CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lows^man^lyrics

Misteri Kuala Lumpur International Airport (KLIA)

    [Copy link]
Post time 21-11-2008 12:32 PM | Show all posts
awal taun ni ada ikut member pergi mas cargo untuk wat tesis pasal simulation.kat situ masa tu ade dua keranda,siap dengan bagasi dorg sekali.mascargo uruskan pasal hantar2 mayat ni.mayat tu akan dilayan sama macam kargo,kecuali dengan menghormatinye sebagai mayat,tetapi tetap ikut prosedur kargo.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2008 05:25 PM | Show all posts
xde cite terbaru? menarik gak. adik aku keje klia. nnt aku tanye kot2 ade cite2 hangat seram.. leh kongsi kat cni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2008 06:18 PM | Show all posts
Alaa...tny laa adik u..msti dia tau bnyk citer nih..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2008 06:59 PM | Show all posts

Reply #182 alaa's post

btul2 nnt citer yea..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2008 07:40 PM | Show all posts
Originally posted by princebrunei at 21-11-2008 08:39 AM
Misteri KLIA 1999

Cerita pasal KLIA ni, dulu sekitar 1999-2000 aku selalu tidur kat sana.. time zaman study dulu, zaman belum adanya AirAsia.. sebab aku asal Labuan, so tiap kali habis semeste ...

mebi mende tu tingin nk mkn kfc kot? tp seram gk la kalo aku kt situ
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2008 07:41 PM | Show all posts
Originally posted by princebrunei at 19-11-2008 02:36 PM
Penatnye carik thread nih, jauh mendap ke page 5..

Cerita Aku Kat KLIA..

Sabtu lepas aku sampai di KLIA sekitar jam 6.45pm, x cerah x gelap sebab hari dah tukar jingga sebab dah masu ...

antu tu g kaburkan mate korg kot

da la keta merah. 4444. kan ke org cina pcaye, 4444 tu angke x elok kn?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2008 07:52 PM | Show all posts
..seram nya citer u ol..seb bek lah aku takde urusan kat KLIA at this moment...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2008 08:07 PM | Show all posts

Balas #172 princebrunei\ catat

ko nih banyak betul pengalaman seram ...

macam magnet pada kisah2 mistik pulak...




Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2008 08:23 PM | Show all posts
Originally posted by Maxx at 21-11-2008 08:07 PM
ko nih banyak betul pengalaman seram ...

macam magnet pada kisah2 mistik pulak...






Sebenarnya banyak lagi cerita seram aku alami..   

Sebab tu la aku cari board camni sbg paltfom aku cerita pengalaman2 ngeri yg selalu aku alami..

Aku perasan aku alami bende pelik2 sejak tahun 1999, lepas kejadian histeria di kolej lama aku study dulu..   dah aku rasa seram plak..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2008 08:34 PM | Show all posts

Balas #189 princebrunei\ catat

kesian kat ko...tapi aku rasa ko memang kuat semangat...tu sebab Allah kasik ujian nih...


ko jugak yg pernah cerita pasal hantu kat rumah sewa yg ko pernah duduk dulu yg suka main api tu kan??

memang boleh buat cerita seram tuh
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2008 07:12 AM | Show all posts
wohoooo
i dh la salu ulang alik klia ni...seram sejuk plak baca cte u guys ni

dulu pnh tdo kat klia...dgn kwn2 la..sbb flight awl pagi sesgt...nsb takde kna papa...alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2008 09:23 AM | Show all posts
Originally posted by nizar2604 at 21-11-2008 06:18 PM
Alaa...tny laa adik u..msti dia tau bnyk citer nih..


Dah tanye blom, x sabar nk tau nih..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2008 10:37 AM | Show all posts

Reply #171 princebrunei's post

tapi keta kawan aku plat kelantan dan aku tak sure sekarang ni dia pakai nombor tu lagi tak...dah lost contact ....
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2008 06:32 PM | Show all posts
---- up ---- khas buat cik dewi_anastasia
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2008 06:56 PM | Show all posts

Reply #194 princebrunei's post



orait tq
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2008 07:05 PM | Show all posts
belum habis .................
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2008 12:30 PM | Show all posts

Reply #195 dewi_anastasia's post

gambo sapa tuhh..   
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2008 11:54 PM | Show all posts
ermm....mcm2 citer eerkk..join skali ?
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2008 03:03 AM | Show all posts

Balas #198 pokGuard\ catat

sile2
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2008 06:54 PM | Show all posts
x de citer lagi ker?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 02:53 PM GMT+8 , Processed in 0.084161 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list