CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 3499|Reply: 6

International School in RIYADH, Saudi Arabia

[Copy link]
Post time 20-1-2008 02:18 PM | Show all posts |Read mode
Saya ingin meminta pendapat dari semua parents especially yg tinggal di Riyadh.

Yesterday, my husband and I went to our doter's school to see Principal. Ada hal yg kami ingin bincangkan berkenaan dgn pelajaran my doter. After discussed dgn Principal ni, dia berjanji will look into the matter (separate matter).


Lepas tu, principal ni beritahu kami yg dia berhajat nak bukak some sort of Msian International School kat Riyadh ni. So, dia inginkan sebyk mungkin input/suggestion dari semua malaysian yg tinggal di Riyadh ni. B4 this thing materialise, dia bercadang pendapatkan seorang cikgu mengajar Bahasa Melayu for Malaysian students di sekolah ni. Dia juga inginkan bendera malaysia & lagu Negaraku dinyanyikan oleh student malaysia di sekolah ini.

Di sini, saya berharap agar dpt anda semua bagi segala cadangan utk saya bawakan kepada principal ni padal minggu hadapan. Di masa yg sama, saya sedangkan arrangekan perjumpaan di embassay (kalau boleh pada 6.2.2008).

THINKS  'APA YG ANDA INGINKAN UTK KEBAIKAN ANAK2 DI SEKOLAH'
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2008 10:47 PM | Show all posts

Reply #1 @Phoenix's post

best la kalau dah ade sekolah msia kat sane......ye la kat sane rasenyer ramai kan m'sian.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2008 10:48 PM | Show all posts
pinoy or indian pon buleh ade sekolah diaorg...so kite pon buleh gak buat sekolah m'sia....tp cukup korum ke?????
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-1-2008 04:11 PM | Show all posts
ramai jugaklah msian kat riyadh ni, agak2 500 - 1000 org ada kot. Kat riyadh ni, ada 2 pinoy int school, begitu jugak dgn indian , memang best bangat kalau ada msian int'nal school.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2008 09:20 PM | Show all posts
Pheonix,
macam mana dah kompem ke appointment ngan embassay tu? kalau ada msian int'anal school kat Riyadh ni memang best bangat
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2008 10:15 PM | Show all posts
salam,
saya guru kpli sek rendah sekarang. kontrak dengan kementerian pelajaran habis tahun depan., saya berminat nak jadi guru kat riyadh ni because insha allah saya akan berkahwin dengan my bf yang keja sana(bukan malaysian), hujung tahun depan ada chance untuk saya tahu lebih lanjut lagi. pasal vacancy kat tempat ni? i have a masters degree and diploma in education (tesl),thanks.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2008 03:36 PM | Show all posts
Sesiapa tahu,berapa banyak International School di Riyadh?

Selalunyer Malaysian hantar anak2 bersekolah di International school or normal school di Riyadh?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 12:28 PM GMT+8 , Processed in 0.086617 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list