CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: fahdramli

[Pelbagai] Roti Gardenia Pandan,korang dah terjebak ke??

  [Copy link]
Post time 27-9-2021 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
i dah makan 4-5 bungkus.. not bad.. sedap pada tekak i..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah beli banyak kali. Tapi rasa biasa2 je. Dah bakar pon rasa biasa je. Sedap lagi butterscotch
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedap sgt ke... X beli pun lg, sbb tgk hijau mcm pewarna tiruan...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dapat beli sekali je. Memanjang tak jumpa kat kedai. Siap buat puding roti sebab masa tu duk sibuk puasa dan roti dah nak expired. Tak campur gula sangat sebab dah manis.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
sedapp roti ni..skrg trend pandan dlm mknn ringan..ice cream pandan…roti pandan, pandan gula melaka
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru2 keluar dulu sblm viral sana sini smpt la beli 2-3 Kali kt stesen minyak. Skrg tak jumpa dh. Asik sold out agaknya. Tu yg Aku nyampah benda viral
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila nak beli je,stok roti ni mesti takde.Iols belum terjebak lagi
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedap dimkn lepas dibakar...dh pun terjebak beli 2 bungkus...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Belum terjebak lagi. Tak pernah nampak kat pasaraya yg acik pergi. Mungkin sebab tak tercari cari kot.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni aku beli 3 bungkus.. nnti dh muak aku x bli dh la.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Aq xjumpa2 lagi roti nie. Dah cari kat mcm2 kedai sume nya sold out. Nak rasa jgk sedap nyaa mcm manaa  
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Beli sekali je.. cukupla untuk merasa.. sedap kalau bakar.. kalau x bakar mcm rasa roti butterscotch..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Roti ni sedap...tapi xleh makan selalu..sebab manis. Makan gitu pun bole tapi meolss prefer bakar. Antara pandan kelapa ni dengan butterscotch....butterscotch lagi sedap pada meolss....
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru je makan td. Beli sebungkus bulan lepas pastu susah nak jumpa. Weekend lepas anak buah dtg bg lagi sebungkus. Tak cuba bakar lagi. Makan gitu je
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah makan jugak. I makan gitu je tak toast pun. Sekali makan 2 keping. Sedap juga untuk rehat I pukul 10 lebih tu. Suka bau pandan tu memanggil manggil. Tapi dah beli sekali tak rasa nak beli lagi. Maneh oi.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedap makan begitu shj atau dibakar. Paling mudah nak dpt order melalui pandamart setiap rabu dan sabtu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
prefer butterscotch gardenia

kalau kaya ni lebih suka bun yg ada kaya di dalam.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 08:34 PM | Show all posts
I terjebak sejak berkampung kat benang gosip kakak Trexx. Ada forumer hasut. Hahahaha ...memang shedapppp shangatttt
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
biasa  je. siap mak ak ingat roti biasa, buat sandwich scramble egg aritu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah.sedap la.tp leh sekeping je. Manis
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 07:58 AM GMT+8 , Processed in 0.177366 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list