CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lows^man^lyrics

Misteri Kuala Lumpur International Airport (KLIA)

    [Copy link]
Post time 4-7-2008 04:22 PM | Show all posts
oo pokok2 kat klia kt satelit building tu, pd pdgn aku, diorang nak menunjukkan kehijauan kat malaysia nih.konon2 ala2 green country le
tak penah aku terpikir psl hantu=pokok=angker
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2008 04:24 PM | Show all posts
i ada pengalaman gak hantu ikut balik rumah... seriauuu gilerr.. masa tu kami baru balik dari temerloh.. dah laa rumah yg kami pi tu dok dekat hutan.. my fren lak sembang sampai tak hingat nak balik ....
masa nak balik lam pukul 9 mlm..i dok belakang.. cadang nak tido tapi tak jadi.. sbb semua sibuk dok bersembang... dalam dok sembang i perasan my fren pandang wajah i sekejap pastu  dia terus tgk depan..
sampai jer bandar kuantan.. dia tanya.. eh kita dah sampai bandar kuantan belum.. so i jawap.. sudah..

dia berhenti keta, dia pandang i .. lalu dia cakap ` eh ju..tadikan masa i pandang belakang,i tgk ada pompuan wajah huduh gila dok sebelah u sengeh kat i'....belum sempat dia habih ayat tu i dah lompat dok ataih riba kawan i tu kat depan.. dan i dok situ sampai kemaman...

to be continue.. i seram nak sambung

[ Last edited by  rebecca_nur at 4-7-2008 04:25 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2008 04:24 PM | Show all posts
Originally posted by premierleague at 4-7-2008 04:22 PM
oo pokok2 kat klia kt satelit building tu, pd pdgn aku, diorang nak menunjukkan kehijauan kat malaysia nih.konon2 ala2 green country le
tak penah aku terpikir psl hantu=pokok=angker


kannn??
takkan la arkitek terpaksa ubah design building semata2 sbb angker
spt yg haku bilang sblm neh kalau hanya sepohon pokok jer out of nowhere tak di tebang tu leh caya la sbb angker yg amats
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2008 06:56 PM | Show all posts
sorry off topic jap..
dalam seram2 aku baca citer ni aku leh gelak sorg2 sbb tgk ava ni..



Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2008 07:18 AM | Show all posts
citer 2004, stop kejap di KLIA before proceed to MEL, masa maghrib gitu..so solat kejap lah kat surau i tink same level dengan Burger king.. no 1 kat surau tu.. takut pun ada rasa gak lah... so far takde menyeramkan..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2008 10:03 AM | Show all posts

Reply #59 lows^man^lyrics's post

boleh nampak..tp,x bley masuk ke dlm.sbb ada cermin besar.nnti klu i bley snap i upload kat sini.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2008 11:44 AM | Show all posts
Originally posted by lows^man^lyrics at 29-6-2008 08:57 AM

penah lepak ngan member cabin crew ..dia masa tu kena bertugas utk filght kul-maa (madras india) ..masa sebelum flight berlepas memang dah confirm passenger loading capacity only 3 seat je empt ...


mmg ngeri cerita kau ni..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2008 04:33 PM | Show all posts
huhu..ngerinya
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2008 10:38 AM | Show all posts
aku x sempat nak rase ngeri or whatso ever kat klia ni,
penah gak stay smapai tgh malam sbb nak anto laki aku balik negeri.
takde pe pown...rase sedih adela.. then penah gak solat suboh kat surau area burger king tu sorg2... takde pe pown....mebi klia ni cam canggih sket ko tak terpk soal hantu ke ape... lain le kalo kat hotel burok ke umah tinggal ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2008 01:56 PM | Show all posts
Originally posted by ashna at 4-7-2008 02:55 PM

i don't think yg hada pokok2 kat tgh tu sbb angker tapi mmg dah dia design utk letak pokok2 tgh tuh.....
kalau tiba2 je ada sepohon pokok tak di usik baru angker katanye


tapi pokok bagak ape kes...kok kehijauan pun,ala2 kadar dah ler...

ni sampai dah ala2 angker...
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2008 02:07 PM | Show all posts


ni aku dah tepek...huhu...bahagian mane yang pokok angker takleh tebang tu?
lenkali aku leh usha ke time balek mesia...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-7-2008 10:24 AM | Show all posts

Reply #71 pinkie's post

nak check pokok sampai guna satelit ye..
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2008 10:29 AM | Show all posts
ha..tolong jap, nak tau gak kat mana area-area yg disebut tu!
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2008 10:34 AM | Show all posts

Reply #48 lows^man^lyrics's post

abis tu? rusa apa yg aku nampak melintas kat GCE tu?
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2008 11:47 AM | Show all posts

Reply #72 lows^man^lyrics's post

itu la namenye kecanggihan teknologi....

btw,ade plane yg bwk dead body?

aiyohhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2008 12:50 PM | Show all posts
Originally posted by pinkie at 7-7-2008 01:56 PM


tapi pokok bagak ape kes...kok kehijauan pun,ala2 kadar dah ler...

ni sampai dah ala2 angker...


ye la kan dia nak wat konsep lanscape hutan....harus la dia simpan drp hutan asal kan...
kalau nak tanam pokok baru jenuh la wei nak tunggu pokok tu bagak dolu...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2008 02:49 PM | Show all posts
Originally posted by lows^man^lyrics at 8-7-2008 10:24 AM
nak check pokok sampai guna satelit ye..


tak pe...seeing is believing, tak gitu?
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2008 02:55 PM | Show all posts
page mandap keww...??
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2008 02:56 PM | Show all posts

Reply #76 ashna's post

hurmmmm....logik gak alasan ko ashna...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2008 09:34 PM | Show all posts
Originally posted by ashna at 8-7-2008 12:50 PM


ye la kan dia nak wat konsep lanscape hutan....harus la dia simpan drp hutan asal kan...
kalau nak tanam pokok baru jenuh la wei nak tunggu pokok tu bagak dolu...


ade betulnye omong mbuk ashna
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 09:02 AM GMT+8 , Processed in 0.318659 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list