CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lows^man^lyrics

Misteri Kuala Lumpur International Airport (KLIA)

    [Copy link]
 Author| Post time 29-6-2008 01:19 PM | Show all posts
Originally posted by fazamania at 29-6-2008 11:37 AM
uiks.seram jugak ke kat KLIA tu .. sib baik xde ghost plane kan ?.. eh , mana le tau kot2 ader ..  

so far takde la orang nak bising..kalau tak haru la dalam plane..boleh jadi pilot landing tah mana mana nanti..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2008 01:37 PM | Show all posts
tempat yang jadi tumpuan org pun masih berhantu lagi ek....ishkkk...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-6-2008 01:48 PM | Show all posts

Reply #22 sweetLove's post

nape tak percaya
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2008 01:51 PM | Show all posts

Reply #23 lows^man^lyrics's post

tak leh tak percaya sebab benda2 tu memang wujud...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2008 05:39 PM | Show all posts
otw nk gi ke klia tu klu time ujan ke, gelap ke mmg seram pun..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2008 09:28 PM | Show all posts
Nak tanya soalan nih, Lows, kalau flight kena bawa keranda, memang satu tempat dng our baggages kat bawah tuh ker

[ Last edited by  Jonesy at 29-6-2008 09:29 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2008 11:37 PM | Show all posts

Reply #26 Jonesy's post

tolong jwb bley..mmg sama tempat dgn baggage.pernah terjadi kat i,flt ke london.B747...crew bunk B747 kat bwh,so dad flt i cuma tido kat pax seat jer.sbb takut nk turun crew bunk.kapten pun x inform kat kitorg kat mana keranda 2.so,4 d safety reason   tido la kat pax seat reserved 4 d crew.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-6-2008 08:04 AM | Show all posts
Originally posted by Jonesy at 29-6-2008 09:28 PM
Nak tanya soalan nih, Lows, kalau flight kena bawa keranda, memang satu tempat dng our baggages kat bawah tuh ker

yep.its the same..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2008 08:09 AM | Show all posts
ngeriiiiiii... aku x pnah lg naik flite mlm kt klia. ni yg cuak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2008 10:41 AM | Show all posts

Reply #27 ayen1906's post

Thanks Ayen, Lows. Kesian you kena tido kat pax nyer seat. Problem jugak ye, kalau Capt tak inform necessary info kat crew: , I mean, we never know, unforseen circumstances macam ni jadi kat mana-mana jer, macam Lows cerita about the lady yg mintak wine tu.

[ Last edited by  Jonesy at 30-6-2008 10:43 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2008 12:39 PM | Show all posts
alamak kite selalu lepak klia kt tmpat leh tgk plane tba n berlepas tu
selalu lepak mlm2 sbb siang kite bz
kdg2 lepak situ smpai kul 2,3 pg
so far xd r mende2 pelik berlaku...alhamdulillah
ni dh 3 bulan kite xg sbb balik kg
aduh rindunyer nk tgk kapalterbang berlepas
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2008 03:16 PM | Show all posts
Originally posted by malaygirl at 30-6-2008 12:39 PM
alamak kite selalu lepak klia kt tmpat leh tgk plane tba n berlepas tu
selalu lepak mlm2 sbb siang kite bz
kdg2 lepak situ smpai kul 2,3 pg
so far xd r mende2 pelik berlaku...alhamdulillah
ni ...




apa pasai hang blh lepak2 kat situ tgok plane tiba n berleps..??

selalu plak tuh..keje kat situ erkk....
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2008 04:38 PM | Show all posts
ngeri jugak nie,,,
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2008 04:43 PM | Show all posts
cerita la lagik
suka baca pengalaman paranormal ni
siri ghost hunter dah habess...dapat baca kat sini pun kira ok
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2008 04:58 PM | Show all posts

Reply #34 ^_^Angel's post

gi kat Youtube ,
type ghost hunter ... season 4 2008 pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2008 12:32 AM | Show all posts
KLIA......??? ntah ler ...blum penah jumpa apa2 yg ngeri
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2008 11:10 AM | Show all posts
setiap tempat ada misteri dan kesah silam yang tersendiri....
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2008 02:10 PM | Show all posts
aku keja kat klia so far alhamdulillah xpernah jumpa tp pernah rasa benda tu ada..
kat dlm maintenance kita org..dah ada ramai gak jumpa..yg nie member aku perempuan dia pernah nampak masa keja shift mlm.ni masa tido la sbb we all on standby if xde problem system boleh la tdo sampai pg..yg member aku jumpa nie budak lelaki yg sorang jumpa kat hujung tilam tgh duk mencangkung ngadap dia kat area kelopak mata tu putih mcm lotong tu..yg sorang lagi sama gak tp betul kat tepi tilam sederet gn kepala member aku nie..member tercelik mata nk pusing masa tido tp tetiba benda tu jenguk betuk2 kat muka member aku nie..yg member nie terus bangun kejut member yg 2 org lg shiftmlm tu suh alihkan tilam terpaksa tido dekat2 gn budak2 lelaki...lepas dia baring kat bahagian lain masa dia org nk lelap balik dengar org jln berlari2 kat tp tilam.member yg lelaki ni suh sume bangun alihkan tilam dr  menegak kena melintang lps tu baru ok..benda tu xkacau..

yang pengalam aku sendiri masa mula2 keja kt klia bila tido mlm asyik dengar tapak kaki org jln jer.lps tu pintu bilik maintenance asyik ada org kuar masuk..kita org bila ada org komplain pasal system problem mesti dia org akan cal dulu so we all akan p kat tempat system tu la..yg nie xde org komplain tp pintu tu asyik bukak tutup jer..lps tu benda tu suka jln kat tepi tmpt aku tido..aku tido kat belakang kat area locker...mula2 ingat member asyik amik brg dlm locker..bila tanya member dia kata mana ada bangun pon..xlama lps tu ramai pulak member2 opis duk citer pasal benda nie memang dah lama,...sekarang bila tdo kat bilik tu time shift mlm mesti aku selubung terus gn selimut lps tu tutup muka terus gn bantal.xnk tgk benda2 tu...sbb aku tdo kat tmpat yg member aku jumpa "benda" tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2008 02:20 PM | Show all posts
lagi satu klu yg keja klia or p klia ni mesti tau komlpeks bunga raya..dlm 2bln lps ada staf dca bg member tgk rakaman langsuir/pontianak kat tepi pagar bangunan tu yg jumpa benda ni polis MAB yg buat rondaan mlm2 kat tepi runway.memang jelas benda tu berdiri kat tepi pagar.
satu lagi yg polis MAB ni nampak benda tu duk bertenggek kat lampu2 yg jd reference kapal nk landing...

aku ni pon bila masuk site mlm2 kat runway ni ati  kecut jer...mane xnyer kadang 3-4 pg masuk klu system ada problem.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2008 02:22 PM | Show all posts
"benda" yg sekeliling mata putih tp badan hitam tu org2 lama kat tower klia kata tu "org asli"
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 09:32 AM GMT+8 , Processed in 0.091285 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list