CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: amir_izwan

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

    [Copy link]
Post time 6-9-2012 01:00 PM | Show all posts
so, dia ni still Islam or dah murtad?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-9-2012 01:22 PM | Show all posts
macam nak pecah je....
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2012 03:36 PM | Show all posts
seksi + seksa....
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2012 03:43 PM | Show all posts
muka tak lawa mana pun, tu yg gigih tunjuk benda lain.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2012 03:46 PM | Show all posts
clarizsa posted on 3-9-2012 10:22 PM
muka x lawa pun... dada besar tersembul je..huhu

hehehe lucu basaha u ni... hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2012 04:33 PM | Show all posts
sape ni? xknai..
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2012 09:22 PM | Show all posts
okeh.

yang ni lagik nan hado banding daphne dahlia.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2012 09:25 PM | Show all posts
sue_liah posted on 6-9-2012 10:04 AM
aku x dpt berita dri mana2 pun
ye la biasanya muallaf ni cenderung kembali ke agama asal klau b ...

kamu ini menfitnah atau apa?

sila jelaskan kenapa kamu anggap beliau udah bercerai? kerana fbnya mengatakan beliau kristian? apakah itu memang fb sohih?

sila jangan berfikir seperti melayu kampung mengatakan jika mualaf bercerai biasanya akan kembali pada agama asal.

ramai saja yang kuat tidak menjadi kapir kembali ok.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-9-2012 10:20 PM | Show all posts
chazey posted on 6-9-2012 09:25 PM
kamu ini menfitnah atau apa?

sila jelaskan kenapa kamu anggap beliau udah bercerai? kerana fbny ...

org kata bercerai tu maybe sebab she herself blogged the word "EX-MIL". kalau still married takkan letak ex kot. agama tu tuhan je yg maha mengetahui. tak berani nak cakap.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2012 10:30 PM | Show all posts
mclaren posted on 6-9-2012 10:20 PM
org kata bercerai tu maybe sebab she herself blogged the word "EX-MIL". kalau still married takkan ...

oh, aku tak nampak frasa ex-mil itu. aku hanya nampak gambar beliau, (ex) suami dan anak2.

dia nak jadi nora danish ka? udah bercerai tapi fefeling masih baik dengan laki gitu?


Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2012 10:34 PM | Show all posts
chazey posted on 6-9-2012 10:30 PM
oh, aku tak nampak frasa ex-mil itu. aku hanya nampak gambar beliau, (ex) suami dan anak2.

dia  ...

rasanya dia just cerita about thn ni for raya, anak dia ikut his daddy beraya kat rumah ex-mil (grannies of the boy). dia tak lah ikut sekali, just the kid, which is how it's supposed to be lah kan..

so mcm takde similarity dgn ND tu la kot.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2012 10:35 PM | Show all posts
mclaren posted on 6-9-2012 10:34 PM
rasanya dia just cerita about thn ni for raya, anak dia ikut his daddy beraya kat rumah ex-mil (gr ...

oic. i shudn't jumpa into conclusion. tenks mclaren. aku malas baca blog penuh dengan gambar syok sindri. kerana itu aku masuk kejap tadi tros kuar balik tak tahan tengok pelacuran kamera tahap tinggi.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2012 10:40 PM | Show all posts
chazey posted on 6-9-2012 10:35 PM
oic. i shudn't jumpa into conclusion. tenks mclaren. aku malas baca blog penuh dengan gambar syok  ...

neither did i (read her blog). but i saw some words here and there, and saw that her blog (the one she blogged about her son) was really done in great detail and i gv her some credit for that, nampak mmg dia put a lot of effort in there. skimmed thru the front page je, tak baca pun.

Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2012 10:42 PM | Show all posts
mclaren posted on 6-9-2012 10:40 PM
neither did i (read her blog). but i saw some words here and there, and saw that her blog (the one ...

at least u did skim thru.

me, blah camtu ja lepas nampak gambar2 yang lawa tapi tak berminat untuk hayati.


Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2012 01:15 AM | Show all posts
isu murtad timbul after she states her religion as roman catholic in her fb. as it has her latest pics in europe, i rasa the fb account is sahih. who r we to judge? tapi if its stated that way, of course we cant help but to presume...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2012 01:17 AM | Show all posts
btw, she has updated her relationship status. its with that chap in the pic...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-9-2012 01:23 AM | Show all posts
skymania posted on 4-9-2012 10:48 AM
smalam aku usha pesbuk die..kat situh agama die :



sekai jd momod bod mana? gosip kah?

congrats!
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2012 01:24 AM | Show all posts
kukukatablog posted on 4-9-2012 11:19 AM
dia g europe, but anak dia dengan Remy, raya kat Ipoh... dia g sorang saja kot... nampak dlm blog  ...



laki dia ni remy innuendo ker?
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2012 02:45 AM | Show all posts
juliez posted on 7-9-2012 01:24 AM
laki dia ni remy innuendo ker?

remy innuendo bukan dengan hannah tan?
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2012 02:51 AM | Show all posts
juliez posted on 7-9-2012 01:24 AM
laki dia ni remy innuendo ker?

Remy Ryzal tu kump anuendo* (aku x reti eja) ker?




ni muka suami dia




Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 12:15 PM GMT+8 , Processed in 0.160678 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list