CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: BebeQ

Selalu Penyampai Di Udara..Sekarang Yang Di Daratan Pulak

[Copy link]
Post time 5-12-2007 11:47 AM | Show all posts
Originally posted by Trunkk_ZZ at 5-12-2007 11:05 AM
ehhhh..............pernah jumpa fafau & kieran kat taman U
kasi banyak freebies
memula aku tengok dak Fafau nih cam juling2 itik sikit arrr   (mod ni ler gossipnyer)



juling juling itik...tang mana tu...?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-12-2007 12:46 PM | Show all posts
dulu era dan hitz rajin gak dtg area opis lama aku.. sempat la kumpul sticker, cd,
tshirt dan memacam lagi ler..tapi sekarang tak jumpa dah..
cuma bebaru ni company aku ada buat event jemput astro punya squad sinar, era,
dll. Tapinya aku takleh nak nyibuk.. kang CEO aku nampak aku tak buat keje....
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2007 12:57 PM | Show all posts
tak terkejor aku dgn deme ni...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-12-2007 12:56 PM | Show all posts
kadang2 diorg ni pilih bulu la..
nak2 yg lawa je..
x pun member diorg..:@
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 03:45 PM | Show all posts
penah..era.. zaman fafau lg..

yg geram tu, fafau tny soklan.. aku ni pakai angkat tgn je..skali d ia tunjuk kat aku la.. xdpt la aku jwb..hampeh tul...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 03:58 PM | Show all posts
hahaha...aku kejar hotfm zoomerz....dpt cd anuar zain....tapi soalan susah giler...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 04:58 PM | Show all posts
tak pernah dapat, sampai sure dah abis
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 05:07 PM | Show all posts
aku tak ingat skuad apa aku kejo dulu...
tapi aku dapat dua tiket tgk gangster..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-12-2007 05:26 PM | Show all posts
saya pernah sekali tu sampai je kat opis radio announce mix punya kenderaan (sori tak ingat nama dia) baru sampai. so saya jadi org yg pertama kena buat sikit game and freebies di ialah Nestle punya stok untuk dimakan macam coklat & gula-gula.  Punyalah banyak samapi satu minggu pun tak habis. tu pun separuh dah disedekahkan pada budak2 kat opis.

Yg lain tu adalah 2 3 kali dapat freebies tapi taklah sebanyak yg tadi.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 05:32 PM | Show all posts
Originally posted by idadzira at 6-12-2007 04:58 PM
tak pernah dapat, sampai sure dah abis



try la dptkan sticker kete...itu pun kira jadi la dari tak dpt langsung...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 05:44 PM | Show all posts
kita dpt utk mixfm... dpt macam lah.. dari penaja cam roti, air, pewangi kereta n lain.. tapi kena main game atau jawab soalan... dpt tiket wayang etc..best gak kejar dorang nie..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-12-2007 11:05 AM | Show all posts
haa..tu la hobi aku di masa lapang..
kejor yoep..kejor..
saje je hiburkan ati yg kadang2 tensen..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 12:05 PM | Show all posts
best ke jumpa DJ?
or skuak peronda?

aku selalu serempak tapi passed by je..malas ah
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 12:41 PM | Show all posts
syok gak

dapat minum cokelat free

ada sekali aku dapat tiket konsert

tapi tak pi punnnnnnnnnnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 12:58 PM GMT+8 , Processed in 0.085187 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list