CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lows^man^lyrics

Misteri Kuala Lumpur International Airport (KLIA)

    [Copy link]
Post time 8-7-2008 09:35 PM | Show all posts
Originally posted by lows^man^lyrics at 8-7-2008 10:24 AM
nak check pokok sampai guna satelit ye..


ye la abe low^man...

ape lagik....edit2..bulatkan kawasan berkenaan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-7-2008 08:08 AM | Show all posts
nanti kalau berkesempatan pi kLIA aku snap pic...sebab sebelum ni pun suka amik pic kedai kedai kat KLIA..









[ Last edited by  lows^man^lyrics at 9-7-2008 08:17 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2008 08:22 AM | Show all posts
haa tgk...xde hantu pon lam gambo tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2008 08:58 AM | Show all posts

Reply #83 lolaxpdc's post

yg wane putih pakai baju merah tu?
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2008 10:19 AM | Show all posts

Reply #84 nik2121's post

hehe...
mende tu eh?
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2008 12:04 AM | Show all posts

Reply #84 nik2121's post

tu hantu abe low^man kot
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2008 02:02 AM | Show all posts
Originally posted by bulalof at 2-7-2008 10:48 PM
just curious, malam2 ada binatang liar x kat kawasan KLIA?

baru2 ni, bile aku balik kg kat Perak dr s.alam lalu GCE, ada rusa melintas. kagum la jap sbb kat GCE tu ada rusa!

mana le tau kat ...
skang KLIA da ok skit compared ngan masa2 baru bukak dulu...ye la capacity passengger pun da increase...dulu mcm2 yg ader kat runway tu...kadang2 tower report yg ader anjing kat runway...once diorang buat inspection takde ape pun kat sana....tapi yg seram skit....kadang2 pilot report yg diorang nmpk org usung jenazah atas runway....ermmm....tahun lepas masa KLIA buat upgrading works untuk lebarkan runway utk aircraft A380....lagi bnyk citer...diorang buat keja2 tu 24 jam....so ms mula start keja supervisor nie kire la brapa org sbb diorang nak beli makanan....bile da pegi beli supervisor nie kire da terlebih 1 orang...hehehe....orang2 asli nie teringin nak part time kot....kdg2 h/p diorang hilang...wallet...tapi kalau pagi esok check tmpt yg sm confirm ader.....sajer nak gurau2 kot....
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2008 01:15 PM | Show all posts
sib baik tak jumper kat aku....
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2008 02:04 PM | Show all posts
nk tnye kat dlm flght bleh mnum wine ek???
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2008 02:07 PM | Show all posts
nk tnye kat dlm flght bleh mnum wine ek???
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2008 08:10 AM | Show all posts

Reply #90 isnelfiqwa's post

rasanya boleh kot
mcm penah nampak chinese guy request air ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-7-2008 04:20 PM | Show all posts

Reply #90 isnelfiqwa's post

awat plak tak leh..cabin crew serve wine atas flight aper for long haul sector..tapi tak kasi banyak lar..sekadar satu gelas..takut nanti mabuk atas flight susah lak kang..
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2008 08:54 PM | Show all posts
kira power gak ye puaka org asli ni?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-7-2008 09:27 AM | Show all posts

Reply #93 bulalof's post

org asli ni kaum pribumi kan..tak taw dorang agama apa
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2008 10:57 AM | Show all posts

Reply #94 lows^man^lyrics's post

agama mereka ni menyembah sesuatu....contohnye api, pokok & binatang.

masa aku keje kat Damansara Perdana dulu dgn 1 developer ni, tanah org asli ni diambik utk wat kondo. sbg ganti diaorg dpt skit saguhati RM dgn sebijik banglo.

tok batin yg bg kebenaran tanah ni dimajukan. lps tmpt ni naik, tiap2 tahun seorg anak tok batin ni meninggal. aku xtau la sbb ape, tp kununnye semangat hantu org asli ni mrh sbb tanah tu diaorg punye. siap kubur2 diaorg pun dipindahkan utk pembangunan.

anak tok batin ni byk, aku xtau baper belas sbb bini dia byk.

kalau kat tmpt keje mlm2 mmg ada gangguan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2008 11:08 AM | Show all posts

Reply #93 bulalof's post

uish..
jgn memain ngan dieorg nie...
dasat...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-7-2008 10:55 AM | Show all posts
hari rabu ni aku pi KLIA..nanti aku snap gambor..kalau jumpa la..kalau tak jumpa snap la gambor apa yang patut
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2008 06:59 PM | Show all posts
aku pun dah keje kat klia ni hampir 5 tahun...ada 1 kes aku pernah alami sendiri...tahun lepas dalam kul 1am. lepas fligh Os002 terbang, aku tido kat kusi luar gate kat MTB..gate A berapa tak pasti la..dekat dengan 1901 hot dog tu...tengah syok tido..kaki akukena rentap kuat gila mm nak tertanggal kasut keje, apa lagi...bangun cabut trus lepak lvl 5 sap kok..sana orang ramai..hahah
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2008 07:15 PM | Show all posts
kedai2 kat sana 24 hours kan?...ade apa2 pengalaman ke espcially yg keje kat balai berlepas tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2008 07:22 PM | Show all posts
kedai2 kat sana 24 hours kan?...ade apa2 pengalaman ke espcially yg keje kat balai berlepas tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 12:23 PM GMT+8 , Processed in 5.038448 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list