CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: komPANGG!!!

rokok naik rega RM9 kotak besar, korang nak berenti tak?

[Copy link]
Post time 5-9-2008 12:11 AM | Show all posts
Originally posted by Acong at 5-9-2008 12:08 AM
kalu aku mati, aku wasiatkan ashtray aku kat ko.....!

tinggi betul moral seorg  perokok tegar mcm ko nih..

respekk:victory:
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-9-2008 12:11 AM | Show all posts
Originally posted by Acong at 5-9-2008 12:10 AM

err.......... bini member aku kerja kastam kat klang....... tapi segan laa nak tanya........

ala tanye jee laa..org kerajaan nih jolok jee..
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 12:13 AM | Show all posts
Rokok seludup kalau rasa cam lipas nak buat hape  

Lainlah kualiti sama , harga murah , rasa aku beribu2 org nak order
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 12:14 AM | Show all posts
Originally posted by Bateesta at 5-9-2008 12:13 AM
Rokok seludup kalau rasa cam lipas nak buat hape  

Lainlah kualiti sama , harga murah , rasa aku beribu2 org nak order

kepada semua perokok tegar sama ada ahli persatuan ataw tidak..marilah kita bersama cari kawan kastam, senang kite sok2 nnti
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 12:17 AM | Show all posts

Reply #184 southern_wheel's post

Kalau ko jmpa dulu  , jgn lupa pm aku ek  
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 12:20 AM | Show all posts

Balas #185 Bateesta\ catat

jgn tanye aku..pi tanye kat acong, dia kate bini mmber dia keje kastam...

waa..kaye laa acong lepas nih
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 12:20 AM | Show all posts
Originally posted by ashna at 2-9-2008 08:00 PM
padan muka korang,,,,
harap2 korang mati kena kanser paru2


passive smokers suffer the same health risk as smokers themselves. ingat senah.

kalo ko dapat laki nanti make sure jangan kaki merokok, hang "merokok dia" takper. sebab chances are kalau dia merokok sedangkan ko sekadar passive smoker, silap hari bulan ko yang akan "pergi" dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 12:21 AM | Show all posts

Reply #187 crankshaft's post

Kalau pergi dulu , kan nanti ada kenduri , dapat kwn2 makan free   
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-9-2008 12:22 AM | Show all posts
Originally posted by southern_wheel at 5-9-2008 12:20 AM
jgn tanye aku..pi tanye kat acong, dia kate bini mmber dia keje kastam...

waa..kaye laa acong lepas nih


Yg susah nak ada kwn kastam lah

Takat rokok seludup ni mmg byk , ada yg rasa sampah la , lipas la , smua perisa2 eksotik gitu
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 12:22 AM | Show all posts
Originally posted by crankshaft at 5-9-2008 12:20 AM


passive smokers suffer the same health risk as smokers themselves. ingat senah.

kalo ko dapat laki nanti make sure jangan kaki merokok, hang "merokok dia" takper. sebab chances are kalau d ...

cehhh...ade plakk tukang racun kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 12:24 AM | Show all posts

Reply #190 southern_wheel's post

Aku dah neutralkan racun dia  
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 12:24 AM | Show all posts
Originally posted by Bateesta at 5-9-2008 12:22 AM


Yg susah nak ada kwn kastam lah

Takat rokok seludup ni mmg byk , ada yg rasa sampah la , lipas la , smua perisa2 eksotik gitu

takpe ko amik jee...pastu ko jual kat kedai2 runcit pedalaman yg banyak org indon..derang suke okok exotic cenggitu..

dapat duit hasil jualan tuu ko beli laa okok brand ape ko nk
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 12:25 AM | Show all posts

Reply #192 southern_wheel's post

Mamat indon isap rokok cengkih je , kalau ko jual gudang garam , berlari lah dorang
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 12:26 AM | Show all posts
Originally posted by Bateesta at 5-9-2008 12:21 AM
Kalau pergi dulu , kan nanti ada kenduri , dapat kwn2 makan free   


kalo senah yang "pergi" dulu jangan mimpilah korang nak pi makan kenduri segala.

senah dah tulis dalam wasiat, dia haramkan saper yang buat kenduri tahlil buat dirinya, sepeninggalan dia dari muka bumi ini kelak.

ko tengok sifat terpuji si senah, tidak suka membebankan orang yang hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 12:27 AM | Show all posts
Originally posted by southern_wheel at 5-9-2008 00:11

ala tanye jee laa..org kerajaan nih jolok jee..
sesuka hati ko je............ gi lepak langkawi 2-3 hari......... pastu seludup sendiri.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 12:28 AM | Show all posts
Originally posted by crankshaft at 5-9-2008 12:26 AM


kalo senah yang "pergi" dulu jangan mimpilah korang nak pi makan kenduri segala.

senah dah tulis dalam wasiat, dia haramkan saper yang buat kenduri tahlil buat dirinya, sepeninggalan dia d ...

apebende nih..tak pahamlaa..

org criter pasal kehebatan merokok..

ale2 tersasar pi kenduri bakpe?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-9-2008 12:29 AM | Show all posts
Originally posted by Bateesta at 5-9-2008 00:21
Kalau pergi dulu , kan nanti ada kenduri , dapat kwn2 makan free   
pastu dapat bini baru......
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 12:29 AM | Show all posts
Originally posted by southern_wheel at 5-9-2008 00:20
jgn tanye aku..pi tanye kat acong, dia kate bini mmber dia keje kastam...

waa..kaye laa acong lepas nih

err.......... takat nie tak pernah lagik dlm bisnes jual barang seludup nie......
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 12:30 AM | Show all posts

Reply #194 crankshaft's post

Sadisnya senah tu ye

Ke dia takut x diterima bumi

Kalau x diterima bumi pun , dan x bg kawan mkn knduri pun msh ada guna lg dia

Kaki nombor ekor blh guna kubo dia buat menurun ekor    
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2008 12:30 AM | Show all posts
Originally posted by Acong at 5-9-2008 12:27 AM
sesuka hati ko je............ gi lepak langkawi 2-3 hari......... pastu seludup sendiri.....

jauh sgt tuh gi smpai langkawi..

kat the zone jb ni pon ade dah okok free duty
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-3-2023 11:36 AM GMT+8 , Processed in 0.122076 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list