CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: amir_izwan

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

    [Copy link]
Post time 4-9-2012 02:53 PM | Show all posts
razureza posted on 4-9-2012 02:50 PM
Serious uols? *lap peluh*

Agama apakah kini??

kristian roman katolik.. kt pesbuk die lah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-9-2012 02:56 PM | Show all posts
   alkisah dia ni baru bercerai ngan laki dia si remy tu..alasannya parents si stephanie ni x suka n setuju since  sebelum kawen.. now dia ke norway utk belajar, ala2 menghbiskan iddah' dia n fefeeling broken heart gitew! yg dalm pict tu new lover katanya!


  i rasa elok la bercerai kalau macm gitew lifestyle n agama nya...xterdidik anak dia nnt, kesian suami dia nnt dcemuh xreti jaga bini n didik anak
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2012 02:57 PM | Show all posts
ape punca cerai uols.tau x?
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2012 02:59 PM | Show all posts
skymania posted on 4-9-2012 02:53 PM
kristian roman katolik.. kt pesbuk die lah..

Berani matii sangat sheols kan..*sambil tangan tekan butang remote cari siaran ulangan "Tanah Kubur" *

Erkkk....
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2012 03:09 PM | Show all posts
yuleen posted on 4-9-2012 02:56 PM
alkisah dia ni baru bercerai ngan laki dia si remy tu..alasannya parents si stephanie ni x suka n ...

patutnye family remy la yg x restu.ni terbalik plak.hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2012 03:18 PM | Show all posts
sapekah gerangan minah ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2012 03:24 PM | Show all posts
ada je lg pic remy....


oo..g europe smbbung belajar, ingt keje
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2012 03:24 PM | Show all posts
ada je lg pic remy....


oo..g europe smbbung belajar, ingt keje
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-9-2012 03:34 PM | Show all posts
amyainsamad posted on 4-9-2012 03:24 PM
ada je lg pic remy....

baca kat mana die smbg blaja?
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2012 03:41 PM | Show all posts
harap tetek yg nk tersembul je. xyah la pose2 sana cni...kalau nk sgt, p try victoria secret ke, triump ke...ada jugak duit masuk, ni tersembul utk org pegang free buatpa
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2012 03:53 PM | Show all posts
margaruitte posted on 4-9-2012 03:41 PM
harap tetek yg nk tersembul je. xyah la pose2 sana cni...kalau nk sgt, p try victoria secret ke, tri ...

tersembol mintak dir*gol agaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2012 04:08 PM | Show all posts
xglamer mna pun...sape minah ni???
harap kn ketek jer besau ntah silikon jehhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2012 05:03 PM | Show all posts
amyainsamad posted on 4-9-2012 03:24 PM
ada je lg pic remy....

rajin bebenor dia nk sambung blaja jauh... wat pjj udah ler

latest ni banyak gambar hanak ikan sheols...

Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2012 08:00 PM | Show all posts
muka bese-bese jek...tapi dia punyer betik mak oiii...
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2012 08:25 PM | Show all posts
leon_mclaren78 posted on 4-9-2012 03:53 PM
tersembol mintak dir*gol agaknya.

* minta dir*gol tu 1 hal, nanti pandai plak komplen ada stalker la, xde privacy la bla...bla bla.....sbenar nya dia nk minta puji tu....mana ada sbb lain bila org tayang2 mcm tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2012 01:51 AM | Show all posts
anak sapoo laa niee.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-9-2012 08:47 AM | Show all posts
sayangkan...dia ni seorg muallaf tapi dah laki pon x pandai diidik
biar isteri ngan cara idup yg sama wlaupun telah islam
sudahnya isteri kembali ke agama asalnya

duit byk bole buat & beli apa saja kat dunia ni
sudahnya duit di labur tuk berhibur
bukan ke dia ni cinta mati kat laki dia
laki dia pun bukan main syg beli brg2 mahal bg dia

tapi yelah...idup ini x selalu indah

Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2012 08:55 AM | Show all posts
tgok gambar parents laki dia x sangka laki dia jahil sampai ke tahap ni. anniversary selamba je hadiah wine yg mahal2.... togok segala jenis alkohol.... makan di restoran yang sah sah serve khinzir...... ingatkan family laki dia URBAN ....rupanya melayu Islam biasa ja....
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2012 09:12 AM | Show all posts
coco posted on 5-9-2012 08:55 AM
tgok gambar parents laki dia x sangka laki dia jahil sampai ke tahap ni. anniversary selamba je hadi ...

sebab tuh kot cerai
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2012 09:16 AM | Show all posts
dia da delete eh  post family husband dia tuh beraya?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 12:54 PM GMT+8 , Processed in 0.158298 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list