CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: amir_izwan

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

    [Copy link]
Post time 7-9-2012 10:33 AM | Show all posts
lepas cerai murtad ker idak ker... mmg life dia sebelum ni pun tak melambangkan org islam...termasuk ler laki dia... selamba jer letak gambar dgn arak . Patut ler tgk pakaian dia sekarang melebih2 menonjolkan aset dia tu...dah bercerai rupanya.  Ada satu entry dia pasal cara dia suami isteri menjaga rumahtangga dan hubungan sebab dia takut pada perceraian... at last cerai gak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-9-2012 10:40 AM | Show all posts
ingatkan tadi pompuan vietnam..cuci kereta 9 kali, free kasi projek 1 kali..
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2012 10:46 AM | Show all posts
kukukatablog posted on 7-9-2012 02:51 AM
Remy Ryzal tu kump anuendo* (aku x reti eja) ker?

innuendo..
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2012 11:13 AM | Show all posts
chazey posted on 6-9-2012 09:25 PM
kamu ini menfitnah atau apa?

sila jelaskan kenapa kamu anggap beliau udah bercerai? kerana fbny ...

apakah kamu rasa sya ni berfikiran sgt dangkal hingga kamu rsa sya snggup menfitnah?
tidak kah fikiran melayu bandar kamu itu (kalau kamu melayu lah) tidak boleh berfikir positif mungkin saja apa yg
saya tulis itu adalah secara general ..& mmg sya x berniat untuk menfitnah pun...
maaf kalau posting sya itu menimbul keraguan ..mugkin sya patut lebih berhati2 meyusun ayat lain kali
saya pun tahu tak semua muallaf akan kembali ke agama asalnya...dengan fikiran melayu kpg yg saya ada ni...

ye mmg patut kamu tidak membuat andaian & menuduh melulu...
seperti yg kamu kata kamu hanya melihat gambar dan tak tahan tengok pelacuran kamera tahap tinggi tanpa baca blog dia sepenuhnya...
sya rasa dia perempuan dan ibu yg baik saja,  x kacau org pun
dia dengan dunia dia sendiri...wpun gaya hidup dia begitu ...





Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2012 11:52 AM | Show all posts
bf baru sheols.ardavan farzi.agak2 bangsa ape ek?
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2012 12:07 PM | Show all posts
Dia dressingmak aihhh
Dah lama tak bukak blog dia nih






Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2012 12:11 PM | Show all posts
gambar si gendut ngan kawan dia yg nampak mcm bangsa melayu gak tu... di europe... mak aiiii.... mat salleh pun leh pitam... mesti mat salleh ingat.... apsal pelacu* ni carik makan siang hari terang terang..... pakaian ..... mat salleh bertutup litup sejuk... dia org dua... sampai nak nampak ketet n pepet
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2012 02:09 PM | Show all posts
napa iols tak kenal beliau??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-9-2012 03:04 PM | Show all posts
peko_lolo posted on 7-9-2012 11:52 AM
bf baru sheols.ardavan farzi.agak2 bangsa ape ek?

Kalau tak silap aku ardavan farzi tu orang Iran... dtg mesia belajar dkt Lim Kok Wing sambil2 buat modelling..
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2012 04:11 PM | Show all posts
boleh tercabut iman kalau tgk pic seksa amoi nie
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2012 04:16 PM | Show all posts
kukukatablog posted on 7-9-2012 02:51 AM
Remy Ryzal tu kump anuendo* (aku x reti eja) ker?

lorrr!! retis ker?? sungguh tak perasan..

time kecik2 ..aku tastey gler ngan remy innuendo tuh..
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2012 04:23 PM | Show all posts
tade la. remy tu bukannya retis.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2012 04:48 PM | Show all posts
mantap lagi si kilafairy
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2012 06:40 PM | Show all posts
skymania posted on 7-9-2012 04:16 PM
lorrr!! retis ker?? sungguh tak perasan..

time kecik2 ..aku tastey gler ngan remy innuen ...

tak la..dia bukan retisss pon..remy nih masa kat mmu pon kapel dgn chinese girl gak..

Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2012 06:46 PM | Show all posts
motifff sume nak mendedah???
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2012 07:55 PM | Show all posts
rocktail posted on 7-9-2012 06:40 PM
tak la..dia bukan retisss pon..remy nih masa kat mmu pon kapel dgn chinese girl gak..

ooo..kan..tuh tak sama pon....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-9-2012 09:45 PM | Show all posts
adeh terasa nak tumbuh ketumbit baca blog dia..apapun dia syg sgt anak dia
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2012 10:03 PM | Show all posts
Mmg nampak dia syg sgt kat anak dia...semua momen indah ngan anaknya dia zahirkan dalam blog tu...katenya, tak boleh berenggang langsung ngan anak...
Tapi sekarang ni dia sambung belajar oversea seorang diri kah atau dengan anak?tak windu ker kat anak dia berjauhan?
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2012 10:16 PM | Show all posts
skymania posted on 4-9-2012 10:48 AM
smalam aku usha pesbuk die..kat situh agama die :


xde dah agama tu. dia tutup kot..

Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2012 10:37 PM | Show all posts
Kita doakan saja dia balik ke pangkal jalan, Dan beroleh org yang dapat membimbing dia ke jalan yang benar.
Begitu juga bagi x husband dia.. Amin..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 08:43 PM GMT+8 , Processed in 0.138943 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list