CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Santeira

Watermark Tutorial untuk Gambar Eksklusif

[Copy link]
Post time 3-2-2017 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Jenuh baca baru dapat hadam cemana. Okay thank youuu tau!
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tq good info
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2017 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Belajar buat watermark
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ehh ....salah parking ke apa ni??
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 05:36 PM | Show all posts
terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2019 07:06 PM | Show all posts
apa kata mod upload watermark tu kat sini.. supaya nanti kita leh save watermark tu and gunakan sekiranya ada gmbar yang nak diupload kat sini (maksud aku, mereka2 yg leh bubuh watermark sendiri)
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 04:21 PM | Show all posts

Hmmm...

namanjohnson101 replied at 17-12-2019 07:06 PM
apa kata mod upload watermark tu kat sini.. supaya nanti kita leh save watermark tu and gunakan seki ...

[AceHand SPECTaceLAR]

Sesapa yang kongsi watermark tu kat sini nanti aku bagi kredit...


Jizzz... Klong! Klong!

Comments

tacang terima kasih jaga boards dan mods semua -pok sedagho mung-  Post time 28-12-2020 09:00 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2020 09:02 PM | Show all posts
AceHand replied at 19-12-2019 04:21 PM
[AceHand SPECTaceLAR]

Sesapa yang kongsi watermark tu kat sini nanti aku bagi kredit...

tacang peri sebab rajin jaga mods dan forumers bod ini dengan baik-petugas kawasan ini-

Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2021 03:43 PM | Show all posts
gambar banner bod gossip  tu macam dah tak releven
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 08:31 AM GMT+8 , Processed in 0.077614 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list