CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: amir_izwan

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

    [Copy link]
Post time 5-9-2012 09:51 AM | Show all posts
push up bra ...very plastik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-9-2012 10:02 AM | Show all posts
baby dia 3.88kg and length 61cm! panjangnya baby dia ketika lahir.


baru nak jealous body dia cantik...tapi kat depan ada yg komen keluar paper model sedut lemak tu, dia ke? kalau sedut lemak utk dpt body mcm tu lepas beranak, then bkn la kategori naturally ada amazing body.

to repeat apa ramai dah taip: body lawa, muka teramat biasa. even lepas mekap pun still muka biasa je (for a model lah).
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2012 10:40 AM | Show all posts
i baca blog dia

dia ni sedut lemak, tmbah silikon, lazer vagina 2x....mcm2 dia bt
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2012 11:35 AM | Show all posts
viva_gerl posted on 3-9-2012 10:55 AM
baru baca her latest blog entry. dia dah pindah norway. dah cerai ke amoi ni?

nak bc blog dia boleh? link ker.. hehe~

Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2012 11:47 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2012 11:51 AM | Show all posts
laser vagina tu...... bukan kalau banyak kali laser, dia jadi tak elastik? banyak sangat hanak ikan
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2012 11:54 AM | Show all posts
aku tgok blog die,, bnyk letak gambo beromen jer... iisshhh3...
bajet hots lew tuw
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2012 01:11 PM | Show all posts
alaha ketek nyer mcm nk pecah. ntah ori ke tak tuh. hahhahahahahahhaha. kemain push up lagi weiiiiiiiiiiiiiii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-9-2012 02:08 PM | Show all posts
Erm, boleh tahan ar...
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2012 02:56 PM | Show all posts
razureza posted on 4-9-2012 02:49 PM
Stephanie ni syantek uols...sekali imbas tgk mcm Arni Nazira pun hader (sblm she operate bagai laa ...

sheols operate tang mana? ketet je yg nampak mantap tu *jeles*
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2012 03:11 PM | Show all posts
bottombikini posted on 5-9-2012 02:56 PM
sheols operate tang mana? ketet je yg nampak mantap tu *jeles*

Ketet tu mmg so der very obvious uols..

Tang muka ada jugaks kots..sbb pic lama sheols sangat berbeda ngan pic baru sheols..

Bibir sheols..

Bentuk muka sheols..

Like takkan beza sangat dgn dulu hanya kerana teknik solekan??

*matilaa speku*
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2012 03:26 PM | Show all posts
dahulu ada suami..boleh la lepaskan tanggungan dosa pada suami..dgn alasan suami tidak membimbing..
tapi skrg sudah jadi janda...bukan sahaja dosa tanggung sendiri..kalau benar dia sudah kembali ke agama asal..murtad
langsung tiada harapan mencium bau syurga.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2012 03:32 PM | Show all posts
klu dah bercerai, eh-husband nye tu pun nampak cam anak org kaya gaks....latest kat blog ada gambo rumah yg ada swimming pool tu rasanya rumah parents dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2012 10:42 PM | Show all posts
dedulu aku lepak gan minah ni..setiap minit amik gambar..
x renti2 amik gambar ni berposing...setiap minit bai!!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2012 10:56 PM | Show all posts
sue_liah posted on 5-9-2012 08:47 AM
sayangkan...dia ni seorg muallaf tapi dah laki pon x pandai diidik
biar isteri ngan cara idup yg sa ...
sudahnya isteri kembali ke agama asalnya

mana ko dapat berita dia dah kembali ke agama asal?
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2012 10:04 AM | Show all posts
eyansss posted on 5-9-2012 10:56 PM
mana ko dapat berita dia dah kembali ke agama asal?


aku x dpt berita dri mana2 pun
ye la biasanya muallaf ni cenderung kembali ke agama asal klau blaku pceraian
masih saja aku mengharap dia msih islam..
wpun fb dia tertulis agamanya kristian katolik...wallahualam
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-9-2012 10:24 AM | Show all posts
tupaiterbang posted on 5-9-2012 10:42 PM
dedulu aku lepak gan minah ni..setiap minit amik gambar..
x renti2 amik gambar ni berposing...setia ...

kenapa x lepak lg dgn dia nih?

tak thn bergambar setiap minit ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2012 10:38 AM | Show all posts
Mizlyn posted on 6-9-2012 10:24 AM
kenapa x lepak lg dgn dia nih?

tak thn bergambar setiap minit ke?

mata asyik kena flash je..mana tahan
nk henjut nanti rabun lak..
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2012 10:41 AM | Show all posts
tupaiterbang posted on 6-9-2012 10:38 AM
mata asyik kena flash je..mana tahan
nk henjut nanti rabun lak..

mesti gambor u ada dlm blog she... cer habaq mai
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2012 11:31 AM | Show all posts
badan dia gendut macam model plus size xxxxl
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 01:14 PM GMT+8 , Processed in 0.270871 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list