CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 29344|Reply: 224

KENDURI - Kelab Nona bertuDUng RIni (afundi rini)

[Copy link]
Post time 8-3-2009 11:46 PM | Show all posts |Read mode


sapa nak join akak?
  
AFUNDI RINI KE 32999
  
  Nama Penuh:
Zuzafrini Zulkifli
  Nama Manja: Rini/Nini
  Umur: 24 Tahun
  Tarikh Lahir: 11 Jun 1984

Profil Penuh

Agama: Islam
Bangsa: Melayu
Status: Bujang
Asal: Selangor
Tinggi: 164 cm
Berat: 50 kg
Hobi: Menyanyi, mengemas rumah,  melancong, menghias diri.
Pengalaman bidang hiburan: Pernah menghasilkan album tapi gagal dipasarkan
Penyanyi Idola: Dato’ Siti Nurhaliza
Impian: Menjadi penyanyi tersohor yang dihormati dan disukai.
Adik-beradik: Kedua daripada enam beradik

Deskripsi:

Gadis manis cantik bertudung dari Bangi, Selangor ini merupakan seorang yang periang dan mudah didekati. Sangat rapat dengan pasangan kembar seirasnya. Dia bagaikan wakil kepada pasangan ini dan cermin kejayaan pasangan kembarnya

Ceritakan pengalaman kali pertama anda menyanyi?
Pengalaman pertama, ketika saya berumur 9 tahun, saya menyerta iRancangan Nyanyian TV Kanak-kanak, Wirawan Seni Remaja EON, saya hanyasampai ke peringkat Wilayah.

Adakah anda pernah mengikuti kelas formal nyanyian?
  Ada, di bawah Izad Izzuddin.

Apakah bakat lain yang anda miliki?
  Berlakon, bersolek, mengacara

Apakah matlamat hidup anda?
  Sebelum umur saya 30 tahun saya telah capai impian yang saya impikan.

Siapakah Bintang Akademi Fantasia pilihan anda?
  Nubhan, Stacy, Mawi, Mila

Perkara paling menyedihkan yang pernah anda alami dalam hidup anda?
  Album yang gagal dipasarkan.

Apakah saat yang paling mengembirakan dalam hidup anda?
  Tersenarai dalam calon pelajar AF.

Apakah halangan terbesar yang pernah anda alami?
  Sikap teragak-agak untuk melakukan sesuatu.

Apakah pengalaman paling manis/pahit?
  Pengalaman paling manis: Dilahirkan sebagai kembar seiras.
  Pengalaman paling pahit: Kembar gagal tercalon sebagai calon pelajar AF.

Senaraikan tiga peristiwa penting yang telah berlaku dalam Malaysia pada tahun 2007-2008
1. Berlaku krisis ekonomi di Amerika, pada tahun 2008, kesan krisis terasa di Malaysia pada pertengahan tahun 2008, pada tahun 2009, telahberansur pulih. Pada Disember 2008, berlaku tanah runtuh di Bukit antarabangsa yang mengorbankan beberapa nyawa.
2. Pemergian penulis lirik terkenal di Malaysia, Allahyarham Loloq
3. Pencabulan hak & kekejaman yang berlaku di Palestin.

Apakah yang anda lakukan sekiranya tidak terpilih ke Akademi Fantasia 7?
  Saya akan terus bekerja di Maybank, mengumpul modal dan buka perniagaan sendiri.

Jika anda boleh membuat perubahan kepada dunia, apakah perubahan yang akan anda lakukan?
  Memastikan keamanan, tiada diskriminasi.

Sekiranya suara anda diambil kira, apakah perubahan yang ingin anda lakukan ke atas Malaysia dan kenapa?
  Turunkan harga barang, hapuskan tol, bagi meringankan beban rakyat yang kurang berkemampuan.

Jika anda berpeluang melancong di bulan, siapa/apa yang ingin anda bawa bersama? (1 sahaja) Kenapa?
  Kembar saya Rina, kerana Rina adalah insan yang rapat dengan saya, saya ingin berkongsi kegembiraan bersamanya.

Sekiranya anda mempunyai binatang peliharaan, apakah ia dan namanya?
  Kucing, namanya Kupok, nama penuhnya Kucing Tompok. Sebab kucing binatang yang jinak dan comel.

Jika anda menjadi haiwan, apakah haiwan yang ingin anda jadi dan kenapa?
  Kucing, comel dan disayangi.

Sebutkan 3 aset yang ada pada diri anda?
  Rupa paras, alhamdulillah
  Bakat
  Sifat peramah




[ Last edited by  komPANGG!!! at 18-3-2009 22:39 ]
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-3-2009 11:47 PM | Show all posts

biodata

NAMA PENUH: ZUZAFRINI BINTI ZULKIFLI

ASAL: KAJANG SELANGOR

TARIKH LAHIR:   11/06/84

BANGSA: MELAYU

STATUS: BUJANG

gambar tema


AHLI KENDURI-KENDARA-KENDIRI
P000 rini
P001 komPANGG!!!
P002 seroja
P003 sayang_mulut
P004 eddysheddy
P005 cloudnine_mm
P006 mummyqis
P007 ketupat79
P008 syasyasyi
P009 aFViRGo


P stand for 'puaka'

[ Last edited by  komPANGG!!! at 18-3-2009 22:37 ]
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2009 11:48 PM | Show all posts
dalam tirai cam cantik ngan smoky smoky eyes dia...gambar kat atas nie biasa jek...heheh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-3-2009 11:49 PM | Show all posts

Balas #3 myasha\ catat

moka myk2 sket kan tapi sweet
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-3-2009 11:50 PM | Show all posts
momod nak kaler wane ijau
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2009 11:51 PM | Show all posts
dalam tirai nmpk cun..
kat sini nampak hampeh skit..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-3-2009 11:54 PM | Show all posts


kalau rini jora dia kena blanja mkn kenduri spt gambo di atas
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2009 12:11 AM | Show all posts
nak juin jugak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2009 12:21 AM | Show all posts

Reply #1 komPANGG!!!'s post

salima wannabe :re: :re: :re:
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2009 12:26 AM | Show all posts
hakakakaka unik nama kelabnya...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2009 12:37 AM | Show all posts
hahahah.....logo / imej fan club best.....nak makan nasi minyak plak rasa......
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2009 01:58 AM | Show all posts


kembar rini gi odisen jangan lupa lirik sabtu lepas...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2009 03:12 AM | Show all posts
tgk kat oiam suara biase2 je.. (tirai aku tak smpt tgk lg) but we'll see
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2009 10:37 AM | Show all posts
buat haku lapar jer tgk makcik tu senduk nasi.....
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2009 10:54 AM | Show all posts
prefer faezah tp minah ni yg masuk

Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2009 11:25 AM | Show all posts
cam muka SALIMA pun ada sikit2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2009 11:27 AM | Show all posts
nape akak kompang bukak kelab rini....

cm xbes jer...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2009 12:10 PM | Show all posts

Reply #17 myralupilato's post

sebab akak dah insap pakai tudong bagai cekgu siti hajar itew dik
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2009 12:17 PM | Show all posts
ok la dia ni tengok ke ropanya tuh...suara nya nti la kita check..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2009 12:21 PM | Show all posts
macam nak minat tapi die ni macam ade aura mulut puaka...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 08:37 AM GMT+8 , Processed in 0.110142 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list