CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 5134|Reply: 30

Guru dipukul sebab disangka HantU

[Copy link]
Post time 3-2-2009 08:28 AM | Show all posts |Read mode
Guru dipukul disangka hantu
Oleh MANIRAH OTHMAN
manirah.othman@kosmo.com.my



Inilah rumah kosong di Marang tempat Khalid mendakwa dia dibelasah teruk oleh seorang kenalan yang mengirim SMS kepadanya.
Gambar kecil - Khalid menunjukkan kesan luka di dahi akibat dipukul Jumaat lalu.



MARANG
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2009 08:33 AM | Show all posts
aku rasa tipu je nie.. mustahil tak dapat bezakan hantu dengan orang.. mesti ade niat lain nie..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2009 08:33 AM | Show all posts
aku pun tak faham....
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2009 08:36 AM | Show all posts
aper citer nie?tak paham..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2009 08:36 AM | Show all posts
ade ke orang nak gi pukul hantu.... kalau disangka pencuri lain la citernye...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-2-2009 08:45 AM | Show all posts
ke ada sambungan lagi artikel ni?
aku cilok kt web kosmo bnyak ni je tunjuk.

Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2009 09:01 AM | Show all posts
cikgu nih pegi umah kosong yg tak de org penah duduk ke??
kompius jalan citer
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2009 09:04 AM | Show all posts
pahal lak x nk tolong...
ade ke antu yg x ngaku antu???
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2009 09:04 AM | Show all posts
rasanya ada dengar aritu dia dpt sms dari org yg dikenali suroh pergi ke rumah tu..

lepas tu dia sampai2 dipukul pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2009 09:04 AM | Show all posts
biase diorg ckp aku la antu...
hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2009 09:05 AM | Show all posts
may be lepas kena pukul tu dia try mintak tolong org kg situ kot...
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2009 09:06 AM | Show all posts

Balas #9 bawanghitam\ catat

dah tu ngape die ingat org aggap die antu??
die subahat skali ke???
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2009 09:07 AM | Show all posts
subahat pukoi diri sndiri??
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2009 09:08 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2009 09:38 AM | Show all posts
ade kes lain nie kot...
orang klu jumpa hantu,larila... duk kat situ buat ape lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2009 10:03 AM | Show all posts
yg aku paham

cikgu tu dpt sms
↓
pi satu umah tu
↓
pastu kena pukui org yg dengki ngan dia (pasaipa tatau)
↓
dia dah abis kena pukui, dia pi minta tlg org
↓
org takut nak tlg dia ingatkan dia tu hantu
↓
dia ckp laa dia bukan hantu
↓
wartawan nak tarik minat org baca/beli paper letak tajuk mengong2 sikit.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2009 10:06 AM | Show all posts
kesimpulannya.. hantu btul wartawan nie..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2009 10:16 AM | Show all posts

Balas #16 hitamputih\ catat

jahat betul :@
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2009 10:27 AM | Show all posts
eeeeeeeee merah mata cikgu tu
cam.............hantuuuuuuuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2009 10:34 AM | Show all posts
hantu belum sempat ko nak pukul dia dia cekik ko dulu tak pun terus
ghaib...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 08:18 AM GMT+8 , Processed in 0.088768 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list