CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: rhoyo

OBE/Astral Projection atau Roh Keluar Dari Badan

[Copy link]
Post time 15-3-2008 01:28 AM | Show all posts

Reply #14 sedondon's post

cerita la skit.... sharing is caring...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2008 03:54 AM | Show all posts

Reply #16 sosimple's post

caiyok!
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2008 08:02 AM | Show all posts
bila ko tanya psl astral travel nih...terus teringat kat bro rdza......lama sungguh dia menghilang...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2008 09:39 AM | Show all posts

Reply #18 sayangyus's post

sama la..aku pon ingat bro redza penah story mory..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2008 03:14 AM | Show all posts

Reply #14 sedondon's post

huhuhu....patutlah aku rasa mcm nak masuk je thread ni,ada orang sebut nama aku rupanya...  

cuma sepatah 2 kata je aku nak bagitau.....best ooo astral projection ni....boleh terbang2 keliling kawasan KL lepas tu kalau nak pergi US atau Perancis atau Bulan pun boleh...tak payah passport dgn tiket kapai terbang bagai...buatlah waktu pagi....selesa sikit....
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2008 09:29 AM | Show all posts
semua itu adalah pengaruh agama buddha, jauhkan diri anda
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2008 12:25 PM | Show all posts

Reply #20 prototaip's post

prototaip...cemane nak bwat...ajarler aku
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2008 03:36 PM | Show all posts
Originally posted by prototaip at 16-3-2008 03:14 AM
huhuhu....patutlah aku rasa mcm nak masuk je thread ni,ada orang sebut nama aku rupanya...  

cuma sepatah 2 kata je aku nak bagitau.....best ooo astral projection ni....boleh terbang2 kelili ...



buat macam mana...cerita la..sharing is caring...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2008 04:29 PM | Show all posts
yes...we want prototaip...go prototaip:pompom::pompom::pompom::pompom::pompom::pompom::pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2008 06:43 PM | Show all posts
aku pun nak pompom suh prototaip cerita lebey2 skett...
:pompom: :pompom: :pompom: :pompom: :pompom: :pompom:

i also want prototaip!:pompom: :pompom: :pompom: :pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2008 06:54 PM | Show all posts

Reply #25 missayeen's post

hokkay sos tmbh sokongan lg....

prototaip!!! :pompom: :pompom: :pompom:

we want prototaip!!! :pompom: :pompom: :pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2008 11:30 PM | Show all posts
we want prototaip... prototaip!!

kami nunggu ni....
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2008 02:11 AM | Show all posts
tu dia aihh...sorak punya la banyak....

camna nak crita aaa?

OK....aku cerita 2 pengalaman yg first sekali....ia berlaku ketika aku masih di luar negara.Ketika melayari internet,aku terjumpa la perkataan astral projection,dan aku baca la apa dia astal projection tu...

Jadi pada malam tersebut,aku pun cuba la tahan ngantuk sampai aku betul2 rasa nak tidur sesangat...dan bila aku rasa dah rasa cam nak tertido tu,aku pun berbaringlah sambil konsentrasi aku ditumpukan sepenuhnya supaya aku boleh sedar "time" aku nak beralih dari alam nyata ke alam mimpi....

Dan akhirnya berjaya juga aku mengalami out of body experience yg pertama....dan belum sempat aku nak struggle keluar dari badan,ada la makhluk yg menyeramkan mengintip di luar tingkap bilik aku...aku terkejut dan termasuk balik dari badan aku serta terbangun dari tidur..aiyaaa!!!

Jadi aku tukar plan untuk buat di waktu siang....

cubaan kedua bersambung nanti....
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2008 10:48 AM | Show all posts

Reply #28 prototaip's post

oit.... try saja2 trus jd plak tuh...

ada baca apa2 ker???
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2008 01:26 PM | Show all posts
benda macam ni kena tanya wak harjo dan uncle K... depa ada pengalaman...
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2008 05:09 PM | Show all posts

Reply #29 sosimple's post

ya...aku baca dan praktikkan salah satu kaedah nak sedar ketika tgh tidur...banyak lagi kaedah sebenarnya,bukan satu kaedah tertentu saja...

ada satu lagi cara yg lebih mudah iaitu baca mantera "4 huruf"...aku tak nak bagi tau mantera tu apa demi menjaga keselamatan serta akidah korang...walau bagaimanapun ada juga beberapa ayat al-Quran yg pernah aku baca sebelum tidur dan aku terus out of body dgn mudah sekali...tetapi ia berlaku sebelum aku tahu mengenai astral ni,jadi tak pasti ayat yg mana satu...corak pemakanan pun boleh jadi salah satu kaedah...
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2008 06:19 PM | Show all posts

Reply #31 prototaip's post

nak bajar gak   angan2 nak pegi ke bulan
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2008 12:31 AM | Show all posts

Reply #32 seroja's post

oja nak cr sapa kat sana.... abg SMS da turun.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2008 07:20 AM | Show all posts
ooo..kne tired eh baru jadi....ade kawan aku dier penat..pastu tido..pastu dier dpt kawal bdn dier.... bdn gy skola malam2
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2008 09:02 PM | Show all posts

Reply #33 sosimple's post

bawak abg sms sekali lagik


** jemat ni jumpa abg sms
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 12:52 PM GMT+8 , Processed in 0.266267 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list