CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lows^man^lyrics

Misteri Kuala Lumpur International Airport (KLIA)

    [Copy link]
Post time 1-7-2008 02:24 PM | Show all posts
byk lagi cerita seram kat tower klia nk tulis tp takut teringat2...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-7-2008 03:18 PM | Show all posts
bagi passenger biasa memang dorang dah check in pastu naik flight memang takkan tahu la...setakat jalan pusing pusing sudah tentu tak de apa..ni bagi ground staff yang memang keja shift malam ada yang penah jumpa atau kena kacau spt one of forumer atas cakap la..

benda camni kita tak mintak utk bejumpa kadang kala kalau rasa cam tetiba bulu roma naik ada la tu..secara spontan..tapi tu la nak hebah kan cite mesti orang tak percaya ..ada yang cakap semua tu tahyul mana ada lagi benda camtu zaman millineum ni..hanya orang yang pernah mengalami je akan tahu..


jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri ...
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2008 03:39 PM | Show all posts
seremmmmmmmmmmmm...
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2008 07:56 AM | Show all posts

Reply #41 ciku_lat's post

huhuhu... takot nak cite ker??

tgh syok layan nehhh...
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2008 10:47 AM | Show all posts
father aku dulu keja kat KLIA,tapi sekarang dah bersara..
waktu dulu2 ada gak la bapak aku ceta yg kat klia tu ada antu..
tapi dsebabkan dia dah lama keja kat klia tu...bapak aku ckp antu2 kat ctu dah mcm kwn2 diorg
dah utk staf2 kat ctu
mmg kdg2 bapak aku pun ckp nampak kelibat org asli....tapi bila pandang balik takder..huhu
than ada satu jalan dr klia nak balik ke dengkil ada satu selekoh yg org selalu kemalangan ngeri kat ctu..
abg aku staf KLIA gak+   waktu balik keja dia kemalangan kat
selekoh tu sbb dia kata nak mengelak org asli melintas jalan...   padahal tak der org pun..
kalo nasib korg tak baik yg naik motor, tu pontianak siap tumpang lagi..wakakah..ahaks
ahaks..tak moh ceta lagi seram...
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2008 08:35 PM | Show all posts
angker siottt
aku dh la slalu gak travel
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2008 10:48 PM | Show all posts
just curious, malam2 ada binatang liar x kat kawasan KLIA?

baru2 ni, bile aku balik kg kat Perak dr s.alam lalu GCE, ada rusa melintas. kagum la jap sbb kat GCE tu ada rusa!

mana le tau kat KLIA ada binatang liar yg lain ke....ke jelmaan semata2.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-7-2008 12:49 AM | Show all posts

Reply #47 bulalof's post

rusa mana ada keluar cari makan malam malam..rusa ni jenis active waktu siang hari je
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2008 09:54 AM | Show all posts
wahhh....menarik ni...crita lagiiii.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2008 11:38 AM | Show all posts
just nak tanya pada yg tahu..tapak masjid klia tuh sebenarnya tempat ape ek dulu?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2008 03:24 PM | Show all posts

Reply #48 lows^man^lyrics's post

tu anak rusa nani..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2008 03:25 PM | Show all posts
so far, takde kejadian ngeri+seram belaku depan mata aku kat KLIA
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2008 03:26 PM | Show all posts
berapa banyak mau post da
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2008 08:35 AM | Show all posts
Originally posted by ayen1906 at 29-6-2008 10:50 AM
toilet FMB (flight management building) pun berantu....klu reporting mlm2 x kuasa aku nak masuk.scary ma...yg kat satelit building klu u ol perasan ada hutan2(ala2 cam taman la).itupun pokok2 x b ...


aku prasan!!
pasal slalu nak balik negara mmg kene depart dari satellit building naik eurotrain tu..
pelik gak ade taman ala2 hutan gitu kat dalam...pokok besa2 plak tu..
keras rupenye tempat tu..

tapi yang low^man cakap ade pokok kat track lane tu...
serious tak perasan..walhal aku rase dah berpuluh2 kali dah naik eurotrain tu aku rasa

ke certain2 org je bole nampak....
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2008 09:07 AM | Show all posts

Reply #54 pinkie's post

tu la. seingat saya, taman2 ni ada kat dalam satelit bldg, tak pun kat tpt main bldg/local departure pun ada sikit. tak pulak perasan ada apa2 pokok kat tepi lane eurotrain. siap google earth lagi utk kepastian.

ke setgh2 org je blh nampak?...bak kata ayen.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2008 01:13 PM | Show all posts
Originally posted by pinkie at 4-7-2008 08:35 AM


aku prasan!!
pasal slalu nak balik negara mmg kene depart dari satellit building naik eurotrain tu..
pelik gak ade taman ala2 hutan gitu kat dalam...pokok besa2 plak tu..
keras  ...



yg taman ala2 hutan kat klia tu ada gmbr takk....
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2008 02:55 PM | Show all posts
Originally posted by pinkie at 4-7-2008 08:35 AM


aku prasan!!
pasal slalu nak balik negara mmg kene depart dari satellit building naik eurotrain tu..
pelik gak ade taman ala2 hutan gitu kat dalam...pokok besa2 plak tu..
keras  ...

i don't think yg hada pokok2 kat tgh tu sbb angker tapi mmg dah dia design utk letak pokok2 tgh tuh.....
kalau tiba2 je ada sepohon pokok tak di usik baru angker katanye
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2008 03:30 PM | Show all posts
angker tu ape ashna?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2008 04:08 PM | Show all posts
chup nak tanya yang hutan ala ala taman tu passenger biasa boleh masuk ke kawasan tu ..ke sekadar tengok dari jauh..ingat nak pi amik pic..tapi tak berkesempatan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2008 04:14 PM | Show all posts
lagi satu nak tanya camna kena sampuk ngan hantu??hantu tu masuk dalam badan ke?logik tak kalau hantu tu ikut kita balik umah misalnya..just tanya je..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 07:26 PM GMT+8 , Processed in 0.090270 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list