CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: missnoname07

tak nak pregnent

  [Copy link]
Post time 15-8-2007 07:04 PM | Show all posts
aplah koghnag nih. Paklong sbg lelaki lebih berhati2 utk pastikan awek-awek Paklong tak pregnant. Kalau pregnant paklong ghisau betui.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 16-8-2007 04:56 PM | Show all posts

Reply #105 sridirgahayu's post

bro...this thread about seks.
   aper nk nak simpan pun.
kalo tk nk tau jgn masuk thread nih ler.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2007 05:14 PM | Show all posts

Reply #122 carrim7's post

wah carrim,very open aa..?u ade banyak experience ye?
Reply

Use magic Report

princess_bubble This user has been deleted
Post time 16-8-2007 10:05 PM | Show all posts
untuk share je kot
Reply

Use magic Report

Mr.Z This user has been deleted
Post time 16-8-2007 10:10 PM | Show all posts
erm......
ade betul gak tu
Reply

Use magic Report

princess_bubble This user has been deleted
Post time 16-8-2007 10:24 PM | Show all posts
sekadar nak share pengalaman boleh je kot
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2007 05:57 PM | Show all posts
Originally posted by PrintChez at 13-8-2007 09:58 AM
...kalau lelaki A tak leh terima pempuan yg tak virgin, ade lagik lelaki lain yg bole terima (walaupun lelaki tu teruna)...so pempuan yg tak virgin ni pasti akan temui pasangannya jugak. kalau la ...



Aku stuju dgn ko.. mmg ade lelaki x kisah kalau dapat perempuan yg takder dara.. mungkin dia ade kelebihan lain.. lebih cantik ker..pandai layan laki ker..atau pandai masak ker..
mungkin yg susah..yg tak berapa lawo kot..
tapi x boleh gaks salah lelaki yg terlalu memilih dalam soal dara tu..
cuma aku tak setuju..kalau kata kan lelaki yg pilih perempuan xder dara ni..tak boleh jadi suami yg baik.. mungkin taklah sealim pak lebai..
tapi at least diorang boleh hidup bahagia dan terima cara masing2... ok what..
Yg takder dara kat luar tu x payah pening2 paler.. yg buat bising selalu ni 2-3 org jerr.. yg lain ok bolleh terima lagi..
jgn rumitkan hidup kita..
Reply

Use magic Report

princess_bubble This user has been deleted
Post time 18-8-2007 09:55 PM | Show all posts
erm...kekadang mula je ok...bile dah lame2 ungkit cam hampeh jew
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-8-2007 09:00 AM | Show all posts
ni mcam blum kahwin la.   
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2007 06:53 PM | Show all posts
ala....rite now nk cari women yg masih maintain virgin tuh rase nyer payah.
   ala dpt women ok ler tuh!.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2007 11:37 AM | Show all posts
i sudah berkahwin.tapi kami memutuskan utk tidak ada anak..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2007 06:14 PM | Show all posts

Reply #131 XoXo's post

napa mcmtu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2007 06:17 PM | Show all posts

Reply #131 XoXo's post

knp tak nak ada anak plak??? msh muda lagi or mmg taknak ada anak??? nak enjoy jak???? or tak sanggup utk ada anak????
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2007 07:09 PM | Show all posts
Originally posted by carrim7 at 12-8-2007 06:42 PM
ish2...boring ler idup tanpa sex....



PakLong stujukkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2007 10:54 AM | Show all posts
setau aku, kalo dh melakukan zina, akan mendpt kesusahan kat donia ni,
- umor pendek
- rezeki kurang
- hilang cahaya kat muka
- sentiasa ditimpa mslh
ermm ni kat donia, lom lg kat akhirat. Nauzubillah.
Reply

Use magic Report

Latipah This user has been deleted
Post time 26-8-2007 02:54 PM | Show all posts
tak nak pregnent....senang jer pancut atas perut atau guna condom jer
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
anakcomei This user has been deleted
Post time 26-8-2007 05:59 PM | Show all posts
nak tnya ni..
tolong aku..


masa aku period ari kelima,bf aku geselkn zakarnya kat kemaluan aku tnpa lapik..
kjap je,xsmpai seminit..
bf aku pujuk aku,puas aku elak tpi terjadi jugak..
pastu aku terbaca,air mazi ada gak sperma..aku cuak tol,apakah aku leh ngadung?spe2 yg leh bntu aku,please bgitau aku leh ke mgandung?
Reply

Use magic Report

Latipah This user has been deleted
Post time 26-8-2007 06:43 PM | Show all posts

Reply #137 anakcomei's post

tunggu la sebulan dua dik dan tengok la hasilnya nanti
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2007 05:59 AM | Show all posts
Originally posted by anakcomei at 26-8-2007 17:59
nak tnya ni..
tolong aku..


masa aku period ari kelima,bf aku geselkn zakarnya kat kemaluan aku tnpa lapik..
kjap je,xsmpai seminit..
bf aku pujuk aku,puas aku elak tpi terjadi juga ...


Meh sini budak comei...biar aku check.
Kemungkinan kecil je....tapi kebarangkalian tu tetap ada...1 dalam 1 000 000 kot.

Dah.. pasni jgn bagi dah kat bf okay?
heiii....bebudak zaman sekarang ni...
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2007 08:24 AM | Show all posts

Reply #137 anakcomei's post

Masa period? Masa period mana boleh ada persenyawaan dik oiiii desperado betul korang ni yek...masa period dapat gesel pun jadik...dosa toksah kata la haram tak ingat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 04:24 AM GMT+8 , Processed in 0.081870 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list