CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: lows^man^lyrics

Misteri Kuala Lumpur International Airport (KLIA)

    [Copy link]
Post time 23-3-2022 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
bulalof replied at 23-3-2022 12:46 PM
memang ramai foreigners kat sana.

Kes Pon byk sana..port panas

Almost tiap bln polis paw kt nigger tu duit kopi.hahah
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-3-2022 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
aotearoa replied at 23-3-2022 07:04 PM
Sama. Pernah kena. Sarjan tu mtk RM350 and saman settle katanya. Kalau tak kena bayar RM500. Sebab ...

Tp setel x clear nama?

Polis msia ni dh bg gaji tinggi kereta baru Pon masing2 corrupt juaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2022 07:53 AM | Show all posts
Normabaru replied at 23-3-2022 05:12 PM
Kes Pon byk sana..port panas

Almost tiap bln polis paw kt nigger tu duit kopi.hahah

recently tatau camana keadaan kat sana. last time around 2005 i was working with the developer there for 3 years.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2022 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
bulalof replied at 24-3-2022 09:53 AM
recently tatau camana keadaan kat sana. last time around 2005 i was working with the developer the ...

Last kaka p before covid .gitulaaa..port panas..xsangka bekas tapak kubur org asli.huhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2022 01:31 PM | Show all posts
Normabaru replied at 23-3-2022 05:15 PM
Tp setel x clear nama?

Polis msia ni dh bg gaji tinggi kereta baru Pon masing2 corrupt juaaaa

Alhamdullilah clear.. Suami pernah kena tahan over speed limit di PD, traffic tu mintak RM50. Dan-dan anak kami( masa tu umur 3-4 tahun) tanya kenapa kena bagi duit pada polis? bukan hari raya pun.Polis tu pandang jek.. Dia tak  issue resit saman dan lps sbb kasik RM50. Terpaksala kami terangkan pd anak yg ayah dh langgar rules bla bla..Kemudian bila kami stay di NZ, kena tahan jugak dengan police perempuan kat sana sebab tak  pakai safety vest for pedestrian. Kami hantar anak ke sekolah jalan kaki saja( cuaca kat sana kan nyaman jek). So anak naik basikal, pakai helmet, arm guard, knee guard semuala guardla kecuali safety vest. Kena warning kaw2 dengan polis. Katanya aku mak tak bertanggungjawab, abaikan keselamatan anak. Tergamam gila. Speechless. Anak aku boleh cakap" oh Officer, my mum can pay you cash" ..aku rasa nak terkam jam tu jugak. Then polis tu bisik, ni satu lagi contoh tak bagus. ajar anak ttg bribe.. urgghh..pengsan. Dia lepaskan aku dengan warning pastu suruh aku educate anak  psl betapa tak bagusnya bribe ni. Itulah pengalaman yang tak akan aku lupakan selain dari gegaran gempa bumi
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2022 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
aotearoa replied at 24-3-2022 03:31 PM
Alhamdullilah clear.. Suami pernah kena tahan over speed limit di PD, traffic tu mintak RM ...

Hahahahahahahahahahahha klaka gila anak ko dik..
Siap smash mak dia direct gitu jah
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2022 10:34 AM | Show all posts
Normabaru replied at 24-3-2022 01:43 PM
Hahahahahahahahahahahha klaka gila anak ko dik..
Siap smash mak dia direct gitu jah

huhu budak kecik jujur sejujur mungkin. Mak rasa nak pengsan time tu jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2022 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
aotearoa replied at 25-3-2022 12:34 PM
huhu budak kecik jujur sejujur mungkin. Mak rasa nak pengsan time tu jugak..

Selain jujur tu tanda nya anak ko bijak2hehehe
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 29-3-2022 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
aotearoa replied at 24-3-2022 01:31 PM
Alhamdullilah clear.. Suami pernah kena tahan over speed limit di PD, traffic tu mintak RM ...

Aduhh...budak..so naive..depa tgk dan belajar...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2022 09:24 AM | Show all posts
raihaneem replied at 29-3-2022 08:29 AM
Aduhh...budak..so naive..depa tgk dan belajar...

Kalaula police officer issue ticket, mau melayang NZD350..boleh menangis. Nasib baik dia lepas dengan warning sbb first time. Jenuhla terangkan balik pada anak2 yang setengah-setengah negara sistem perundangan agak beza, ada yg baik dan ada yang buruk. Bagusla jugak kena tahan, baru boleh belajar ye dak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 05:15 PM GMT+8 , Processed in 0.101097 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list