CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: lows^man^lyrics

Misteri Kuala Lumpur International Airport (KLIA)

    [Copy link]
Post time 4-7-2011 09:44 PM | Show all posts
hoih...khatam pon aku bace pengalaman korg nih....aku nih jrg2 skalik g klia ker lcct ker...subang airport pon sekadar lalu jer tu pun sbb nak p myden...haaahaha....tp serius seram....
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 5-7-2011 11:27 AM | Show all posts
Ye mmg KLIA ni byk misteri.. Aku ni org Salak Tinggi n sedikit sbyk tau asal usul KLIA ni. Lg pn aku ...
big_sky Post at 28-6-2011 12:31 AM


share la ape u tau.. thanks.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2011 03:19 PM | Show all posts
Reply 125# shania


    CH tu apa ?
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2011 12:27 AM | Show all posts
Reply  tabasco


    memang takde apa pun. jalan kejap jer pastu kuar balik. heheheheh... cuma s ...
ashes2ashes Post at 4-7-2011 08:56



ehehehehehe...yer...aku pun penah tgk gmbr tu....mule2 x pasan...bile kwn tunjuk bentuk antu tu  1.1 bru pasan...rmbut nye pnjg...huhuhuhu...so scarry..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2011 01:36 AM | Show all posts
Reply 382# anne83

Stakat histeria tu mmbe satu tpt keje aku dah 2org kena.. Kitorg keje kat satellite, cuci kapal terbang je.. Mmbe aku kena histeria khabarnya lepas masuk toilet sorang2. Masa tu keje mlm. Lbh kurang pukul 2-3pagi. Mujurlah ada sorang mmbe aku ni pandai sikit bab2 halau jin ni. Yg bestnya mmbe aku ckp jin ni bole plak dia lari kat surau pompuan. Jin islam agaknya. Selang brp thn ada sorg mmbe aku kena lg.. Sblum aku berenti keje mmbe aku ckp jin tu dtg balik kat surau tu. Tp aku mmg x bole lupa la rupa mmbe aku masa kena histeria tu. Ngeri woo..


Satu kes lg mmbe aku nmpak ada sorang bdk lambai2 kat dia dari jauh dkt celah pintu, lorong kemana ntah. Pelik jgk mcm mana bdk bole masuk satellite lg2 tpt kawasan larangan. Apatah lg tgh2 mlm masa tu. Mmbe aku pn kejar la bdk tu.. Bila smpai situ bdk tu dh hilang. Mmbe aku masuk la lorong tu, mmg sunyi giler la(aku pn x pnah lalu situ) bilik2 yg ada dlm tu sumer dah x beroperasi. Sorg staff engineering yg kebetulan lalu berdekatan area situ bgtau, hantu bdk tu la yg byk mengganggu staff2 dlm bilik tu bbrp thn dahulu. Apalagi, terus demam mmbe aku 3hari..

byk lg kes2 aku dgr.. tp dh igt2 lupa la.. nnti la aku try tanya mmbe2 aku balik..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2011 02:03 AM | Show all posts
Post Last Edit by big_sky at 6-7-2011 15:34

Reply 380# ashes2ashes

adakah yg ni anda maksudkan? yup, pic ni mmg popular satu ketika dahulu.. tp aku x igtla thn brp..


Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2011 07:35 AM | Show all posts
nape tak leh play video kt atas
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2011 08:57 AM | Show all posts
Reply  ashes2ashes

adakah yg ni anda maksudkan? yup, pic ni mmg popular satu ketika dahulu.. tp  ...
big_sky Post at 6-7-2011 02:03



    xleh tengok...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-7-2011 08:58 AM | Show all posts
Reply 384# abby_R


    memang dia pandang tepat ke kamera eyh? mesti menusuk kalbu renungan dia tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2011 09:56 AM | Show all posts
Reply 385# big_sky

oh.. gitu ker? seram jugak kan? main2 lambai2 neh.... ade lg citer menarik share la sini eh.. tq!
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2011 10:14 AM | Show all posts
Reply 390# anne83

betul tu... sape2 yg ade cite pasal KLIA n LCCT, story2 la kat sini...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2011 01:20 PM | Show all posts
waaa video ke? nape aku tak namapk ape2 pun takde icon or pic tu nape nampak blank
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2011 02:13 PM | Show all posts
xnampak jugak...xder sesapa yg bley tlg capturekan gambo video tu ker?{:1_125:}
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2011 02:51 PM | Show all posts
alaaaa....aku nak jugak tgk gambar tu... tapi xde ape2 pun kt situ.. mungkin boleh tampal sekali lagi? plissss....
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2011 03:35 PM | Show all posts
apasal korang x bole tgk ye? kt pc aku ok je.. ok aku dh update kali.. cuba try tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2011 07:36 PM | Show all posts
Reply 395# big_sky

ok dh bole tengok. internet ofis block youtube sebab tu xleh tgk td

tapi buruknyeeeee muka dia..macam dia bengang sebab photographer kacau masa dia tgh lepak2
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-7-2011 10:10 PM | Show all posts
khatam...sonok tgok pnglman kowang smua nie..
lei wat movie antu camnie..haha..LOL.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2011 11:42 PM | Show all posts
Post Last Edit by rheafly at 6-7-2011 23:45

jupe jugak benang ni....
actually kite ni bodoh sikit... sikit aje tau.....
coz x tau KLIA ni dulu nye tmpt2 org asli.... yg kite tau ex ladang kelapa sawit....
nak jadikan cite.... flight kite ni delay dr kul 6...7.30 leh naik....
time mnunggu kat gate tu.... cuci mate jap tgok kat cermin bende2 kat luar....
tgok punye tgok.... trnampak la 2 mamat kat bawah salah satu kapal terbang ni....
tak silap kite Cathay Pacific...... :re:
yg kite pelik nye..... knpa pakai ala2 org asli.... ade masquerade party ke... atau simbolik myambut VIP2 dr afrika......?
so kite malas nak amik pusing n fikir2.... coz member kat sbelah dok x henti panggil suruh take picture sunset.....
sbulan lepas tu... member2 kat ofis ni dok cite KLIA tu keras n kws tu org asli punye kg.
kite degar dorg dok cite aje dah myeramkan coz tul ke ape yg kite nmpak tu puak2 dorg....
> > moral from story.... mak kite pesan... time maghrib tu la setan2 dok byk brkeliaran..... tu pasal time kite bdk2...ptg2 tu "nak pi main tu balik umah sbelum maghrib...."
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2011 02:14 AM | Show all posts
Reply 398# rheafly

Kebanyakan staff2 ramai yg tau klia ni asalnya bekas tpt org asli. Sape2 yg keje bhgian aero-craft mesti akan lalu satu hutan kecil yg khabarnya bekas kubur2 org asli. Tp spanjang aku lalu situ alhamdulillah.. xde pape berlaku. Kalu aku keje kat situ lg bole jgk aku snap pic hutan yg aku maksudkan tu.. hutan tu bkn dlm satellite mcm penah dibincangkan pd post2 lepas. Ada byk hutan2 kecil dlm area klia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2011 10:48 AM | Show all posts
Salam,
Fuhhh!..berpeluh merempit 2 hari kat rumah ni....baru la dapat khatam..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 05:58 PM GMT+8 , Processed in 0.087688 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list