CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2722|Reply: 11

Nak delete file OISBMPFILE (Problem Solved)

[Copy link]
Post time 23-4-2007 12:59 PM | Show all posts |Read mode
Sapa2 boleh tolong, aku nak delete file ni.
Dah check internet dia kata kena ada administrator access to that computer baru boleh delete. masalahnya sekarang aku takder access tu.

Tolonglah sapa2 yg terrer IT tu, aku ni tau pakai program excel saja.

Thanks.

[ Last edited by  misc at 20-3-2008 02:57 PM ]
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-4-2007 01:29 PM | Show all posts

Reply #1 misc's post

ko nak delete file tu sebab ape ?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2007 06:21 PM | Show all posts

Reply #1 misc's post

yang paling penting tu file apa?

yang kedua penting file tu menyusahkan ko camne?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2007 06:30 PM | Show all posts

Reply #1 misc's post

kalu dah marah sangat nak delete file.....hang g ke fileforum dot com dan cari filiassain,freeware tu...try dulu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-4-2007 07:49 AM | Show all posts
aku marah sangat pasal file xxx tu di download oleh org lain kat machine aku pastu kat folder my music aku pulak. Anyway thanks ye korang pasal bagi jalan camner nak get rid off this file. Nanti aku try masuk website yg korang suggest tu. Thanks!
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2007 08:00 AM | Show all posts
OISBMPFILE adalah kepunyaan MICROSOFT OFFICE
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-4-2007 08:11 AM | Show all posts

Reply #6 razhar's post

meaning aku takleh delete ke? now tgh check fileforum tuh..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2007 06:23 PM | Show all posts
cube cek dekat task manager, file tu tgh running ke tidak?

kalo tgh run, kill je proses dia.
mungkin kalau disable kat startup dia, bende tu dah tak ganggu ko.

buleh jugak blok program dari kat firewall, jgn kasi dia akses internet.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 20-3-2008 02:10 PM | Show all posts
dah hampir setahun aku bukak topic ni..now aku dah jumpa solution camner nak delete file tu. ok, kalau sesapa yg ada file yg tak boleh delete, pergila install unlocker.
lega hati aku bila file tu dah lenyap dari machine aku..

http://ccollomb.free.fr/unlocker/

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2008 07:35 PM | Show all posts

Reply #9 misc's post

lenkali kalo buka topiK, rajin2 le jenguk, update kekawan kat sini progress dia.

anyway, thanks sbb bg penutup pada topik nih.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2008 01:54 AM | Show all posts
Originally posted by misc at 20-3-2008 02:10 PM
dah hampir setahun aku bukak topic ni..now aku dah jumpa solution camner nak delete file tu. ok, kalau sesapa yg ada file yg tak boleh delete, pergila install unlocker.
lega hati aku bila file t ...



aku sedih dan terharu baca thread ni...thanks for the info..

[ Last edited by  ninja9 at 21-3-2008 01:56 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2008 04:48 PM | Show all posts

Reply #11 ninja9's post

aku pun sedey and terharu jugak .....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 04:21 AM GMT+8 , Processed in 0.105155 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list