CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Ekka

Mesin basuh " front loading " atau " top loading " ?

[Copy link]
Post time 9-3-2017 08:59 AM | Show all posts
Front loading.
Nampak lawa daripada depan
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2017 11:07 AM | Show all posts
wong1964wong replied at 9-4-2016 01:46 PM
Second-hand home appliances such as washing machines, dryers, dishwashers, fridge, built-in oven, an ...

kalau i ada peti ais xpakai...dia dh xsejuk lagi...dh setahun kat dapor xpakai2....u bole beli x?
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2017 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
ai sakit pinggang.
tak boleh la pakai front loading.
pinggang cream kang!
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Top elok lagik..front loading..baju tarik kluar jatuh lantai kalu tergesa gesa
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2017 10:29 PM | Show all posts
iolls  suka guna front loading sbb lebih bersih..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tnye,,,,  front loading  kalau die spin memang goyang eh... Ada cara tak  nak buat mesin  basuh tu X goyang mase spin,,,,  Sebelom Ni pakai yg manual je,,,,
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2017 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
hi kawan-2.. nak tnya ade x sesiapa pernah pakai brand beko? ok x yer jenama nie.. wash & dry ..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2017 04:07 PM | Show all posts
betulke yg front loading jimat sabun?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2018 11:07 AM | Show all posts
Front loading washing machine mmg better guna sabun low suds ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2018 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah guna mesin basih top loading tapi hari tu waktu bak pindah rumah time nak angkat mesin basih basuh yg front loading ni.. lahaaiiii berat nak mampos.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2018 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
i pilih top loading. kene dengan budget i..murah
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2018 12:00 PM | Show all posts
top loading
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 05:05 PM | Show all posts
fox pakai auto loading atas.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2018 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ada duit, front loading.  Best.  Pastu beli dryer.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2021 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
I pilih front load baru lah acah2 dobi hahahaha.
Lagi pon front load boleh tengok dia pushing kalau top ni tak nmpak.
Tapi brand apa  yg OK?
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2021 07:04 AM | Show all posts
yuleealee replied at 6-1-2021 08:50 PM
I pilih front load baru lah acah2 dobi hahahaha.
Lagi pon front load boleh tengok dia pushing kalau ...

Brand Panasonic front load washer tu bagus jugak. Siap ada blue Ag+ technology yg boleh hilangkan bacteria lgi so senang kerja basuh2 baju ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2021 07:07 AM | Show all posts
Aku ada tengok jugak yg  Panasonic front load washer. Berkenan laa jugak nak beli sebab senang nak basuh baju baby. Suhu pun normal utk air basuhan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2021 01:02 PM | Show all posts
fidra replied at 7-1-2021 07:04 AM
Brand Panasonic front load washer tu bagus jugak. Siap ada blue Ag+ technology yg boleh hilangkan  ...

ohhh ye ke? selain tu apa je lagi function yang panasonic washer tu ada?
sebab memang tengah cari mesin basuh yang kalau boleh sesuai untuk baby lah..
kan ada sesetengah mesin basuh tu lepas basuh baju pun badan still gatal..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2021 07:55 AM | Show all posts
angieen replied at 7-1-2021 07:07 AM
Aku ada tengok jugak yg  Panasonic front load washer. Berkenan laa jugak nak beli sebab senang nak b ...

Xyah dah basuh pakai tangan baju2 baby sebab boleh je campur dgn baju kita ni. Colour pun x mudah luntur kalau guna panasonic yg front load washer ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2021 08:10 AM | Show all posts
Panasonic front load ni washer dryer pun ada jugak kan. Nak beli la satu letak kat rumah. Siap ada  service delivery and installing lagi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 09:30 PM GMT+8 , Processed in 2.152047 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list