CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 1660|Reply: 30

sapa hidup ngan mkn sejadah?

[Copy link]
Post time 10-3-2008 09:43 AM | Show all posts |Read mode
sapa tgok astro awani skg nie?

intebiu dgn Prof dr syamsul? .

aku nak kepastian jer betul ker dia ckp mcm nie? " tiada sapa yg hidup dgn makan sejadah jer"..(merujuk kpd eko negri kelantan)"


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2008 09:46 AM | Show all posts

Reply #1 ekzos_sport's post

Sedap ke....?
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 09:49 AM | Show all posts

Reply #1 ekzos_sport's post


Goreng ke masak lemak ?
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 09:52 AM | Show all posts
Originally posted by nik2121 at 10-3-2008 09:46 AM
Sedap ke....?

yummy......
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 09:52 AM | Show all posts
aku rasa die refer kpd sesetngh org kelantan... yg tak kisah hidup susah...
sedara mara aku kat kelantan hidp mewah jer... rumah pun besar2....
even bandar kelantan sendiri lebih besar dr kuala trg

[ Last edited by  dino at 10-3-2008 11:43 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 09:53 AM | Show all posts
Originally posted by ekzos_sport at 10-3-2008 09:43 AM
sapa tgok astro awani skg nie?

intebiu dgn Prof dr syamsul? .

aku nak kepastian jer betul ker dia ckp mcm nie? " tiada sapa yg hidup dgn makan sejadah jer"..(merujuk kpd eko negri kelantan) ...

betul..something like that. terngangga mulut den dongar malam tadi.  dia pun ada sebut, hutang kelantan 76 juta.  byk lah yang dia bebelkan sampai aku tertidur.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 09:55 AM | Show all posts
Prof tu tak sedar betapa enterprisingnya wanita2 kelantan ni.  Aku salute dan tabik spring...cuba buat survery wanita dari mana paling ramai guna merc? make a wild guess ppl....
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 10:05 AM | Show all posts
huh sapa kata org kelantan miskin?? tak sedar ke sabah sarawak tu lagik miskin giler.. keperluan asas pun tadak.. laluan perhubungan pun tak der.. ntah lah gajah depan mata tak nampak..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2008 10:08 AM | Show all posts
semiskin2 org kelantan tak der nya makan siput babi.. (kitorang makan belalang ngan etok jer)
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 10:19 AM | Show all posts

Reply #9 a791231ana's post

SSetuju atleast kat Sarawak tu pemimpin dia punyalah kaya raya tetapi ada gak rakyat makan siput babi....
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 10:21 AM | Show all posts
mmg la tk de sapa hidup dgn makan sejadah.. tp dgn ada nya sejadah tu la kita mintak tolong ngn ALLAH... dgn bantuan ALLAH  kita terus hidup.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 10:38 AM | Show all posts

Reply #11 eijam_me's post

alahhhh...dia saja nak menyakitkan hati jek tuuuuu...ada ker orang berjalan mengunakan sejadah??kalau tak dengan kaki dan izin allah sendiri??dia MEMANG TAUUUUU..tapi bab politic punya pasalll...jadikla statement macma tu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 10:38 AM | Show all posts
ak tgk member2 ak org kelantan ni sume kaye2
mane ade yg miskin
maybe diorg ni ukur kekayaan ni dr pade bgnn n umah yg cntk2 kot
ak rase yg duk miskin kat kelantan tu maybe org siam yg berhijrah kat sane je
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 10:49 AM | Show all posts
tumpang gelak saja  
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 10:53 AM | Show all posts
ni prof cari pendapatan sampingan ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 10:56 AM | Show all posts

Reply #5 dino's post

very true
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2008 11:00 AM | Show all posts
aku   je la
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 11:00 AM | Show all posts
org2 kampung kat kelantan siap boleh hantar anak pegi study kat middle east tanpa bantuan biasiswa pun hokay!!
haku pun tak tahu mana diorang cekau duit hantar anak study oversea...
duit bawah bantal jer kots...ramai org kg jenis hidup ala2 sederhana tapi duit berkepuk bawah bantal...esp org2 tua
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 11:02 AM | Show all posts
nih prof apa? prof kangkung ker?  kalau betul statment tuh, sia-sia aje jadi prof cakap macam tuh..

prof, common cakap biarlah berfakta...dan berpijak ditanah, bukan pandangan dari atas bangunan dan kerusi empuk..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 11:07 AM | Show all posts
prof dibayar..part time
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 01:20 PM GMT+8 , Processed in 0.126637 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list