CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: missnoname07

tak nak pregnent

  [Copy link]
Post time 24-7-2007 02:09 PM | Show all posts
Originally posted by reenz013 at 20-7-2007 05:43 PM
pancutlah luar



kekadang yang terkeluar skit yang first tu xperasan cik reen oii...
tu yang buat lekat tu.. rasa dah buang semua dah.. upa2 time duk best2 tu dah ter... skit kat dlm..
bukan ingat pun.. kena plak.. awk time subur.. lagi senang lar..
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2007 02:35 PM | Show all posts
Kenapa tak nak pregnent pulak?
Nanti jadi mandul baru tahu....
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2007 03:12 PM | Show all posts
Aku ada baca satu artikel psl pompan kat Barat. Selepas main dorang loncat-loncat atau buat skiping. Dorang percaya apabila loncat-loncat sperm akan turun dan tak pregnant. Sejauh mana keberkesanan, aku tak tau...
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2007 03:49 PM | Show all posts
klu dh nk dpt baby...
jgn buang merata-rata yer..


org yg dh kawin btahun susah plak nk lekat..
die yg main2 ni dpt plak..

dik oiii, ingt tuhan skit..
awak tu pompuan..
bkn saje diri sndri yg malu, kluargapun dpt hinaan..

klu llaki ble lari..
akhirat sana jawab
Reply

Use magic Report

princess_bubble This user has been deleted
Post time 24-7-2007 10:23 PM | Show all posts
orang yang suke buang baby nie agaknya dah hilang akal kot.
seku ati jew nak buang.
tak sakit kot masa beranak...

kite nie beranak rasa nyawa tue di hujung jew....
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2007 12:26 PM | Show all posts
masa aku berkursus kawin ustazah bagitau dr pengalaman dia, couple yang tak kahwin memang senang dpt baby, senang nak melahirkan baby, takde labour pains. katanya, Tuhan dah tarik kemanisan dari hidup mereka. Ustazah tu kata aaa.

orang kawin pulak, nak baby, berusaha byk kali, belum tentu dapat baby.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2007 12:48 PM | Show all posts
Originally posted by bundle at 24-7-2007 02:09 PM



kekadang yang terkeluar skit yang first tu xperasan cik reen oii...
tu yang buat lekat tu.. rasa dah buang semua dah.. upa2 time duk best2 tu dah ter... skit kat dlm..
bukan ingat pun.. k ...



Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2007 01:24 PM | Show all posts
Originally posted by alphawolf at 23-7-2007 02:34 PM
Apa beza abort selepas kahwin dengan sebelum berkahwin?

tu pun nak kene jawab ka
Reply

Use magic Report

missnoname07 This user has been deleted
 Author| Post time 26-7-2007 09:03 AM | Show all posts
miss xpeknen...ada sambutan upenye thread ni....
anyway tq atas semua nasihat forumer sume...
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2007 09:21 AM | Show all posts
mis... kalo peknen... anak tu nanti kasik haku... plzz... haku siries....
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2007 09:51 AM | Show all posts

Reply #48 civicbiru's post

Kena la..sebab kawan tu allege seolah-olah kalau tak kawin takleh abort...kalau dah kawin, boleh pulak.....hukum mana sedari tu pakai?
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2007 10:35 AM | Show all posts

Reply #43 supermod's post

rasanya tu ikut petua dari China dulu2 zaman concubine/gundik....
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2007 04:24 PM | Show all posts
miss... ko dah kawen or blom.. ?
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2007 10:32 AM | Show all posts
..............

[ Last edited by  relaxjek at 30-7-2007 10:45 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2007 10:37 AM | Show all posts
......................

[ Last edited by  relaxjek at 30-7-2007 10:46 AM ]
Reply

Use magic Report

missnoname07 This user has been deleted
 Author| Post time 30-7-2007 01:20 PM | Show all posts
BELOM...tu kesilapan besar yg miss buat....
skang ni miss bangkit dari kesilapan...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2007 01:26 PM | Show all posts
mujurla beringat sebelom terlambat...x baik lakukan perkara2 tu..
perkara2 tu boleh dinikmati lepas ikatan yang sah..x payah fikir haram ke idak dah bila time tu..x sapa nak larang..
paper ari ni Utusan..ada lagi berita terbaru mayat bayi kembar sepasang lelaki..dijumpai x cukup bulan..
pelajar kolej tu...kita xnakla adik perempuan kita yg buat macam tu..atau pon akan datang anak kita ke..
minta dijauhkan...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2007 01:29 PM | Show all posts
teringat cite tv3...kui 9.30 citer raksasa tu..budak sekolah dah kene kawin..ngan org tua plak tu..duda.
takut tgk..huhu..seram betul.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2007 04:08 PM | Show all posts
meh biaq paklong ajaqkan.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2007 05:24 PM | Show all posts
kalau 4 hari lepas haid kering tu kira dah subur x?..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 07:02 PM GMT+8 , Processed in 0.223558 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list