CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2036|Reply: 3

REMOTE cd player hilang

[Copy link]
Post time 16-4-2009 05:54 PM | Show all posts |Read mode
pertama tama skali mintak ampun kalau dah ada pasal ni. aku cari x jumpa la pulak.

masaelah aku ni adalah remote cd player aku tu hilang. selalunya mmg aku letak celah kangkang aku sbb senang nak capai utk tukar2 cenel. pagi smlm ms pi keja mmg ujan lebat. nak cepat punya pasal lepas paking aku trus la kluar.

masa balik keja tu nk on radio etc, x de pulak remote tu. puas aku melilau sekitar area paking tp x jumpa2. tadi pun aku try cari balik kt tempat paking, pun x jumpa. dlm keta x yah cakap, mmg aku dh selongkar abis.


soalannya :

kat kedai ada jual tak remote tu? (aku belom pi tanya kedai yg aku beli tu lagi, cadangnya nak pi sabtu ni). saja je la aku nak try btanya kt bod ni dulu.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-4-2009 07:10 PM | Show all posts

Balas #1 selipar_hijau\ catat

Kat kedai jarang ada jual...tapi tak tau ler ...boleh try tanya...
Ko terus jer contact bhgn sales@service dier..gerenti ada punyer....tapi kalo cap ayam punyer brand...payah sket aaa...
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2009 01:32 PM | Show all posts
cuba cari dalam seluar ko
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2009 02:31 PM | Show all posts
cari universal remote.. kot2 ngam... kalu ada self learning punya remote ok gak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 03:27 AM GMT+8 , Processed in 0.073009 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list