CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 16361|Reply: 28

Cerekarama [14.2.2009] - Rahsia Gambar

[Copy link]
Post time 14-2-2009 10:21 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon :

Rozita Che Wan
Zaefrul Nordin
Irma Hasmie
Emelda





Macam crita seram je nih..   

[ Last edited by  selipar_hijau at 14-2-2009 10:23 PM ]
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-2-2009 10:27 PM | Show all posts
pergh cita tak abis lagik pon dah keluaq thread
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2009 10:33 PM | Show all posts
cam boring jer...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2009 11:21 PM | Show all posts
best ke..............r?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2009 11:22 PM | Show all posts
aku tgk sket je td. dlm 15 minit. busan jer. aku terus lepak dpn pc
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2009 11:22 PM | Show all posts
kisah pasal apa?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2009 11:51 PM | Show all posts
msti psl moyang rapik pnya gmbr la tu. pstu moyang rapik idup balik..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2009 11:53 PM | Show all posts
nape rozita terbayang dia bunuh dita? aku tak paham...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-2-2009 11:53 PM | Show all posts

Balas #7 zairizain\ catat

isk..yer ker?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2009 12:09 AM | Show all posts
buhsan r cite nie.. slow.. yg hantu tu dari kaco bini dier baik kacau laki dier terus je.. lg bagus.. pastu kaco plak time dier sorang2.. kaco la time ade org len gak.. gmbr yg antu tu posing same ju tu tak tunjuk kat org len ke??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-2-2009 12:15 AM | Show all posts
apa ending? aku tgok sekerat je td.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2009 12:21 AM | Show all posts

Reply #8 kepakayam's post

rsnya just petunjuk yg ada someone bunuh dita cara cam tuh
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2009 12:22 AM | Show all posts
kan... aku pun pelik, nape rozita tak tunjuk je gmbr tu kat org lain..
sibuk suh orang lukiskan buat apa seh..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2009 12:23 AM | Show all posts

Reply #11 selipar_hijau's post

si husband dia yg kena tgkp pas try nak bunuh anak laki dia lak...
time tuh polis dtg serbu dia....last tunjuk ju gan anak2 tuh bersama2 balik.......
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2009 12:39 AM | Show all posts
Alamak terlelap lak masa Ju tu kena tangkap...Apa jadi eh pas tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2009 10:42 PM | Show all posts
lawo jer umah tumpangan dia tuh.. siap ada kolam renang lagik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-2-2009 07:54 AM | Show all posts
Star miss lah tgk cite ni...Cari kat youtube x de...
Ade sesapa boleh tlg download tak?
Star x pandai...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 11:38 AM | Show all posts
masa irma tu jalan kat cahaya dgn baju + skirt putih tu,
bleh nmpk dia punye kaki
tak pakai kain dalam
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 11:52 AM | Show all posts
anak tak kenal rumah sendiri . pass tu masa ending kenapa pulak si Irma masih tercegat depan pagar dgn muka seram lagik, padahal roh dia dah selamat dikebumikan, patut dia pakai pakaian serba putih dgn bertudung, tunjuk muka tenang dan aman.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 02:39 PM | Show all posts
Originally posted by silicate at 15-2-2009 10:42 PM
lawo jer umah tumpangan dia tuh.. siap ada kolam renang lagik


ha ah...bekenan tgk dapo dia...simple tapi cam menarik je...dah 3 citer guna lokasi yg sama...."mama" azean irdawaty,benjy......pastu citer apa tah tak ingat tajuk nurkhairiah,zulhuzaimi , kalu x silap aqasha kot! lupa lah....citer khairiah kene aids dr zulhuzaimi....apa la tajuk dia....
last citer rahsia gambar nih!!
byk-byk tu citer "mama" tu ler yg best skali sbb cara dia amik gambar umah tu, persekitaran dia....tenang je...cam best jerk dpt ghumah camtu tapiiiiiii cam byk sgt plak tingkap dia
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 08:15 AM GMT+8 , Processed in 0.099554 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list