CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 3762|Reply: 34

Muzikal Cicakman di IB wakakakakakakahh

[Copy link]
Post time 28-12-2008 07:59 AM | Show all posts |Read mode
  

Oleh Norhayati Nordin
yati@hmetro.com.my

Rap
MENYEDARI penerimaan baik penonton tempatan terhadap persembahan teater, Istana Budaya (IB) dan KRU Studios Sdn Bhd akan mementaskan muzikal Cicakman pada 8 hingga 20 Disember 2009. Bahkan, ia turut menjanjikan kelainan kepada penonton.
Namun, apakah muzikal Cicakman turut menyuntik 慹lemen baru
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-12-2008 08:05 AM | Show all posts

Balas #1 komPANGG!!!\ catat

kentut sikit kat muka Cicakman..ppprruuuttttt!!!!!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 08:07 AM | Show all posts
tolong pengal kepala sape yg cadang kan tu .........
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 09:26 AM | Show all posts
cicak2 yg berkeliaran kat umah aku mesti bangga neh dpt taw owg wat teater sal spisis depa
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 09:31 AM | Show all posts
hahaahahah budget boleh saing ngan pilem cicakman 1 la tue..kalau diberi pilihan aku akan tengok histeria dulu,brainscan then baru cicakmen planet hitam..
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 09:39 AM | Show all posts
semua nak masuk IB..x salah filem hans CUCI pon nak ada muzikal
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 09:44 AM | Show all posts
asal filem laku skit mula nak buat muzikal kat IB.....motiffff....
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 10:27 AM | Show all posts
gile!!!!! nih mmg gile!!! hari tuh ak tbace kt 1 thread, ade org sindir kt ahmad idham ckp nape impak maksima kene wat teater?? pastu die ckp nnti mesti norman wat utk cicakman.. xsangke jadi knyataan plak??? diorg nih pikir ape sbenarnye!!!! :@ :@ :@ :@ :@  

bodo la....!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-12-2008 10:45 AM | Show all posts
canela la cicakman tanpa cgi ekkz????
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 01:13 PM | Show all posts
cicakman jadi muzikal?adakah dia akan panggil cicak2 yg ada kat rumah dan menari beramai2 di IB?oh..tidak...
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 01:40 PM | Show all posts
semua nak kumpul reta banyak2 walaupun kualiti nan adoo
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 02:18 PM | Show all posts
xpe...nt sok bile jadi muzikal tu..pakat g tgk bwk getah yg besar tu..kite lastik diorg..yeahhhh!!...
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 02:35 PM | Show all posts
ntah hapa2 laa diorg nih...   cukup2 laa impak maksima tu di"teater muzikal"kan....ngarut jersss:@
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 02:38 PM | Show all posts
dorang akan gantung apek kat siling pentas IB ke nanti
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 02:45 PM | Show all posts
dah jadi satu trend gamaknye
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 03:30 PM | Show all posts
seperkara = cicak ni kan najis!    

kasihan org Me-layu Islam...  kalau nak cipta superhero pun, cari lah hewan lain...

Dari dulu memang tak berkenan cerita nih!  Masih ingat scene Saiful 'makan' cicak@cicak men 1 - sebenarnya tak habis filem ni (cM1) saya tengok... halfway dah mengantok.... bohsan!


p.s:  Apa2pun cicak tak bersalah.. Manusia yg bersalah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-12-2008 03:50 PM | Show all posts

Reply #1 komPANGG!!!'s post

RM3.5 juta nih..berapa hari nyer tayangan ek?
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2008 11:53 PM | Show all posts
camner agaknya apek nak lilit2 lidah dia kat tiang lampu?
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2008 12:08 AM | Show all posts
ape kes tiba2 semua nak dijadikan musical nih? boring dah xbes pulak bile semua dah jd musical. huaaah
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2008 01:00 AM | Show all posts
taik cicak busuk wooi...bodola..carila binatang lain yg senonoh skit..mat saleh pun pilih binatang yg seswai wat model..mcm spider..cicak ni dgn lidah terjelir lilit sgala benda..yucksss
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 09:09 AM GMT+8 , Processed in 0.119732 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list