CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: lows^man^lyrics

Misteri Kuala Lumpur International Airport (KLIA)

    [Copy link]
Post time 19-4-2011 12:37 PM | Show all posts
Aku dah bekerja bertahun-tahun kat KLIA....kerja shift ...tak nampak pun hantu pun....
coldbllood Post at 19-4-2011 12:17


hantu biasanya pilih org....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-4-2011 02:30 PM | Show all posts
...eeeee.. takutnya
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2011 02:41 PM | Show all posts
Post Last Edit by forex at 19-4-2011 14:49

next....
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2011 02:45 PM | Show all posts
Post Last Edit by forex at 19-4-2011 14:49

...from my experience ( bukan mas)  these are called HR - human remains, and yes crew will have the list....HR do transported on passangers aircraft..and it cost much more than a live pax
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2011 05:29 PM | Show all posts
dah khatam pon thread nie...seram jugak yer...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2011 05:44 PM | Show all posts
nk dengar cite psal ghost plane plesss...

sekian time kasih..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 08:46 AM | Show all posts
best la thread ni..xde cite terbaru ke??citer la lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 02:09 PM | Show all posts
alaaa...xkan dah abis....citer lah lg...tmbh2 psl ghost plane tuh....aku x sangka lak KLIA ni cam serem ek...aku slalu gak jmpt suami aku dgn anak2...kdg2 tunggu sampai kul 10 lebih (mlm) lepak kat menara tinjau tuh...dah la xder org...tp aku brani la time tu sbb x tau lak ader cite2 camni....pasni kompom lah aku tunggu kat tempat yg ramai org jerrr...huhuhuuu...serammmm..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-4-2011 03:24 PM | Show all posts
Reply 20# lows^man^lyrics


   ala xle imagine kat mane pokok ni..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 03:55 PM | Show all posts
my friend dgn cousin pun dh bertahun keje kat klia...sejak klia bukak lagi...tak penah pun diaorg citer tntang ke horror an KLIA ni...diaorg keje shift...ok jek...taktaula kan...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 04:30 PM | Show all posts
harini KLIA telah dikunjungi oleh entiti paling horor iaitu Justin Bieber... habis kecoh satu KLIA dengan 'kunjungan' entiti ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 07:23 PM | Show all posts
dah abis ke semua citer kat klia ni?
tukang2 citer dulu tu dah tak masuk sini dah ker?
kalo tak silap cam byk lgk citer yg dorg blum citer...
citer la lgi...tq{:1_134:}
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2011 03:47 AM | Show all posts
yg terbaru aku dgr member citer bukit sblah runway klia neh kene tarah sbb nk rata kn tuk buat klia 2....sejak bukit tu kene tarah dh mcm2 bende dtg ganggu staff yg keje mlm esp kat balai bomba...aku x sure sgt ape yg dorang nmpk tu tp kata nya lembaga hitam besar dtg kacau...
yg minggu lepas plak aku dgr kecoh kat terminal budak2 citer ader yg ternampak pocong kat wing G....ermmm....tp so far aku keje syif mlm kat sini x penah lg jumpe mende yg pelik2...huhuhu...takut jgak dgr org citer mcm2.........

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2011 02:34 AM | Show all posts
apek mtk duitt????? aku rs mcm pnh kene ade apek mtk duit syiling..... aku ingt dia mmg org, so aku bg je 50sen sbb tu je yg ade. erkkkkkk mmg apek tu ke......
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2011 03:27 AM | Show all posts
Hehe aku keje btol2 kat stesen Meteoroligi, kt tgh2 bukit yg kene tarah utk new runway Airasia. Kalo org lua dtg sure seram sebab ada sebijik je bangunan opis kitorg dlm utan. Nak cite angker tu xpenah lak tp slalu je dgr2 cite. Kitorg lagi takut manusia yg merampok dari antu huhu tp pengalaman angker keje ulang alik klia still ade. Nak cite sram lak sbb aku keje plak ni hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2011 09:29 AM | Show all posts
aku first time sampai KLIA that time... nak tahu gak.. pokok besar tuh yang kat tengah tengah and dikelilingi glass window tuh ek??? coz mcm tk logik aku tengok ada pokok sebesar mcm taman gtuh kat tengah.. and off topic jap... bila aku sampai KLIA tuh.. aku tanyer diri aku.. dah sampai ke kat KLIA nih?? coz aku tengok bumbung nya warna ijau and mcm ala ala kilang plak....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2011 11:17 AM | Show all posts
Hehe aku keje btol2 kat stesen Meteoroligi, kt tgh2 bukit yg kene tarah utk new runway Airasia. Kalo ...
ejam182 Post at 22-6-2011 03:27


cer citer ejam....plss...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2011 11:59 AM | Show all posts
awal bulan aritu ash kena gi company stocktake kat salah satu kedai kitorang kat KLIA. cam bese lar, stocktake start kul 11 malam sampai 4,5 pagi. tapi best sebab time ni la kitorang yg keje office ni leh join ngan bebudak floor sambil beramah mesra berkongsi cerita

so masa tengah lepak2 sementara tunggu report keluar, macam2 la kitorang bercerita. ntah macam mana, keluar la citer antu pasal kedai kitorang tu. yg citer tu (kita panggil A jer) adalah sorang senior yang dah berbelas tahun kerja. dia dulu start keje kat floor tp skang dh naik keje kat office la.

dia cakap la masa dia keja kat floor dulu, memang feymes la stor salah satu kedai kitorang tu berpenunggu. pernah skali tu dia ngan sorang lagi staf tu tengah nak amik barang lam stor. pastu dari ekor mata dia, dia nampak ada sesuatu yang berpakaian putih dan berambut panjang tengah berdiri kat ujung lorong tu, dalam 2 meter dari dia . tapi dia buat bodo jela sebab dia cakap masa tu dia pikir nak buat keja jer. pastu bila staf lagi sorang ni jerit sebab dia baru perasan, baru A ni toleh tapi lembaga tu dah ilang.

ada lagi la citer2 lain yang dia kongsi tapi ash tak ingat sangat. japgi turun lunch ngan dia ash korek lagi eyh
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2011 12:04 PM | Show all posts
aku first time sampai KLIA that time... nak tahu gak.. pokok besar tuh yang kat tengah tengah and di ...
khyree Post at 22-6-2011 09:29



    area taman tu namanya jungle boardwalk. menurut urban legend yang diceritakan oleh kawan ash, kat situ ada kubur orang asli yang tak boleh dipindahkan. so diorang buat la cam konsep taman dalam airport   taktau la kebenaran citer ni api awal tahun aritu memang jungle boardwalk ni ditutup sebab ada kes histeria. skang ni baru bukak balik. tapi memang are kat bangunan satellite ni feymes di kalangan staf KLIA sebagai building paling berhantu. kalau staf2 yg penah keje floor kat sini dulu citer memang seram kalau syif malam kat sini especially bila takder flight. tersangat la sunyi dan bermacam2 penampakan ada
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2011 01:48 PM | Show all posts
tapi suasana kat KLIA waktu tgh malam2 buta memang menyeramkan.. babe tak selalu pergi tapi pernahlah pergi, bila sampai sana je mesti rasa macam suasana dia lain sikit.. mungkin perasaan je kot......
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 08:22 AM GMT+8 , Processed in 0.085229 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list