CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 9975|Reply: 78

[Borak MPS] Istana Hijab Terbuka Hihihihihihi

  [Copy link]
Post time 1-10-2021 12:47 PM | Show all posts |Read mode
Edited by trexxxxxi at 1-10-2021 02:36 PM

Selamat datang ke rumah borak MPS. Dilarang OT atau bakalan cash eh maksud ai bakalan dipotong dadu tacangnya. Topik-topik borak harus afdhol dengan Misteri Paranormal Sakti, ya?

Marilah sama-sama kita bersilaturahim dengan aman


Gambar sekadar hiasan









Cc fellow momod MPS & Supermod @FanTasyCreaTioN

@babydoll  
@Rockafella  


Single Polls, Total Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 12:57 PM | Show all posts
alhamdulillah ...
masih tertutup hijab nya





Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols kalo bace cite antu sesiang okey jer.. tp kalo malam,nk tdo msti ingat balik ape yg bace td.. scary la.. tp tu la... Degil gak nk bace cite2 mistik. Hihi..

Ni baru je khatam cite "menantu dr neraka" huhu
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 01:34 PM | Show all posts
Selalu baca cerita hantu kat ig @ asonofapeach (Hafidz Rahman)..dia punya reply balik tu memang kelakau! Tapi seram siot, rupanya ramai je yg dok nampak Kak Pon
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-10-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 1-10-2021 01:57 PM
alhamdulillah ...
masih tertutup hijab nya

Hahah!

Dah edit
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalu baca dekat fb fiksyen shasha je. Dulu2 suka tulisan kucing kelabu..alfatihah utk beliau
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak tahu lah rumah iol duduk ni ada benda ke tak. Tapi kadang i dengar bunyi guli dari rumah sebelah dalam pukul 2-3 pagi. Kadang waktu siang. Husb iols kata anak jiran sebelah duk main duit syiling. Tapi masalahnya pukul 3 pagi takkan anak deyols tak tido lagi. iol macam takde meremang ke sejuk badan ke bila dengar.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 01:46 PM | Show all posts
ai nk cerita kisah ai dgn adik ai.. dedulu ai dok kondo. makanya selalu terdengar guli berdenting2 dkt atas dgn perabot rumah di tolak mlm2.. ai ingt ada jirang kt atas yg ada ank kecik. pastu ada hari abg dgn mak ai dtg, g lah jenguk dkt atas rupanya rumah tu xde org duduk pun. terus lepas tu ai dh keseraman. rumah skrg pun lepas maghrib onwards ada je bunyi2 mcm tu, cuma ai buat bodo sbb selagi dia x tunjuk muka ai ok. hahahaha..

pastu adik ai dtg rumah condo tu, masa tu husbnd ai xde. pkl 2 pagi ai tersedar sbb rasa mcm org tgh pandang ai. rupanya adik ai dok berdiri pandang ai dia ckp dia tkt, sbb ada makhluk separuh badan duduk depan pintu bilik dia.. masa tu perasaan ai lebih kpd nk marah adik ai sbb dia dh buatkan ai takut..

rupanya bukan sekali tu je, adik ai dh byk kali dpt tgk benda2 mcm tu. sbb x tahan balik lah kg. mak ai bwk g jumpa 1 ustaz, 1 bomoh. bomoh tu kata adik i penjaga saka datuk ai sbb dia org last yg datuk i pegang sblm meninggal. tp ustaz x ckp apa pun. zaman 15 thn lepas still percaya ckp bomoh lg ni..

tp hijab dia dh terttp lepas dia kahwen. dh x de nmpak2 dh. cuma badan dia je selalul lemah2
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu dulu masa acik baru kahwin lebih 20 tahun lalu, sewa flat kat Seksyen 17 Shah Alam. Sebelum tu, kawan sekerja dan familynya sewa.

Lepas sebulan dua, dia ada tanya acik, ok ke duduk situ. Acik ingat dia maksudkan selesa ke tidak. Acik cakap ok. Bolehlah utk yg baru nak bernafas.

Dia tanya, tak nampak apa apa yg pelik ke, yg ganggu ke? Acik cakap, takde pulak. Walau masa suami outstation. Sampai pindah, takde yg pelik dan seram. Rupa rupa dia pernah diganggu dan nampak sesuatu. Itu antara sebab dia pindah.

Adakah hijap acik dikunci rapi.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Freezfrozen replied at 1-10-2021 01:29 PM
Iols kalo bace cite antu sesiang okey jer.. tp kalo malam,nk tdo msti ingat balik ape yg bace td.. s ...

Tu cite hantu ke kaka. Menarik tak?
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai ada pengalaman indah kat hotel Pantai Princess. Hotel tu kan hotel Jaim. So masuk2 bagi salam molek gitu. Masa tu shutdown kat PET. Setau ai hotel tu penuh. Masa tu ai g town tgk movie cite antu ramai2 . Balik hotel sorg2. Smpi parking rasa sangat sunyi then kete ada 2 3 biji jah. Around 2 pg mcm 2. Smpi bilik basuh muka then baring pastu air terbuka. Ai punya laaa berani ckp "hey you kalau nak main kat toilet main la jangan keluar. Ai nak tidur ni." Then terus lelap. Then terjaga pukul 7 lebih. Kantoi i lambat dah. Tapi gila bising kat luar. Budak lari2 semua.pergi parking tgk full. Eh mana dtg semua org ni. Masa pukul 2 pagi sunyi je. Gitu la cite ai. Satu lagi kat hotel Comfort JB.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
syidasaleh replied at 1-10-2021 02:32 PM
Tu cite hantu ke kaka. Menarik tak?

Menarik.. cite mak esah siam jer.. x seram pon..
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Freezfrozen replied at 1-10-2021 03:03 PM
Menarik.. cite mak esah siam jer.. x seram pon..

Mana nak cari (dasar pemalas)? . Jgn marah aaa
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
syidasaleh replied at 1-10-2021 03:15 PM
Mana nak cari (dasar pemalas)? . Jgn marah aaa

Haha.. benang kat sini jer.. scroll je bwh2 ckit..
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan iol dulu mata ketiganya terbukak luassss.
Sampai iols kena tempias nyaaa
Pernah dok selfie melfie, pastu sambung karok, haaa bila tengok balik gambar,
Tuuuuudia~
ada makhluk memang serupa kawan iol, tersenyum, tangan kat bahu iol tapi kat bahagian mata dia, gelapppp, macam tengkorak tu haaa
Suweyyy iol terdelete gambar tu. Kalau tak, boleh tunjuk.

Lagi satu, ringtone fon kawan iol tetiba tukar, bukan polifonik mp3 segala yachhh, tapi suara budak panggil nama dia. So bila orang kol, nama dia laa ringtone nya. Joyahhh! Joyahhh! (Bukan nama sebenar). Perasan masa dalam kereta nak balik dari karok tu.
Tu weols pelikkk. Sape panggil nama dia padahal weols berdua jeee dalam kereta?! Tengok luar takde orang. Rupanya fon diaaa! Mula tuduh menuduh padahal iol takde masa nak kacau fon dia. Dari suara tu pun tau tu bukan suara iol.

Banyakkkk kalau nak ceritaaaa. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
cikyahvogue replied at 1-10-2021 01:42 PM
Iols tak tahu lah rumah iol duduk ni ada benda ke tak. Tapi kadang i dengar bunyi guli dari rumah se ...

Ade jin tu kat rumah chuols
Taktau la ade yg kirim ke rumah chuols ke, dia saja menompang ke, bab tu takyah pikir
Rajin2 pasang ayat ruqyah kuat2 dlm rumah ye
Nanti dia blah
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dengar bunyi guli ke, lesung ke , perabut ke tengah2 malam buta korang baca jer lah AlQuran selalu...lama2 hilang bunyi2 tu Insyallah. Kalau takde kat rumah pun korang pasang radio bacaan Quran tu sepanjang masa.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau rumah i mcm mana pulak ek..selalu dgr tengah malam rumah atas tarik perabot or tong gas kuat gile..i jenis tido lmbt juga n duduk sorang n takde rasa takut lak..sbb pikir jiran atas filipinos ni tido lewat gak ..tp selalu tpikir apa je dorang buat bising2 kat atas..
Ade ke bmaksud rumah i ade jin jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Memandangkan i dekat rumah in laws ni i nak cerita la 2 tahun lepas i stay dekat hotel area depan taman perumahan mertua i.. masa tu nk join trail run dekat area2 sini sebab paling hampir dgn tpt race. Malam nk tido tu i tido awal la sebab awal pagi dah nk gerak ke tempat race. Tgh2 tido tu i rase katil i kena panjat macam orang nak naik katil slow2 tu. Tempat kene tekan tu dekat tepi i. Lepas tu i tersedar. Cuak jugak la sebab tak pernah kena walau pun byk kali tido sorang kt hotel. I terus bangun amek wuduk n sebelum tido i cakap jangan kacau la aku nak tido. Aku tak kaco ko pun kn. I buka tv dan terus lena sampai pagi. Lepas tu i ade cite kt husband (masa tu bf) lg. Dia gelak kan je. Kate tu perasaan i. I cakap i jarang nak kene kaco2 ni. then i diam jela sbb setan pun kalau tgk i die kate ni geng kita ni. Hahahah.. tp tula paling real i pernah alami.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2021 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 1-10-2021 03:59 PM
Ade jin tu kat rumah chuols
Taktau la ade yg kirim ke rumah chuols ke, dia saja menompang ke, bab ...

Entahlah u, kadang husb i dengar. I dahla memang hari-hari berjaga malam sebab anak iols jenis tido lambat. Tapi tulah masa dengar tu takde rasa seram ke takut ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 09:59 AM GMT+8 , Processed in 0.205447 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list