CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

[Borak MPS] Istana Hijab Terbuka Hihihihihihi

  [Copy link]
Post time 1-10-2021 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengar citer kubur acik2 forum bakalan berasap !!  
Sumpah serem
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
serammnya..ada tacang free tak arini
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
cikyahvogue replied at 1-10-2021 01:42 PM
Iols tak tahu lah rumah iol duduk ni ada benda ke tak. Tapi kadang i dengar bunyi guli dari rumah se ...

Imam kat rumah pernaah ckp tu sbnrnye bunyi dlm rumah kita. Tanda jin duduk sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
i selalu jgk kena kacau waktu tdo..kena raba la.tindih la.euwww
skrg dh ok..
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender85 replied at 1-10-2021 06:40 PM
Imam kat rumah pernaah ckp tu sbnrnye bunyi dlm rumah kita. Tanda jin duduk sekali.

Ye ke u. Nnt i cakap dengan husb iols.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 1-10-2021 03:59 PM
Ade jin tu kat rumah chuols
Taktau la ade yg kirim ke rumah chuols ke, dia saja menompang ke, bab ...

betul tu. Dulu2 pun rumah mcm tu sbb jarang ada kat rumah. mcm jadi rumah utk tido je.
Dipendekkan cite lepas selalu duduk rumah. Bersih2 rumah.  pasang ruqyah . mengaji . semua dh ok. kalau x biasa maghrib and tgh mlm perabot diseret2 . guli dimain2 tanpa henti
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
cikyahvogue replied at 1-10-2021 06:45 PM
Ye ke u. Nnt i cakap dengan husb iols.

boleh jadi jin tu menumpang kalau jarang ada kat rumah. Kena selalu ngaji , pasng ruqyah, bersih2 kan mgkin ada kawasan yg dia suka duduk. Pernah je jadi kat rumah sblm ni. Skeg alhamdulillah dh ok.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender85 replied at 1-10-2021 06:48 PM
boleh jadi jin tu menumpang kalau jarang ada kat rumah. Kena selalu ngaji , pasng ruqyah, bersih2  ...

Memang dulu weekend je takde rumah balik kg. So selalu lah dengar. Tp sejak pkp iols weekend tak ikut dah balik kg jarang dah dengar. Kadang-kadang je.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Loading jap nk kena sembang pasai gambor2 tu ke. O cerita pasal hantu setan yg ngusik anak adam
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
cikyahvogue replied at 1-10-2021 07:00 PM
Memang dulu weekend je takde rumah balik kg. So selalu lah dengar. Tp sejak pkp iols weekend tak i ...


hehe.. dia pun serabut asyik nmpk muka kita la kot eh. Sbb tu dia cabut. Sbb kat rumah ni sejak selalu duduk rumah dh xde pulak huhu
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
marchikobonzo replied at 1-10-2021 01:34 PM
Selalu baca cerita hantu kat ig @ asonofapeach (Hafidz Rahman)..dia punya reply balik tu memang kela ...

Yes..thank you...boleh p baca. Saya ni mmg pemburu cerita seram
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa mcm pernah ternampak..tp sbb blur..jd tk takut.
Alhamdulillah hijab tk terbuka utk tgk2 ni..n mmg tkmo tgk...
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Arwah ayah aku dulu2 blh la jgk berubat org Sikit2. Time berubat dia akn bawa aku jd pengapit. Dia ckp aku ROMA keras. Senang kalau dia sendiri tak terlawan dgn makhluk2 tu. Smpai skrg aku tak paham apa kebenda ROMA tu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
cikyahvogue replied at 1-10-2021 05:42 AM
Iols tak tahu lah rumah iol duduk ni ada benda ke tak. Tapi kadang i dengar bunyi guli dari rumah se ...

meolss rumah atas sistur... pukul 2-3pagi duk seret perabot.. padehal rumah ada org ddk.. lojik akal xkanla 2-3 pagi duk susun atur perabotkan.. tp sbbkan dah biase.. mmg xpikir banyaklaa... lagi pulak jiran keliling ats bawah kebanyakannye india.. paham2 jela khenn...
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi kalo ot bakalan cash katenye nk hantar santau ke tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
nuril86 replied at 1-10-2021 08:47 PM
meolss rumah atas sistur... pukul 2-3pagi duk seret perabot.. padehal rumah ada org ddk.. lojik ak ...

Eh samaaaaa.....masa baru kawin dok flat.
Boleh dikatakan 12.30 mlm...mesti mula..brg jatuh...kerusi kena seret. Mcm kerusi kayu org tarik dan duduk tu.
Tp mmg kerap.

Saya rajin ptg2 dok eksesais naik tgga turun tangga.

Mmg tkdak org atas rmh saya..
Tp ntah la..tk pikiaq apa2. Dok ingt mgkin rmh yg atas setingkat lg kot.
Sbb flat ni ramai org keje kilang..ramai keje shift.
Jd mmg sangka balik keja..baru nk mkn..atau ada jenih mlm suka buat keja.

Sini india ramai..rajin sembahyang pulak..mmg berasap la sokmo..
Paling kuat asap bila nk mgrib..dgn locengnya..
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
cikyahvogue replied at 1-10-2021 01:42 PM
Iols tak tahu lah rumah iol duduk ni ada benda ke tak. Tapi kadang i dengar bunyi guli dari rumah se ...

Rumah iols pun macam ni. Bunyi guli, tarik kerusi. masalahnya tak kira siang malam. In laws mai duk umah pun cite gak ada bunyi guli bagai. Iols dah biasa buat tak tau je la. Anak2 pun selalu tanya bunyi apa tu? Asal tak tunjukkan diri iols ok je. Tapi sejak amalkan sunnah baca doa masuk rumah keluar rumah, doa2 zikir pagi petang, kurang dah guli berdenting.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhh..hantu apek tu amek vaksin apa...comel
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2021 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
cikyahvogue replied at 1-10-2021 01:42 PM
Iols tak tahu lah rumah iol duduk ni ada benda ke tak. Tapi kadang i dengar bunyi guli dari rumah se ...

ni mmg biasa kat umah iols. paling hardcore siap bunyi org tolak lemari berat. kuat plak tu bunyi. kalo guli tu tghari ptg pagi malam tiap masa la. kdg pelik bunyi dekat beno dgn telinga tp iols dok kat living hall, tangga ke tgkat atas kat dining hall.bunyi tu plak mcm dr atas meniti ke tangga.agak tak logik disitu. dah 10thn duduk menten gak la segala bunyian ada.

weols ngan anak2 ok je la asal tak memunculkan diri. laki iols plak mmg keje kat laut so blh bilang brp bulan sgt la ada kat rumah dlm setahun, makanya weols buat2 berani. setakat ni hijab kami semua terkatup rapat.Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2021 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
iols masa kecik hijab mmg terbuka sampai dah baligh baru tertutup sendiri.. benda ni merata jer cuma antara nampak ke x jer.. tapi paling kerap nampak bila tgok cermin mcm2 rupa dok dekat belakang.. that's why ada doa untuk tgok cermin..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 11:33 AM GMT+8 , Processed in 0.185580 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list