CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 6131|Reply: 33

Selalu Penyampai Di Udara..Sekarang Yang Di Daratan Pulak

[Copy link]
Post time 4-12-2007 04:50 PM | Show all posts |Read mode
korunk penah jumpa x wakil2 radio yg di daratan (hehe..sbb penyampai radio tu kerja die di udara)
1) Hot FM Viva Zoomers
2) Skuad Era Avanza
3) Fly Peeps - MyVi Troopers
4) Ejen Sinar Ford Escape
5) Crew Suria Wheels
6) Mix FM Ford Escape Road Runners
7) MyTV3 Rovers
8) Hitz.fm Cruisers
9) dan lain2..

Aku bkn apa..ada gak la pengalaman jumpa diorg nih. Diorg ni pun best2..
Tp yg paling best..kazen aku br call td katanya die tunggu la salah satu wakil daratan ni pagi tadi sbb tgk kat web patutnya kat area rumah kazen aku nih..tapi sejam tunggu..tak gak kuar kat radio..padahal di awal jam penyampai kata akan ada cross tp tak gak kuar cross kat radio..
Slalu kalau lambat..tak pernah lambat sampai sejam..hish..radio baru tu la..

Ramai gak penyampai radio sekarang asal dari daratan ni yg sekarang berada di udara..
1) Fafau - era
2) FBI - era
3) Kieran - era
4) Olie - xfresh
5) Sham - mix
6) dan lain2..

ada gak gossip diorg nih..tp tak sure btul ke x..hehehe..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-12-2007 04:57 PM | Show all posts
penah ngan mix fm nyer...

buat game  bodoh lebih kurang dpt t'shirt.. dpt air tin... tgk sape sponsor aaa.. arituh coke taja.. dpt laa minum coke free..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2007 05:09 PM | Show all posts
penah dapat sticker era di pulau pinang jerr...
sampai lekat kat cermin blakang kete tu...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2007 05:10 PM | Show all posts
dulu slalu jumpa farah dan kieran
farah mmg best
ada skali tu,hanya farah sorg je yg handle
dia mmg pakarla bab2 menghandle public ni

tp bila dia jadi DJ, tak best la pulak
sbb suara dia tak sedap sgt(pada akula)

wa suka dan kagum dgn rambut kieran yg panjang  mengurai dulu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2007 05:11 PM | Show all posts
pernah ikut sekali konvoi skuad era ronda2...time tu ler kenal2 dgn fafau, kieran, rostam...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2007 05:13 PM | Show all posts
ape gossipnye?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2007 05:16 PM | Show all posts
Originally posted by akulabambam at 4-12-2007 05:10 PM
dulu slalu jumpa farah dan kieran
farah mmg best
ada skali tu,hanya farah sorg je yg handle
dia mmg pakarla bab2 menghandle public ni

tp bila dia jadi DJ, tak best la pulak
sbb suara dia t ...


dia rebonding rmbut ker??
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2007 05:25 PM | Show all posts
ceh... x de keje betul ajak org bergosip...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-12-2007 05:28 PM | Show all posts
eeeeee tak bestnye benang ni...motif???????
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2007 05:38 PM | Show all posts
Pernah jumpa Kieran masa dia bersama dgn Skuad Produa Era.
Juga pernah jumpa dgn skuad Era Avanza,masa tu diaorg bawa Mila,Heliza,Candy,Ebi dan Aswad. Kita dpt baju t-shirt dan buku dr skuad Era selain dpt bergambar dgn budak2 AF tu....
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2007 05:51 PM | Show all posts
hotfm zoomers pnh dtg campus aku...
drg stop kt dpn apartment aku.....
ms tu aku br je blk dr kelas, ternmpk drg kt bwh dr tingkap bilik aku....
aaaaaaaaa.......nyesalnye aku x trun!
ms tu mmg teruja gile nk trun join drg......tp time tu dah penat tahap dewa dan keinginan aku cuma nk baring atas katil je......
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2007 06:01 PM | Show all posts
HARI TU HITZ FM DATANG KOLEJ AKU
WINK2..SYOK JER...DAPAT MACAM2
ESOKNYER XFRESH DTG..
AKU TATAU PLAK SAPE2 YG TERLIBAT TU
AKU TAU, AKU DAPAT MENDE2 YANG AKU NAK
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-12-2007 10:09 AM | Show all posts

Reply #10 dee_la's post

eh..ko ada eh time tu..
aku pun ada gak time tu..hehehe..
yg kroz kat tupai2 tu or yg taman tun?

aku ada dgr yg penyampai era ZZ (kot nama die) bercinton dgn budak hitz.fm cruisers..
err..penah nmpak depa kuar sama la..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2007 10:14 AM | Show all posts
perghhhhhhh............... gosip nih.....................
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2007 10:37 AM | Show all posts
mane gosipnye????
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2007 10:40 AM | Show all posts
best betul gossip ni....tapi tak tau pulak aku yg fbi tu dulu dari era avanza...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-12-2007 11:00 AM | Show all posts
errr ada unsur gossip kan benang ni korang ni kan, bagi ler chance jap kalo xde ek sambutan biarkanlah ia berlalu
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2007 11:05 AM | Show all posts
ehhhh..............pernah jumpa fafau & kieran kat taman U
kasi banyak freebies
memula aku tengok dak Fafau nih cam juling2 itik sikit arrr   (mod ni ler gossipnyer)
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2007 11:06 AM | Show all posts
kenal ngn kieran mase dia kar skuad perodua era..sempatlah kuar ngn dia belanja aku makan nasik daun pisang kat PJ..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2007 11:11 AM | Show all posts
Adik Si Kiran x mo update ke citer pasal Kiran ni? hehehehe
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 11:46 PM GMT+8 , Processed in 0.098423 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list