CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lows^man^lyrics

Misteri Kuala Lumpur International Airport (KLIA)

    [Copy link]
Post time 14-7-2008 10:28 AM | Show all posts

Reply #92 lows^man^lyrics's post

thnkz 4 da info...
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2008 10:28 AM | Show all posts
thnkz 4 da info...
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2008 10:29 AM | Show all posts

Reply #92 lows^man^lyrics's post

thnkz 4 da info...
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2008 07:36 PM | Show all posts
semalam pegi KLIA amik kawan dalam kul 11mlm...tapi flight delayed sampai kat kul 12 lebih..tunggu punyala tunggu sampai kat bangku arrival tetiba terjumpa member lama kat opis aku.tanya khabar dia kejap pastu dia kata nak beredar..

pendekkan cite rasa nak tanya dia wat pe kat airport semalam..aku call dia kata dia tak pernah pegi airport pun..semalaman dia duk umah pasal tak sedap badan..dia kata kalau tak caya tanyala bini dia..ermm pelik gak ngan sapa aku borak semalam...adeh lupa la
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2008 07:25 PM | Show all posts
saja nak tanye, ada x tetiba benda2 ghaib ni mengamuk kat sana?

ada mcm ritual x tetiap bulan ke, tahun ke, minggu ke kena buat?

thanks!
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2008 12:53 PM | Show all posts
naseb baik selama neh ulang alik klia takde kejadian2 pelik terjadi....
ekekekekke.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2008 04:42 PM | Show all posts
xde gambar ke..??
nak tgk sgt tmpt tu...

even sbelum ni prnah gak gi bngunan satelit tu..
flight pukul 1 pagi..
MH66..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2008 09:08 PM | Show all posts
aku mcm xjumpe je pokok yg ko ckpkan tu....so far dah keje 2 tahun kt sini alhamdullillah la.....xde ape yg mengganggu....even kalau aku standby sorang kt kaunter awal2 pagi berbelakangkan taman kt satellite ni....
memang ade la citer bdk security jumpe pocong kt bunga raya hari tu....
dan buat pengetahuan korang....klia ni memang direka bertemakan "airport in the jungle.jungle in the airport" that why la ade byk landskape hutan.....klia pun dah certified green globe award....
tp memang mcm2 la aku dengar citer pasal makhluk yg xnampak ni....harap2 bile aku stanby kt kaunter mlm2 xde le yg mengganggu.....
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2008 04:44 PM | Show all posts

Reply #108 c_chubby's post

klu dah jmpe tu share2 la kat cni...
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2008 12:34 PM | Show all posts
hmm...  penah gak berkampung kat klia tu sbab ada event kena pi sambut delegates dari luar. kul 3 pagi gi jemput org kat gate. kitorang dapat special pass bole pegi sambut kat gate. ada gak ground crew yg citer gate paling hujung C34 ke apo ntah, kengkadang menda tu kaco diorang masa nak prepare gate tu.   tapi mmg seram laa kul 3-5 pagi tu manusia kurang time tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2008 01:21 PM | Show all posts
beso sgt klia tu..sunyi pun ada..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2008 11:54 AM | Show all posts
ada gambar taman tu,  kat google earth


[ Last edited by  liya71a at 19-8-2008 12:11 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2008 01:33 PM | Show all posts
erk..ye ker ade antu kat KLIA..ade gak naik flight mlm2...siap tdo lagi kat KLIA..ishk2 biar benor..patut seram2 jer mlm2..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2008 02:24 PM | Show all posts

Balas #112 liya71a\ catat

uiiiii..betul ke klia ada antu??? seram nye dengar..
mlm td me ada kat sana sampai kul 2 pagi..
antar sepupu g oversea...tp mlm td ramai la pulak org..
pak n mak arab nk balik kg...

hmmmm..bila me pegi outstation ada nmpk taman cam ni..
taman ni ke yg keras 2?
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2008 03:31 PM | Show all posts

Reply #114 zbmj's post

mgkn arr kot..
kat taman tu takde puteri cantek bergaya ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2008 01:33 PM | Show all posts
bos aku kata masa mula2 constuction dulu ada byk org meninggal kena lenyek lori ke hulu hilir bw brg
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2008 10:40 PM | Show all posts
aku mmg prasan ade pokok tu..
tp tk tahu plak tu kwsan keras..
takut gak..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2008 10:42 PM | Show all posts
Originally posted by druglord^return at 14-7-2008 07:36 PM
semalam pegi KLIA amik kawan dalam kul 11mlm...tapi flight delayed sampai kat kul 12 lebih..tunggu punyala tunggu sampai kat bangku arrival tetiba terjumpa member lama kat opis aku.tanya khabar d ...


pelanduk 2 serupa kot.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2008 09:52 PM | Show all posts
ev penah gak dengar  2citer seram ttg klia ni...tp diceritakan 2 org yg berlainan..

citer 1....
yg mak sedara ev citer...alkisahnya, ader sorang bekas anak tiri dia dulu engineer kat klia....time ni klia baru nk dibuka...kiranya peringkat dh siap cuma tggal nak launch 1-2 hari lg lah....diorg tgh wat check electricity(ev xtau nk explain camner) maybe check lampu, komputer etc gitu kot...seluruh kwsn tu...ok mula2 tu, tp tetiba jer seluruh kwsn/bangunan  black out....diorg sumer seram, pastu memasing cabut...

citer 2....

yg ni plak diceritakan oleh member baik ev...citer ni pon dh lama, tp time tu klia dh buka dh...terjadi kat sedara dia....ev x ingat sedara dia yg pompuan yg laki tu...ev andaikan yg pompuan lah....citernya, tetiap pagi around 3-4 am, sedara dia akan antar asben dia gi keje kat klia tu, bwk anak2 diorg yg tgh tido skali (2 org) letak kat seat blkg...ada 1 pagi tu, on da way nk balik umah(pas dh antar asben dia),tetiba sedara dia tgk ada sorang pompuan rambut panjang duduk kat seat sebelah dia sambil perhati dia....mmg dia kecut giler...tp dia maintain bwk keta tu....sepanjang perjalanan sampai kat umah pompuan rambut panjang tu still dok perhati dia...waktu dia buka pintu gate umah pon, pompuan tu ada lam kete lg dok perhati dia....dia bwk kete masuk umah pun, pompuan tu camtu gak....then, dia pas dia bwk anak2 dia masuk umah, dia mengintai kat tingkap nk tgk pompuan tu ader lg ker tak....x silap lama gak dia tggu, tgk2 pompuan tu menghilang ikut bumbung keta....
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2008 01:45 PM | Show all posts

Reply #119 exclusive_vvip's post

  seram nih...... klu aku dah klepek pengsan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 01:49 AM GMT+8 , Processed in 0.089947 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list