ianya x menguntungkan aku  ...suka ati la nk pikir apa pun... Last edited by sue_liah on 8-9-2012 09:52 AM

Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2012 08:57 AM | Show all posts
Aku ni rajin jenguk2 blog die sejak dari taun 2009 lagi sebab senior aku salah sorang adik angkat die.

Dulu masa anak dia baru2 beranak, die tulis dalam blog yang die nak cuba hidup dengan cara islamik sikit la.

Die kata die tak nak smoking lagi, tak nak minum lagi. Siap cakap kalau kat club, die minum mocktail jah (martini yang tak ada alcohol)

Sekali tup2, bila aku jenguk balik dalam 3-4 bulan lepas tu, dia da start minum2 balik.

Yg sedih dengan laki2 die skali minum.

Dulu die post yg laki die pon nak tolong support die berubah mendalami Islam, sekali laki die pulak yang melingkup.

So tak boleh nak salahkan die sepenuhnya kalau die dah tak minat kat Islam lagi.

Dulu masa anak dia kecik2 lagi, die selalu jugak hangout dengan mummy bloggers yang bertudung, sekarang semua kawan2 die dah nak dekat telanjang.

Agak sedih dan kecewa la di situ.....

Dia dah nak berubah dulu tapi tak ada orang yang membantu. Too bad
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2012 08:59 AM | Show all posts
chazey posted on 8-9-2012 02:32 AM
oh...baru tahu.

chubs si remy ni dulu. sekarang ni nampak jantan sikit.

bukan lah.remmy innuendo tuh dgn hannah tan
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2012 09:00 AM | Show all posts
nameloo posted on 8-9-2012 08:57 AM
Aku ni rajin jenguk2 blog die sejak dari taun 2009 lagi sebab senior aku salah sorang adik angkat di ...

aku ada baca, laki dia lepas solat cium dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-9-2012 09:05 AM | Show all posts
apa blog dia?
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2012 10:03 AM | Show all posts
nameloo posted on 8-9-2012 08:57 AM
Aku ni rajin jenguk2 blog die sejak dari taun 2009 lagi sebab senior aku salah sorang adik angkat di ...

dia sayang sgtkan ank dia si tyco tu..
dulu masa awal2 perkahwinan dia husband & ank dia selalu pergi mana2 bersama selalu gi cuti2..
tapi lama2 dia byk spend masa ngan kawan2 baik2 dia yg pompuan tu
hidup mmg mewah la...x kedekut juga ngan kawan2
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2012 10:16 AM | Show all posts
aku rs klu dididik btl2 dia bole jd ok kot
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2012 12:50 PM | Show all posts
but i think la...she is such nice lady...tiada siapa yg sempurna, apa yg saya kagum dia boleh berkawan n keluar dengan org bertudung juga tapi dia tetap dia.....dia ada self esteem yg tinggi.....tidak kisah apa org kata...... ...sometime org yg begini lebih sopan dan menjaga adab dan menghormati org lain.....even memakai pakaian baju yg seksi....
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2012 01:26 PM | Show all posts
skymania posted on 7-9-2012 04:16 PM
lorrr!! retis ker?? sungguh tak perasan..

time kecik2 ..aku tastey gler ngan remy innuen ...

sama la dgn aku. taste sangat kan remy innuendo tu.
comel comel stylo gitu, dgn rambut dia.
skang gara2 thread ni, aku pi gogel pic dia skang.
aku rasa cam nyesal dulu minat dia.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2012 04:15 PM | Show all posts
remy innuendo tu remy suami si stephanie neh ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2012 08:14 PM | Show all posts
lotionmilo posted on 8-9-2012 08:59 AM
bukan lah.remmy innuendo tuh dgn hannah tan

terima kasih atas penjelasan.

page seblah ada yang kata remmy inuendo dengan remmy bekas laki stephanie ni sama. ke aku yang salah faham?

btw, bertahan sangat cinta remy dengan hannah kan. lama sangat diorang ni bercinta. tapi kalau aku remy, minta maap la aku akan lepaskan hannah. dah la cantik, baik n humble lagik. pasal seksi cam model victoria secret tuh aku no komen tapi hannah tan setahu aku memang dipuji2 sebagai individu yang baik dan rendah hati.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2012 08:15 PM | Show all posts
lonely_surina posted on 8-9-2012 04:15 PM
remy innuendo tu remy suami si stephanie neh ke?

bukan kata sorang poremer.

fitnah saja sapa yang kata begitu kat page sebelah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-9-2012 08:17 PM | Show all posts
sue_liah posted on 8-9-2012 08:51 AM
tu dia ada yg merasakan dia lebih baik dari org lain
sampai niat di hati aku.. tau pula dia menilik ...

amboi kakak. maki sembunyi2 nampak. awat? malas nak maki depan2 ka?

usah la memandang rendah dengan bukan kaki gossip yang tak follow trid gossip gebang makcik ini dari awal. itu akan membuatkan anda menjadi holier than thou.

ko tak sadar ka dalam ramai2 poremer ko yang mula2 sekali bangkitkan isu stephanie berkemungkinan murtad sampai mengundang respon sebegini;



itu bermakna
KAMU ADALAH PENCETUS ISU MURTAD!








Last edited by chazey on 8-9-2012 08:29 PM

Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2012 08:26 PM | Show all posts
nuhanis posted on 8-9-2012 01:26 PM
sama la dgn aku. taste sangat kan remy innuendo tu.
comel comel stylo gitu, dgn rambut dia.
ska ...

chopp..jangan lah menyesal....remy dlm thread ni bukan remy innuendo lah. remy innuendo belum kawin pun dgn hannah tan.
so sila teruskan meminati remy innuendo ye!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2012 08:28 PM | Show all posts
lotionmilo posted on 8-9-2012 08:59 AM
bukan lah.remmy innuendo tuh dgn hannah tan

khenn? remy innuendo dan remy rizal ex hub stephanie ni adalah orang yg berbeza...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2012 08:43 PM | Show all posts
bukan remy innuendo la. die ni senior aku mase kat mmu
xsama langsung
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 02:08 AM GMT+8 , Processed in 0.145809 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list