CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 15718|Reply: 104

andrea sekadar teman rapat-jehan

[Copy link]
Post time 4-2-2009 12:33 PM | Show all posts |Read mode
metro hari ni.. ada pasal jehan miskin dengan teman barunya... claim as teman rapat la... tapi dikatakan agak mesra.. huhu

nway, andrea ni jauh lebih kelasss dpd jue la kannnn..huhu

and she is much more cute and sweet...  seronoknyerr jadi jehannn




ye ni kawan sekelas kakbedah...hiksss
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2009 12:35 PM | Show all posts
andrea nie siapa??????
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 12:38 PM | Show all posts
sape andrea ni??.. ade belakon citer ke??..iklan ape ke??...

andrea ni lg tinggi dr jehan tuh....
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 12:38 PM | Show all posts
model sambilan kot .. ekekek
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 12:39 PM | Show all posts
former miss malaysia rasanye la..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 12:40 PM | Show all posts
teman tapi mesra
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 12:41 PM | Show all posts
andrea fonseka, bekas ratu malaysia yg korang kutuk tak hengat yg tak der pinggang ler , gedabak la.. rasanya ada thread pasal dia...

dia skg dah cun habis.. selalu kluar kat tv spore, berlakon dan nyanyi...

tak tau dia operate kat mana sampai jadi cun camtu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 12:41 PM | Show all posts
dulu dia nie tembam gak...tapi jadi miss malaysia...skrg dah kurus
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2009 12:41 PM | Show all posts
Tak salah ini Andrea Fonseka, bekas ratu Malaysia yang agak 'berisi' masa menang ratu dulu. Lepas tu dia pergi Marie France & managed to slim down, mak dia dulupun ratu Malaysia satu ketika dulu, Josephine Fonseka. Pompuan ni hari tu duduk kat Singapore, think she is expanding her modelling career there.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 12:43 PM | Show all posts

Balas #7 nonie5\ catat

ooo..minah yg perut boroi dulu tu ekk..wahhh..skrg dah mabeles
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 12:43 PM | Show all posts
ooo.. andrea fonseka... dah cun dah eh?? dulu masa miss world dulu, malu aku nengok dia tayang body... cam tenuk jek... nampak gomok bantut... now nampak cam supermodel plaksss.....kelllasssss nyah...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 12:44 PM | Show all posts
mmg lg cantek pon dr jue on tuh.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 12:45 PM | Show all posts
Originally posted by emera at 4-2-2009 12:43 PM
ooo.. andrea fonseka... dah cun dah eh?? dulu masa miss world dulu, malu aku nengok dia tayang body... cam tenuk jek... nampak gomok bantut... now nampak cam supermodel plaksss.....kelllasssss nyah...



keleeeessss... tu la dulu kita kutuk dia tak  hengat2...

last2 marvelous rupa tu..

kalau dia jadi ratu skarang aku janji tak kutuk hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 12:47 PM | Show all posts
andrea fonseka ni duk spore sekarang...tak silap dia ada contract dengan mediacorp.

suka tengok dia kat tv...jadi pengacara...

baru2 ni dalam rancangan 'Dont forget the lyrics' version spore...dia ada ambil
bahagian...suara dia pun boleh tahan...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 12:48 PM | Show all posts
jehan tuh tiak basah ker???
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 12:46 PM | Show all posts
bashahnyer tiak jehan..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2009 12:49 PM | Show all posts
si jehan ketiak basah tu.. tu yang 'kepak' semachiamm je..   
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 12:49 PM | Show all posts
on si andrea nila dulu pressure sebab people kutuk her because of her weight kan..huyo terus kurus..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 12:48 PM | Show all posts
cantiknye anderia ni.penah berlakon ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 12:54 PM | Show all posts
aar dulu boroi andrea ni... kl lah body dia cam skrg... mau gak laa masuk top ten agaknyer time miss universe dulu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 10:59 AM GMT+8 , Processed in 0.236493 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list