CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 6280|Reply: 55

Satria GTI - WKJ 9390

[Copy link]
Post time 5-4-2008 10:17 AM | Show all posts |Read mode
Bukan ape
sape2 ade kenal kete nie?
atau forumner pakai kete bernumber plat ini?

tolong sound dia jangan nak merendek dalam kete sambil bawak kete
then kurang ajar kat jalan raya
aku x kesah dia dari team car mane pon

sebab signal x bagi, nasib bukan aku yang drive
mentang2 kete member aku kecik..

dok menahan geram je dari td

mod..kalo ade thread berkenaan, merge la
aku cari x de pon..
hari tu mcm ade thread merendek dalam kete tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-4-2008 10:24 AM | Show all posts

Reply #1 shernaz's post

Lenkali, potong dia, wat emergency break.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2008 10:28 AM | Show all posts

Reply #2 nik2121's post

kalo aku ...aku dh buat dh
dulu aku penah buat

member aku nie takut sket...
sebab mase tu ujan beb
memang laki tu aku bengang gile la..

:@
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2008 10:33 AM | Show all posts
merendek ke buat blowjob...???
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2008 10:36 AM | Show all posts

Reply #3 shernaz's post

Aku pernah buat sekali je. Mase tu ade Sportage bangang gi potong aku x bg signal kat Karak, padahal jalan tu semakin mengecil sbb construction. Aku pun cucuk dia balik. Sampai jalan dabel lane balik, aku potong dia. Dan dia plak duk cucuk aku. Aku bg signal kiri, dia duk cucuk lg.

Pastu aku duk la pecut dlm 120 - 140km/h (kancil standard ) mase lepas terowong kat Karak tu. Lepas tu, mase nak turun bukit yg curam tu, aku trus brek mengejut.
Memang dengar tayar dia berdecit

Lepas tu, tobat dia x nak cocok aku dah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2008 10:41 AM | Show all posts

Reply #5 nik2121's post

aku buat kat federal highway
kat depan naza tu...
ade myvi nie ptg aku x bagi signal..
pastu dok depan aku slow jer..
aku jenis baran...terus potong dia....

then..aku buat brek mengejut..
dia terus hon....
dia pk aku pompuan, x berani ke...
kwang2......
dh la kat highway tu sume bawak kete laju..
memang dia kena la dgn aku..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2008 10:42 AM | Show all posts

Reply #4 cikguranggi's post

wallahualam
tengok pompuan tu ngah kissing ngan jantan tu
pastu terpandang aku ngah pandang dia
member aku dh takut...
aku slambe je...
kalo aku yg drive..memang kena la jantan ittew
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2008 10:42 AM | Show all posts

Reply #6 shernaz's post

ko ada tunjukkan isyarat jari x lepas tu? baru brutal sket
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 5-4-2008 10:46 AM | Show all posts

Reply #8 nik2121's post

isyarat jari aku slalu buat kalo aku dh bagi signal nak masuk simpang
org x bagi masuk....
pastu buat2 slow
memang kena la fcuk dengan aku.........

jahat rasenye aku nie.......
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2008 11:16 AM | Show all posts
awakbrutal.
tengs
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2008 11:41 AM | Show all posts
ko santau je drebar kete tu....santau angin .....bio kembung perut dia...xxleh bawak kete.......
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2008 11:47 AM | Show all posts

Reply #10 stfunewbiez's post

brutal x brutal
aku penah nak gaduh dengan india tu taw..
hehee pasal fcuk nyer pasal
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2008 11:47 AM | Show all posts

Reply #11 medangmru's post

aku tatau mcm mane nak santau angin
heheheheh
ade cara?
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2008 12:05 PM | Show all posts

Reply #13 shernaz's post

Dah tau kan no kete tu....pehtu cek kat JPJ owner kete...pehtu bagi nama kat Bomoh Siam tahap gaban...wat santau level 19....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2008 12:10 PM | Show all posts

Reply #14 medangmru's post

keh3
rasenyer ade yang keje jpj x dalam porem nie?
leh tlg check kan?
aku nak buat santau tahap cybercop nie
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2008 01:31 PM | Show all posts

Reply #15 shernaz's post

kasi report sama polis la,

polis skang tade keja,

sian la diaorg, kasi repot byk2 skit,
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-4-2008 03:32 PM | Show all posts
Sabar itu separuh daripada iman.....

buat apa nak gadoh gadoh atas jalanraya.... ?

nak berkahir macamana? apa yang di cari?

takkan nak kena bertumbuk baru settle?
isk isk isk..... nkorang nie...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2008 04:05 PM | Show all posts
betul tu....

benda kecik jer.... x payah nak besar2...

santau2 nie x perlu..... berdoa pada tuhan biar dreber GTi tu sedar diri n insap ..tu jer...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2008 04:15 PM | Show all posts
Originally posted by medangmru at 5-4-2008 12:05 PM
Dah tau kan no kete tu....pehtu cek kat JPJ owner kete...pehtu bagi nama kat Bomoh Siam tahap gaban...wat santau level 19....


wooo!!.. kejam siot!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2008 04:17 PM | Show all posts
Originally posted by medangmru at 5-4-2008 12:05 PM
Dah tau kan no kete tu....pehtu cek kat JPJ owner kete...pehtu bagi nama kat Bomoh Siam tahap gaban...wat santau level 19....


wooo!!.. kejam siot!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-4-2023 04:46 PM GMT+8 , Processed in 0.104755 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list