CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: missnoname07

tak nak pregnent

  [Copy link]
Post time 19-7-2007 09:16 AM | Show all posts
Apa plak korang nak kaunseling aku? Aku konpom kawen tak kawen tak akan ngandung punya....
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-7-2007 09:17 AM | Show all posts
Originally posted by dayang_baiduri at 19-7-2007 08:08 AM
kl lum kawin ingat la dosa weh...kl dah kawin, pm dayang...


Ni mesti nak promote direct selling ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2007 10:11 AM | Show all posts
Originally posted by supermod at 19-7-2007 09:17 AM
Ni mesti nak promote direct selling ni


Dayang nak tolong orng yang betul je...kl yang tak kawen...wat pe nak tolong skali dapat dosa...pandai buat..pandai2 tanggung la
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2007 02:05 PM | Show all posts
x nk peknen jgn main...
kalo nk main gak...pakai la pendinding..
xkan tu pon nk bg tau..
main pandai lak..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2007 06:30 PM | Show all posts

Reply #24 fifie_olin's post

dah sedap.....mane rasa per per..tue yg mengelabah lepas abis sedap...........member aku..sampai 4 kali gugur....rasa cam nak sepak muntut dier jerk.....kesian awek die..last2...no.5 dokter tak bg gugur takut berlaku ape aper kat awek die...hah.skang kena kawen.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2007 05:43 PM | Show all posts
pancutlah luar
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2007 03:09 PM | Show all posts
Originally posted by missnoname07 at 16-7-2007 06:50 PM
sbenanye miss takut pregnen...wat seks 4 hari lepas...2 kali....tapimemang lepas kat luar. Macamana nak elakkan pregnen..mana tau adaterlepas sekor dua dalam air mazi...please..miss nak elakkan s ...


biasanya soalan mcm ni dari org yg lom kawen...!
apa nak jadik la bdk2 skrg, sek bebas dah mcm sarapan, buatnya pasangan ada hiv ke, ada sifilis ke, sia2 je hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2007 04:24 PM | Show all posts

Reply #23 dayang_baiduri's post

Uh...kalau dah kawen boleh abort, gitu?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
princess_bubble This user has been deleted
Post time 22-7-2007 09:15 PM | Show all posts
makan je planning pil
Reply

Use magic Report

fareast262 This user has been deleted
Post time 22-7-2007 10:21 PM | Show all posts
ala klu mengandung ape salah nyer...
trima la seadanyer...
nnt hang makan ttba ada pulak baby kecik dlm tue...silap ae bulan kner cas bunuh pulak...lagi haru....tu la main nak, pastu nyesal tak sudah....sket2 dah la...hehehe
Reply

Use magic Report

zackmi This user has been deleted
Post time 22-7-2007 11:05 PM | Show all posts
p amik air semayang...solat taubat....
Reply

Use magic Report

simanisjelita This user has been deleted
Post time 23-7-2007 02:39 AM | Show all posts
:@ :@ :@ kalu mak pak tau nih....
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2007 08:21 AM | Show all posts

Reply #28 alphawolf's post

mesti la...................
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2007 01:41 PM | Show all posts
buatlah IUD
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2007 02:34 PM | Show all posts

Reply #33 dayang_baiduri's post

Apa beza abort selepas kahwin dengan sebelum berkahwin?
Reply

Use magic Report

princess_bubble This user has been deleted
Post time 23-7-2007 09:59 PM | Show all posts

Reply #32 simanisjelita's post

mak pak tau pakai kena tendang la jawabnya
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-7-2007 10:38 PM | Show all posts
alah..ade kang masuk berita kes buang bayi plak
Reply

Use magic Report

princess_bubble This user has been deleted
Post time 23-7-2007 11:32 PM | Show all posts
:@ DAH MAIN PAS TUE MENGANDUNG THEN BILA PART BERANAK TUE SENANG2 JEW NAK GI BUANG...MACAM LAMPIN PAKAI BUANG JEW....
Reply

Use magic Report

TrueHunter This user has been deleted
Post time 24-7-2007 12:39 PM | Show all posts
Originally posted by missnoname07 at 16-7-2007 06:50 PM
sbenanye miss takut pregnen...wat seks 4 hari lepas...2 kali....tapimemang lepas kat luar. Macamana nak elakkan pregnen..mana tau adaterlepas sekor dua dalam air mazi...please..miss nak elakkan s ...



hang pi ambil signboard NO ENTRY dan letak kat m****k hang...fore sure ok
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2007 02:00 PM | Show all posts
kita slalu marah bila benda nie terjadik kat org lain...
aper lar.. tau buat jekk... pastu xnak bertanggungjawab...
tapi cuba pikir kalau benda nie berlaku kat kita... jangan nak tipu lar..
xper i boleh tahan.. i xkan tergoda nyer...

betul lar i boleh tahan.. tapi yang u tu.. bleh tahan ker.. bila dah yang u tu duk ajak.. duk pujuk.. mesti i pun xleh tahan... bila dah suka sama suka... mula lar.. buat aper yang patut.. start dari ringan2 pastu terlanjur.. sedap.. memang sedap.. sebab tu dah berkali2 lekat pun x serik2 lagi...

actually both of parties x sedia lagi.. tapi sedap punya pasal.. take for granted benda tu.. so tu yang buat terlekat tu.. mula lar.. xtau nak wat camne.. mula lar rasa dunia nak runtuh.. mula lar nak taubat.. sumpah xnak buat dah.. tapi bila dah settle mula lar teringat2 kesedapan tu.. mula lar.. start ringan2 balik... ermmm pastu buat lagi skali..

so xyah lar nak salah kan sesapa.. marah pun xguna... ingat jek kat diri kita mana baik mane buruk.. so pepandai lar.. berani buat berani lar tanggung.. berani nak buat.. buat lar cara selamat.. bab dosa... iyer lar.. masing2 tanggung... nak wat cam hukum hudud.. nak rejam sampai mati.. nak sebat dikhalayak ramai.. tu kita kena ingat kan pemerintah tu.. setiap negara ada undang2 nyer.. so kita kena patuh undang yang dipilih oleh pemerintah..

so pepandai lar...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 04:38 AM GMT+8 , Processed in 0.079275 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list