CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: fahdramli

[Pelbagai] Roti Gardenia Pandan,korang dah terjebak ke??

  [Copy link]
Post time 28-9-2021 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru beli hari ni, esoklah kita cuba buat breakfast hehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 03:57 AM From the mobile phone | Show all posts
dah terjebak dah..sekali beli 2 bungkus..mmg sedap..mula2 g 7e tanye pekerja tu kata pagi lagi pak aji dah sebat dulu..jadi siap tanya hari apa yang selalu stock in..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 06:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Xberselera nak try
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah banyak kali dah
Bakar best
Crunch
Nyumzz
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
belum dapat beli lagi. Setiap kali pegi beli roti tak pernah jumpa. Memang kena tunggu depan supermarket la kalau macam ni..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 11:17 AM | Show all posts
hari apa roti ni kedai restok eh?
ada sapa2 tahu tak
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 11:21 AM | Show all posts
Sedap sangat ke? Berapa ringgit ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
paanz replied at 28-9-2021 11:17 AM
hari apa roti ni kedai restok eh?
ada sapa2 tahu tak

katanya seminggu 2x ja ada roti ni,yg lastu setiap rabu mesti ada dari hasil
selidikan iolss heheh
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
hashashes replied at 28-9-2021 11:21 AM
Sedap sangat ke? Berapa ringgit ni

bg i sedap roti coklat kismis lagi..yg ni rasa mcm pandan pastu dok dia bila kunyah ada rasa kelapa sikit
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Tade jual pun kat kedai. Buang masa jer.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa biasa je .

Beli sekali then tak beli dah. Bukan tak suka tapi taklah sesedap macam yang diviral.

Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 12:45 PM | Show all posts
dah terjebak...tapi rasa biasa je..takde la super duper sdp... over claim sesangat taw..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Lori roti ni di tempat saya akan sampai 2x seminggu setiap jam 930 lebih kurang cmtu. Kena beli waktu tu jugak, kalau tak licin atas rak. Tu kata pemandu lori roti ni. Dia akan letak dlm 15 bungkus je cmtu untuk jenis ni. Rasa kat tempat lain pun sama. Kena g pagi waktu lori ni sampai
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Rabu n sabtu untuk roti pandan ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-9-2021 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
I dah makan tadi, rasa macam butterscotch saja, makan macam tu saja, petang ni kita try bakar pulak rasa macam mana pulak. Tapi oke la rasa dia, sebab I pernah kena scam dgn roti pandan yang satu lagi, hahaah rupanya roti biasa saja,,
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah cuba, tapi tak minat la, sedap lagi roti rasberry milk tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Belum rasa lagi. But will do
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah makan dah. Sedap. Makan mcm tu je sedap. Bakar pun sedap.
Tapi iols lagi suka butterscotch tu. Dan roti krim perisa jagung.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Done. Makan macam tu je pon dh sedap drp toast. Tp kalau toast iols spread dgn biscoff crunchy tu. Hahaha manehh betul. roti tu je pon dh maneh.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:09 AM | Show all posts
belum terjebak lagi..kawan sy dh terjebak..dia bgtau kalau bakar pun pon lagi sedap
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 01:50 PM GMT+8 , Processed in 4.233812 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list