CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: amir_izwan

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

    [Copy link]
Post time 22-3-2011 07:12 PM | Show all posts
dia jadi model iklan ape?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-3-2011 08:46 PM | Show all posts
Reply 7# Blancpunkt


    tetek nye mantap la
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2011 11:50 PM | Show all posts
nak terkuar tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2011 02:47 AM | Show all posts
buah dia....perghhhhhhhh..tak tahan den....
iqbalriad Post at 23-4-2009 08:02


Dang Anom membeli berangan
berangan dibeli di ulu desa
puas tenung usah lak angan2
nanti si atid mencatat dosa
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2011 08:49 AM | Show all posts
aku baca blog die, laki die siap azankan lagi anak diorg.  

tp konpius aku, gambar kt parti very  ...
annehuda Post at 13-3-2011 09:55



    ini cara idup orang2 kaya
halal ke haram ke tolak tepi
syurga dunia..sok2 dh tua sakit baru tobat gituuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2011 11:41 PM | Show all posts
cmne la laki tu sanggup jadi kan stok bini..slalunye tok stok geli2 jek..
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2011 01:58 AM | Show all posts
Alaaaa takyah kagum ler dgn body dia tu..kalau dlm blog dia kata psl bf baby dia body dia mantap dan juga pegi slimming centre...
Dalam paper Metro semalam...ada ler kt ruang AYU...citer pasal AKU MAHU TUBUH SEMPURNA...pengakuan model pasal bedah plastik kt luar negara...siap gambar dia lagi tapi tutup tang mata...macam le tak leh teka..pakai bukan nama sebenar Christina. Katanya 5 thn dulu dia bedah breast kt Korea...tarik lemak ke t***k....kos 20k

Pehtu lepas beranak berat naik banyak ..so after 44 hari pantang , dia pi sedut lemak kt Thailand kos 15k...then sambung slimming centre 30k....terbaru katanya dia buat pemulihan dara kt Singapore 5k.

Lepas nih katanya nak buat lesung pipit plak...cehhh pelsu belaka...
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2011 05:14 AM | Show all posts
Reply 267# hasyahana


    ye ke noks... tepek artikel tu plis!!!!  pasni harus dia meroyan marah wartawan lagi cam aritu.. padahal sendiri yg bukak pekung!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-4-2011 09:22 AM | Show all posts
sape la minah ni...x popular lngsung
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2011 11:21 AM | Show all posts
Reply 267# hasyahana


perghh byk betul $$$ dia...nak cantik punya pasal...
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2011 11:45 AM | Show all posts




Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2011 11:47 AM | Show all posts
tetek ke tu? haiyoh
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2012 05:01 PM | Show all posts
dia dah cerai dgn Husband dia kah?
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2012 05:08 PM | Show all posts
ekong posted on 11-3-2011 02:15 PM
dasat blog die...mmg xtakut tuhan betul

mmg pun..aku naik pening bc blog dia..kaya dia nie..
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 10:55 AM | Show all posts
baru baca her latest blog entry. dia dah pindah norway. dah cerai ke amoi ni?
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 11:14 AM | Show all posts
aku pon mcm speku die dah cerai sbb ade 2-3 function die pegi slalo ngan sorang anak hekannn ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-9-2012 11:18 AM | Show all posts
yes..mat salleh kan? bulan ramadan lagi...ada minum wine bagai...
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 11:23 AM | Show all posts
btol kot dia cerai sbb dlm blog dia yg latest gmbar raya anak ngan EX-MIL katanya.


aku pelik dgn dia ni...model xdelah femes mane pon tp dlm blog asyik berjimba je...byk sgt ke duit dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 11:23 AM | Show all posts
dah cerai...ada bf baru gitu
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2012 11:29 AM | Show all posts
hubby dah tak boleh nak control attitude dia lagi dah kot.

cerai je lah yg terbaik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 06:46 PM GMT+8 , Processed in 0.082857 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list