CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2333|Reply: 11

beraya di rumah artis/selebriti atau selebriti raya rumah korang

[Copy link]
Post time 26-9-2008 11:06 AM | Show all posts |Read mode
citer la sikit pada sesapa yang selalu beraya rumah artis ke... atau artis g beraya rumah korang ke... kalo ada gambar tu.. tempek la...

aku masa kecik2 dulu penah la pegi raya rumah ella.. perghhh.. ramainyer
manusia... tapi yang bestnyer dapat duit raya.. sikit pon takpe.. puas ati la kan.. budak-budak...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-9-2008 11:11 AM | Show all posts
nash anak beranak dtg rumah aku,  hari raya pertama thn 2006
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2008 11:12 AM | Show all posts
yg aku tau miss white akn raye umah pasah...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2008 11:19 AM | Show all posts
Dato Jins Shamsudin pernah datang beraya rumah opah aku.. masa tu aku kecik lagi, aku ingat sape laaa jin-jin nih...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2008 11:19 AM | Show all posts
aku tak pernah beraya di rumah artis.. tapi semasa aku remaja dulu aku ada beraya dgn Amy Mastura sb dia dtg beraya dirumah maklong aku di Ipoh.. masa tu arwah bapanya pun masih ada.. dia rambut kerinting-kerinting masa tu.. comell... ingat lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2008 11:22 AM | Show all posts
KO JGN JENTIK MW ISNELFIQWA,KANG MELANTUN2 DIER... anwar ibrahim sekeluarga every year raya umah nenek aku,coz dier cousin aku,tp dier artis ke...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-9-2008 11:25 AM | Show all posts

Balas #4 paes\ catat

Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2008 11:28 AM | Show all posts
fasha sandha kompem akan datang umah aku..dia sepupu ngan aku..rapat gak la..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-9-2008 02:34 PM | Show all posts
insyallah model2 akan beraya umah aku..coz aku pon model jgk.tp diorg ni nak dtg ke umah aku?baik xpyh..menyusahkan aku je
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2008 02:38 PM | Show all posts
Originally posted by hantu_poyos at 26-9-2008 02:34 PM
insyallah model2 akan beraya umah aku..coz aku pon model jgk.tp diorg ni nak dtg ke umah aku?baik xpyh..menyusahkan aku je

tepek la gambo model2 tu......

Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2008 02:48 PM | Show all posts
"Siapakah yang anda akan jemput berhari raya di rumah anda?"
Kieran (39.7%)

Aznil Haji Nawawi (37.9%)

Linda Onn (6.8%)

Adifashla (5.0%)

Nana (4.4%)

Reza (2.5%)

Aimee (1.9%)

Ray (1.9%)


Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2008 03:02 PM | Show all posts
CAM SEPI JE THREAD NI....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 02:04 PM GMT+8 , Processed in 0.192600 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list