CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: missnoname07

tak nak pregnent

  [Copy link]
Post time 9-8-2007 10:07 PM | Show all posts
peh... pas ni dgn sape plak..
Reply

Use magic Report

missnoname07 This user has been deleted
 Author| Post time 10-8-2007 09:59 AM | Show all posts
amboi sedapnye ayat...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2007 10:54 AM | Show all posts
Originally posted by missnoname07 at 9-8-2007 11:11 AM
bukan....tu memang salah sy...dia bkan..officially bf....
miss yg salah wat perhitungn...
benci tol



PakLong adaaaaa........ ghelaaa jadi spare part missnoname07 ..................
Reply

Use magic Report

missnoname07 This user has been deleted
 Author| Post time 10-8-2007 12:21 PM | Show all posts
ada gak yg macam ni...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2007 01:12 PM | Show all posts
Saya ni musykil...
MissNoName ni penganut Islam or else..
Sorry tanya soalan macam tu...
But.. i ask like that because Islam dah kata awal2 lagi..
Keaiban diri kita jangan diceritakan pada orang lain...
Keaiban diri sendiri biar lah Allah yang tahu and cepat2 la bertaubat..
Tapi...
Bile dah citer keaiban diri sendiri, people pun mula la pk bukan2..
"u ni dah kawen ke belom?"
I suggest better u find someone that can be trusted to discuss about this...
That's all.. :victory:

P/S: Sorry if im out of topic.

[ Last edited by  sridirgahayu at 10-8-2007 01:15 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2007 02:17 PM | Show all posts
pempuan skrang nih da tak takut bile ilang dara...sebab ramai lelaki masih bole terima utk wat bini.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2007 03:25 PM | Show all posts
yup.. cinta itu buta, klu da syg ape2 pun blh...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2007 04:56 PM | Show all posts
Originally posted by PrintChez at 10-8-2007 02:17 PM
pempuan skrang nih da tak takut bile ilang dara...sebab ramai lelaki masih bole terima utk wat bini.....



ya ka..? aku tak setuju sgt ngan pendapat kau...
kalu aku lelaki, aku tak leh terima perempuan yg dah tak da dara...
takkan kalu kita bleh jaga teruna kita, kita nak kapel dan buat psgn idup kita pompuan  yang dah tak da dara..?

tapi zaman sekarang ni... byk lelaki dah tak kisah...
maybe diaorg pun dah tak da teruna....
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2007 05:02 PM | Show all posts
Originally posted by salleh_ts185 at 10-8-2007 03:25 PM
yup.. cinta itu buta, klu da syg ape2 pun blh...



apa2 pun boleh kalu dah sayang...
kena tinggal bila dah dapat pun boleh...
last2 pompuan terkontang kanting sorang diri kalu pegnant...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2007 03:09 AM | Show all posts
biasanya buat seks klu blum kawin senang nk termengandung...so pegilah ajak bf ko kawin cpt2...sebelum tu taubat dulu
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2007 05:47 AM | Show all posts
utk yg belum kahwin..

"SAY NO TO SEX" is THE BEST PREVENTION from getting PREGNANT

ni, bkn aku yg cakap...Tp pakar O&G..
dia kata lagi..utk remaja yg memilh utk tidak mengamalkan seks sebelum kahwin
adalah remaja yg paling bijak kerana itu adalah langkah "contraceptive" yang paling berkesan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2007 02:20 PM | Show all posts
ye ke bijak..  kwn aku dpt anugerah dekan taip2 sem, wat sex jgk
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2007 07:53 AM | Show all posts
sex tu ketagih, hati2  ye dik
jgn menyesal kemudian hari
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2007 06:40 PM | Show all posts

Reply #1 missnoname07's post

sebnar nyer kalo  nk elak pregnant nih baik mkn pil perancang jer...or suruh jer laki tuh pancut luar or pakai kondom...
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2007 06:42 PM | Show all posts

Reply #113 salju_putih's post

ketagih ker?....may b memula jer.
rite now mcm tk der hal jer.
kalo dpt rezeki kalo tk dpt boleh jer maintain.

ketagih kalo the person tuh sendiri yg lemah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2007 06:42 PM | Show all posts

Reply #111 bezita60's post

ish2...boring ler idup tanpa sex....
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2007 09:58 AM | Show all posts

Reply #108 girlphg's post

...kalau lelaki A tak leh terima pempuan yg tak virgin, ade lagik lelaki lain yg bole terima (walaupun lelaki tu teruna)...so pempuan yg tak virgin ni pasti akan temui pasangannya jugak. kalau la pempuan yg tak virgin (atas kerelaan) ni dihukum takkan dapat jodoh sampai bile2, aku rase diorang akan lebih berhati2 kot....

ade jugak lelaki teruna sanggup terima pempuan tak virgin, diorang mungkin ade alasan sendiri. mungkin sebab pempuan tu dah bertaubat n sikapnya jadi lebih cantik menarik dabomb dari yg virgin.

just my 2 cent
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2007 02:38 PM | Show all posts
Originally posted by PrintChez at 13-8-2007 09:58 AM
...kalau lelaki A tak leh terima pempuan yg tak virgin, ade lagik lelaki lain yg bole terima (walaupun lelaki tu teruna)...so pempuan yg tak virgin ni pasti akan temui pasangannya jugak. kalau la ...


ya.. maybe...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2007 02:24 PM | Show all posts

Reply #117 PrintChez's post

ala tkkan tk leh terima pompuan tk virgin sedangkan tht guy pun selalu ***** around gaks
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2007 02:47 PM | Show all posts

Reply #110 borhan_abu's post

ko percaya x kalo aku cakap benda nie keje tuhan...

sebab tuhan tahu hamba mana yang dia nak uji.. dia dah tetapkan semua tu..

senang mengandung sebelum kawin ke.. selepas kawin ker.. aku rasa sama jek...
dia yang bagi rezeki...

tapi biasa lar.. manusia punya alasan... gua xbersedia lar beb...
so nak wat camne...

sapa2 pun sama gak... baik aku baik sapa2 lar..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 12:03 AM GMT+8 , Processed in 0.077532 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list