CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: fahdramli

[Pelbagai] Roti Gardenia Pandan,korang dah terjebak ke??

  [Copy link]
Post time 27-9-2021 08:41 PM | Show all posts
hari ni  barulah dapat merasa roti pandan ni.
rupanya nak beli roti ni kena ada kabel orang dalam dekat groceries tu.
tak kira lah 7Eleven or Speedmart or mana-mana kedai ke.
dapat info trip untuk roti ni cuma 2 ke 3 kali je seminggu.
then setiap trip cuma beberapa buku je yang sampai dekat setiap outlet.
no wonder susah sangat nak nampak dekat shelf kedai.

p.s. by the way, rasanya butterscotch wayyyy lagi sedap dari roti pandan ni.
even potato bun pun rasa lagi sedap rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 08:56 PM | Show all posts
nak la terjebak juga tapi belum bernasib baik.. tak pernah ada kat rak pasaraya...laku keras
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
xpayh kejaq lori kat kedai rumah mertua iolss sentiasa ada smp xlalu mkn dah sbb kerja beli mula2,ok la rasa dia masa mula beli
xsangka roti ni viral,i dah mkn sebelum raya kirban lagi,orang lain baru terkejar kejaq
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Belum sempat rasa..

Gardenia yg faveret i butterscotch. Dapat lawan tak sedap butterscotch?
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 09:01 PM | Show all posts
dah rasa a few weeks ago ... bolehlah ... prefer butterscotch lagi ... lain org lain selera ...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Payah nau nk jumpaaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Owh sedap ye...x terpanggil nak membeli nya lg...nanti try la
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Beli 2 kali sebelum viral kt kedai runcit, rasa sedap la, skrg ni rasa biasa pulak

Bila dah viral dah payah nak jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak2 yg suka mkn.. baru dpt beli 3bungkus last wk
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Roti yang overrated
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
sedap di tekak org lain tp tekak kaka kata biasa2 aje, hype aje yg lebih
Kaka prefer perisa lain, terpanggil membi sbb nk rasa jd dah try mmg xde dah nk beli lg plus anak2 pun x brp suka
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau buat ranking Aku suka
1. Raspberry n cranberry
2. Pandan
3. Butterscotch
Ramai acik porem suka butterscotch rupe nye. Aku kurang suka yg tu sbb Rasa Manis n cpt muak Rasa butter
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Okay laa... Iol lebih suka yang coklat kismis tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok lah rasa dia. Makan begitu saja ngan bakar. Kurang manis sikit dari butterscotch & kismis coklat tu. Tapi i lagi suka butterscotch ngan kismis coklat sebab kurang gemar coconut.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
I sempat rasa 2 slice je pastu muak dh hehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Jemu dah makan sbb asben iolls boek dgn geng2 salesman roti gadenia nih. Sblom viral aiolls da mkn,but ai lagi suker butterscoth
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul sedap ke?? Tak pernah rasa lagi sbb tak pernah nampak. Cuma haritu terkeliru dia buat iklan roti ni dekat roti putih, 3 4 kali jugak lah nak pastikan betul ke tu roti putih biasa yg selalu di beli
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Belum berjodohan lg nak bertemu. Manjang habis je kt kedai
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah beli sbb hari yg pegi tu chocolate raisins punya tarak. Sedap juga, tapi i lebih suka choc.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2021 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Belum sempat merasa. Asal nk beli kedai kata habis.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 02:36 PM GMT+8 , Processed in 2.049238 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list