CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 278916|Reply: 2479

Bandung Oh Bandung ~Part 7~

 Close [Copy link]
Post time 9-12-2008 06:18 PM | Show all posts |Read mode
Nampaknye thead Bandung Part 6 dah nak sampai 100 pages, maka aku standykan la umah baru utk Bandung...

Marila semua, kite meriahkan rumah Bandung yg baru

p/s: Qies, saje nak lawan ko..

utk rujukan, sila ke thread bandung part 6 yg dibuka oleh datin naqies....heheheh
http://forum.cari.com.my/viewthread.php?tid=384341&extra=page%3D1&page=1

[ Last edited by  opie5662 at 9-12-2008 11:35 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-12-2008 06:41 PM | Show all posts
Originally posted by opie5662 at 9-12-2008 06:18 PM
Nampaknye thead Bandung Part 6 dah nak sampai 100 pages, maka aku standykan la umah baru utk Bandung...

Marila semua, kite meriahkan rumah Bandung yg baru

p/s: Qies, saje nak lawan ko..



ok lah tue..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2008 07:30 PM | Show all posts
yaaa dan saya tak sabo nak baca lagi kisah menarik di sana.. hmmm lambat nya bulan mei 2009... tak sabo dah niiii
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2008 07:43 PM | Show all posts
update hari ni  : 9 dec2008

sampai pukul 7.30malam ni, hujan tak turun. kalau la tak turun jugak sampai malam ni...
first time within 10 hari duk sini tak hujan. sah ade gang kak kiah yg nak / dah turun bandung, siap upah bomoh tolak hujan ni...

[ Last edited by  mat403 at 9-12-2008 07:44 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2008 07:54 PM | Show all posts
thread baru again?
wow..


[ Last edited by  nafari at 9-12-2008 08:06 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2008 08:16 PM | Show all posts
Ini sudah bagus...

ai nak ke bandung bulan feb nanti...

yeeeehaaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2008 08:22 PM | Show all posts
Originally posted by opie5662 at 9-12-2008 06:18 PM
Nampaknye thead Bandung Part 6 dah nak sampai 100 pages, maka aku standykan la umah baru utk Bandung...

Marila semua, kite meriahkan rumah Bandung yg baru

p/s: Qies, saje nak lawan ko..

amboi2 mujur ler qies tak sempat nak log in balik tadi idak mau qies yg bukak part 7...
tak kisah ler sesapa pun yg bukak....janji ade tempat nak meroyan reramai
tp opie rasa leh tak ko edit balik letak link part 6 kat 1st posting tu
nanti senang depa nak wat rujukan n cuci2 mata....
bg meroyan kaw3 punya

Link Part 6 >> http://forum.cari.com.my/viewthread.php?tid=384341&extra=page%3D1&page=1

[ Last edited by  naqies at 9-12-2008 08:38 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2008 08:49 PM | Show all posts
welcome to bandung



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-12-2008 08:50 PM | Show all posts
Intan nak gi bandung.. anyone can help??? ni first time gi nih...
tujuan nak sopping dengan nak jalan2 sket..... dlm 4days 3 nite cukup ker???
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2008 09:18 PM | Show all posts
yeah me too..nak jalan2
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2008 09:19 PM | Show all posts
Originally posted by mat403 at 9-12-2008 07:43 PM
update hari ni  : 9 dec2008

sampai pukul 7.30malam ni, hujan tak turun. kalau la tak turun jugak sampai malam ni...
first time within 10 hari duk sini tak hujan. sah ade gang kak kiah yg nak  ...


Alhamdulillah.. TQ mat403  minta2 cuaca yg cerah tu berkekalan la sampai saya abes shopg kt sana
Bandung here I come.......
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2008 09:23 PM | Show all posts
radieyana nak p bila?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2008 09:31 PM | Show all posts

Balas #12 wilhelmina\ catat

tak lama lg la nih tgh menghitung hari
19-22/12 nih.
Perasaan ni dh membuak2 je hari2 bila masuk thread nih
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2008 09:31 PM | Show all posts
bandung in the morning


bandung in the night
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2008 09:36 PM | Show all posts
wah dah msk rumah baru.. tapak rumah ni kukuh bukan kat atas atau lereng bukit
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2008 09:43 PM | Show all posts
Originally posted by nafari at 9-12-2008 09:31 PM
bandung in the morning


bandung in the night


Bila tgk gmbr2 ni yang semangat ni berkobar2
Sabarlah wahai hati....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-12-2008 10:16 PM | Show all posts
bandung tetap dihati
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2008 10:50 PM | Show all posts
bandung..tunggu kehadiranku pada 28/7/09...can't wait maa...:pompom: :pompom:

[ Last edited by  honey_madu2 at 9-12-2008 10:54 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2008 03:28 AM | Show all posts
sape yg dah tukar duit masa i juta = rm300 - rm304 mesti menarik nafas lega tapi yang tak tukar lagi
mesti dalam dilema samada nak tukar ke tak. tukar kan, takut rupiah jatuh balik  ke rm300. tak tukarkan, mana tau, rupiah shoot lagi tinggi.
teruk giler pergerakan rupiah ni, boleh meninggi dan menurun 10% - 20% dalam waktu yang sekejap jea...
dilema...dilema.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2008 07:35 AM | Show all posts
Rumah Mode
Jl. Setiabudi No. 41 Bandung











Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 08:14 AM GMT+8 , Processed in 0.094082 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list