CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 163479|Reply: 623

SOPHIA RIDZA-Chitchat of Beautiful Ladies

[Copy link]
Post time 18-12-2008 09:22 AM | Show all posts |Read mode
kakbedah nak tanya ada sape2 tak yg kenal ngan sophia ridza atau info ape2 pun pasal die nih...
dia ni ada masuk rancangan                                   Chitchat of Beautiful Ladies kat kbs world 303 setiap hari khamis kul 6pm....
pandai tul cakap korea dah 5 tahun duk kat sana...study kat uni korea..
dlm rancangan ni pempuan2 dari luar korea sume pandai ckap korea...
yang terujanya dlm banyak2 pempuan cantik kat dunia ni lelaki kacak korea tu pilih sophia...








aja aja hwaiting!!! sophia sheeeeee

[ Last edited by  kakbedah at 18-12-2008 09:26 AM ]
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-12-2008 09:29 AM | Show all posts
sapo ni.....kuruih gile.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2008 09:30 AM | Show all posts

Reply #1 kakbedah's post

gi korea nak belajar ke nak glamour
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2008 09:35 AM | Show all posts

Reply #1 kakbedah's post

nk mencelah sikit......dh 2thn dia join program ni.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2008 09:35 AM | Show all posts
menarik rupe dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2008 09:35 AM | Show all posts
bestnya kalau dpt tgk rancangan ni wpn tak paham bahasa korea!
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2008 09:36 AM | Show all posts
  pernah tgk.....suka gak tgk pompuan nih chomei je ckp korea....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-12-2008 09:37 AM | Show all posts
Originally posted by hazzel at 18-12-2008 09:35 AM
bestnya kalau dpt tgk rancangan ni wpn tak paham bahasa korea!



rancangan ni dah ada subtitle dah..
hari ni punye sophia date ngan lelaki kacak tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-12-2008 09:38 AM | Show all posts
rancanagan ni pasal apa ek..

sori tanye, xtau menau pon ada rncgn ni..n x kenai awek nih..
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2008 09:38 AM | Show all posts
mmm..orgnyer biaseje...tapi quite ciut
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-12-2008 09:42 AM | Show all posts
Originally posted by cewekbopot at 18-12-2008 09:38 AM
rancanagan ni pasal apa ek..

sori tanye, xtau menau pon ada rncgn ni..n x kenai awek nih..



ni talkshow  pasal pempuan2 cantik dpd seluruh dunia yang discuss pasal budaya dan way of life kat korea... yang comelnyer semua pempuan2 cantik ni fasih cakap korea.. dh 2 tahun prog ni on, and sophia pun dh 2 tahun join...

tgk la tawww.. ptg ni kat kbs 303 pukul 6 ptg...

** kakbedah pon tgh giat nak blaja cakap korea neh.. huhuhu.. anyeong hagesayo....
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2008 09:44 AM | Show all posts
ehhhhh................aku minat rancangan ni
ari tu dak sophia pernah tunjuk kehebatan duit RM5 malaysia
tak basah,boleh dilipat,tak mudah koyak & last skali mamat pengacara u minta duit tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2008 09:45 AM | Show all posts
comel dak ni...

dh 5 thn studi kt sana tk habis2 lg ke???

or smbg terus phd????
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2008 09:46 AM | Show all posts

Balas #3 beta_carotene\ catat

ok wat, at least dia dapat gak promo malaysia secara tak langsung
dari dak ti fooo tu,habis boras sajork
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2008 09:48 AM | Show all posts

Reply #14 Trunkk_ZZ's post

ti fooo mana pulok ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-12-2008 09:50 AM | Show all posts
sophia ni bagus taww.. dia join pelancongan mesia kat seoul... lebey kuang cam duta kecil la... so inspired by her..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-12-2008 09:50 AM | Show all posts
tk sabar nk tgk dier dating ngan mamat korea tu ari ni..
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2008 09:51 AM | Show all posts
pic mamat korea tu xde ke...nk gak tgk...
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2008 09:52 AM | Show all posts

Balas #11 kakbedah\ catat

ohhh gitu....

**wah2 kak bedah dah bule join rncgan ni taun depan la ek..
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2008 09:52 AM | Show all posts

Balas #15 beta_carotene\ catat

Tok ti fooo.........
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 01:59 PM GMT+8 , Processed in 0.090146 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list